Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe Joe

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
Joe Joe 2015.11.19 14:38:35
@SakmaN: És ez ugye a 100%-os bizonyíték arra, hogy ő csinálta...
Joe Joe 2015.11.20 11:53:23
@HGabor78: Nanotermit... Anyám borogass...
Joe Joe 2015.11.20 12:59:10
@mahalik: Rém egyszerű, ha az ember nem hülye konteós:

"és hol volt akkor az amerikai légvédelem"
Majd lelövik a gépet a város felett, igaz?
"titkosszolgálat"
Pontosan ott, ahogy a franciáké. 10-ből 9-et meg tudnak akadályozni, 1 átcsúszik. Így megy ez, kb. mindenhol és minden hasonló témában.
"légiirányítás"
Mi közük nekik hozzá? Látták, hogy rossz felé megy a gép? És mit tudtak volna csinálni? Kb. ugyanazt, mint én a Flightradar előtt otthon.

"az is véletlen, hogy az egész világ terroristáktól retteg, holott csak minden háromezredik "
Méghogy CSAK minden háromezredik? Egy is sok lenne... A dohányzástól is sokan halnak meg, hallunk is eleget róla. A gyorshajtásról is... Mi ez a baromság, hogy csak minden háromezredik?

"hogy ennek ürügyén lehet megtámadni népeket, meg korlátozni emberek jogait?"
Igen és igen.

Gondolom te is olyan rettegi vagy, aki sír az interneten, hogy jaj, hogy a csúnya titkosszolgálatok lehallgatják/követik a telefonját, mert jaj, a jogaim. Az enyémet teljesen nyugodtan lehallgathatja BÁRKI, biztosan nagyon érdekes lesz számukra, ahogy az asszonnyal megbeszélem, hogy hány kiló paradicsomot vegyek a piacon. Sőt! Azt is megnézhetik, hogy melyik piacra járok. Nekem nincs titkolni valóm... Ellenben a terroristáknak van. És ezek szerint nektek osotba konteósoknak is.
Nincsen azzal alaphangon semmi baj, ha az élményért fizetni kell, így működik a világ, azonban vannak olyan dolgok, amik esetében az ember azért csak felkapja a fejét egy pillanatra és elcsodálkozik. Például azon, amit Justin Bieber művel. Az átlag rajongónak sokba kerül egy ilyen…..
Egy neten nagyon régóta keringő videó és a hozzákapcsolódó elmélet szerint igen. A videóval és magával a történettel viszont rengeteg probléma van. A bejegyzés eredetije még az Amindenit! blogon jelent meg 2011. október 20-án, akkor az volt a bejegyzés apropója, hogy megnéztem egy Enigma adást, ami…..
Joe Joe 2014.06.23 08:42:06
Soha ablakcserével annyit még nem foglalkozott blