Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pasztasutta (törölt)

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Ragadozók 2010.08.12 15:03:00
„Nem tudom, mik ezek. Nem tudom honnan jöttek. De megöljük mindet.” Hosszú évek óta nem hallottam filmben ehhez hasonló szöveget anélkül, hogy röhögnöm kellett volna rajta. De Antal Nimród és Robert Rodriguez megcsinálták. Végre adtak nekünk egy tinik igényeinek nem…..
IDDQD Fizika felsőfokon 2010.07.21 16:40:00
A fizikai modellezés nagyrészt a parasztvakítás kategóriájába tartozik játékoknál, vagy legalábbis az esetek nagy részében hülyén is néz ki, nem is lesz tőle jobb a játékélmény, és fel is zabál egy csomó erőforrást. Mindettől függetlenül, meg attól is, hogy ez most itt…..
pasztasutta (törölt) 2010.07.22 10:55:31
@algi: ilyen alapon már a Pongban is volt fizika. Hiszen az ütközés is fizikai fogalom.
Szerintem azóta érezzük a fizika jelenlétét a játékokban, amióta számolnak gravitációt és dinamikát.
pasztasutta (törölt) 2010.07.08 14:41:29
"A hétvégén szamárszépségversenyen jártunk Rádpusztán, amiről ez a videó készült. 1:40-nél a kiscsacsi futkározása óriási" - írja Krisztina...
pasztasutta (törölt) 2010.07.06 09:58:23
B-oldal TOP5 A-HA dal EVÖR 2010.06.23 07:40:00
A cikk apropóját a közelgő A-HA koncert adta, ezért gyors körkérdést intéztem ismerőseimhez, mit hoz fel bennük az együttes neve. Mindenkinek rémlett, hogy léteznek, ugyanakkor senki sem tudott egyetlen számot sem felidézni, ami hozzájuk köthető. Pedig van, nem is egy, amit…..
Ma indulok Los Angelesbe, az E3-ra (és kicsit fáj a szívem, hogy nem látom a vb első meccseit). Index anyám színeiben megyek, de szerintem valami fog ott csurranni-cseppenni az IDDQD-nak is, ha más nem, egy-két fénykép, a ’dexes riportokból kimaradt jelenetek, ilyesmik (viszont a…..
IDDQD Szerdai retro: Supremacy 2010.06.02 07:30:00
– Szia, Jeroen. Milyen idős vagy és mi a hobbid a zeneszerzés mellett? – Hello mindenkinek. 18 éves vagyok, és a hobbim a lányok. :) Így kezdődik az a Jeroen Tellel készített interjú, ami a 64’er magazin 1991. márciusi számában jelent meg. Az idézetből az…..
Szegény Ozzy az utóbbi években már leginkább csak szánalmat keltett a rajongóiban, akik a róla és a családjáról készült reality showban követhették a leépült rocker mindennapjait. Most azonban egy vadonatúj albummal rukkolt elő az öreg, amihez egy kicsit össze kellett szednie…..
pasztasutta (törölt) 2010.05.29 19:32:16
Rákay Philip évek óta műsorvezető a Fidesz rendezvényein. Pár hónapja kiderült, hogy milliókért ad tanácsokat fideszes önkormányzatoknak. (A Facebook-on csoport is alakult "Vagyok olyan jó tanácsadó, mint Rákay Philip" címmel). A HírTv-t, mely munkatársaitól…..
pasztasutta (törölt) 2010.05.28 09:31:44
@isssti: abszolút megértem az álláspontodat, mivel nem vagyok liberális, sem komcsi, sem jobboldali. én az új generációs hazafiakat képviselem, akik csak szimplán szeretik a hazájukat. Persze ezt a jobbszélről biztos nehéz felfogni.
pasztasutta (törölt) 2010.05.28 22:16:22
@isssti: valóban te nem lehetsz még a jobbszélen sem. két beírásod alapján te csak a troll mezőnyben foglalhatsz helyet.
IDDQD Szerdai retro: Dune ][ 2010.05.26 12:30:00
(Ez első vendégposztunk a blogon, de biztosan nem az utolsó - további részletek holnap. Árpinak pedig nagyon köszönjük az értékes hozzájárulást.) Elkötelezett és buzgó Dune-rajongó voltam, vagyok és leszek. Ez azt jelenti, hogy szinte bármit el lehet nekem adni, aminek köze van…..
Múlt héten az Időrégész-cikkben kétségbeesett segélykiáltást küldtem az űrbe, az Impossible Mission II egy fejlesztőjét, Szentesi Józsefet kerestem. Őt teljes kapcsolati hálóm mozgósításával sem bírtam megtalálni, de egy blogolvasótól pár órán belül meglett az…..
Geekblog Machete - előzetes 2010.05.05 14:45:00
A Tarantino Grindhouse-ához összedobott macsétás, aprítós, darálós kamu-trailer annyira bejött a közönségnek, hogy ez a rendező Robert Rodriguez-t mindjárt egy bűntető egészestés játékfilm leforgatására sarkallta. A főszerepben ki más, mint a balta-arcú mexikói, Danny…..
A hirado.hu értesülései szerint nem az általunk is említett Szabó Győző lehet a Tűzvonalban új Bordás őrnagya, hanem Nagy Ervin. Az oldal információit egyelőre senki nem erősítette meg. Annyi biztos, hogy a Tűzvonalban producere Szabó Győzőt szeretné Bordás szerepére, a…..
"Szeretettel küldöm be a táncoló egérkéimről készült képeket. Ez a fajta egérke nem nő nagyra, mint az a képeken is látszik. Nagyon játékos, kíváncsi, szelíd és kedves egérkék. Rengeteg cukiságra kpesek. A kölykök szeretnek kézben aludni, ezt a képek is…..
pasztasutta (törölt) 2010.05.11 08:51:49
Az új csatornarendszer megdolgoztatja a Ferrari és a Mercedes pilótáit, a spanyol többször alig fogja a kormányt, Michael Schumacher végig könyököl a célegyenesben. A McLaren után a Sauber, a Ferrari és a Mercedes is megcsinálta saját csatornarendszerét, amivel hasznosítja az…..
pasztasutta (törölt) 2010.05.08 22:12:48
@kklaci: Így van, de szerintem a hivatalos magyar F1 blog szerkesztőjének nem kell ennyire értenie ahhoz amiért pénzt kap, és persze a fizika idevágó részeit sem kell értenie, hiszen az olyan bonyolult.
A brit Metal Hammer és a MusicRadar.com közös szavazást indított, melyről utána a legfanatikusabb rock rajongók a hazai hardrock.hu oldalról értesülhettek is.Sokszor felmerül a kérdés, egyáltalán mikor is kezdődött a metal? Nyilván nem a Guns-szal... Egyes vélemények…..
Itt az ideje bevallani, hogy imádjuk a szamarakat és sok van, mi aranyos, de a szamaraknál szerintünk nincs aranyosabb. Köszönjük a megértést...
pasztasutta (törölt) 2010.05.08 10:18:44
Egy szál fecskében ropni a kiöntött homokon a csajoddal Fresh koncerten? Haver, hát az biztos, hogy tiéd a világ!  (Külön figyelmet parancsolunk 0:30-nál a kakaskodásra, amikor elkergeti a póréhagymás gyereket, EPIC!)  UPDATE: 04:00!!!! Elsiklottunk a negyedik percnél…..
pasztasutta (törölt) 2010.05.08 09:58:11
IDDQD Szerdai retro: Pirates! 2010.04.28 10:00:00
Nem sokkal, de a múlt heti szavazást a Pirates! nyerte, meglepő módon – mármint nem az a meglepő, hogy ez nyert, hanem az, hogy csak szoros versenyben. A Pirates! – teljes nevén Sid Meier’s Pirates! – ugyanis nagyjából olyan karátértékű drágakő, mint az Elite,…..
B-oldal TOP5 fiúbanda EVÖR 2010.03.08 07:30:00
Bár egyszer már foglalkoztunk eme csodás témával (egész pontosan a TOP5 Backstreet Boys dal EVÖR című esettanulmányban), a nők iránti tiszteletünk jeléül és a NEMZETKÖZI NŐNAP alkalmából napirendre helyezzük a kérdéskört. Bár a TOP1 fiúbanda EVÖR az kétségkívül a…..
Nem tudom, hogy az önök blogjába tartozik-e levelem, de megtaláltam talán a "legalkalmasabb" hatalommal rendelkező vezetőt, az egyik távközlési cég marketing igazgatóját. Az úr a tipikus „multi termék”: ő nem csak egy szinttel a képességei felett dolgozik.…..
Egy-egy durvább film nézése közben mindig eszembe jut anyukám mondata: „Kisfiam már megint ilyen ocsmány filmet nézel? Remélem nem lesz valami bajod tőle!!!” Édesanyámmal ellentétben én jól tudom, hogy csupán fikcióról van szó és a film készítői mindenféle…..
Cameron közeleg. Update: immáron hivatalosan is debütált a második Avatar trailer. HD-ben is tölthető: a Theatrical Trailer mellett kattints a HD gombra...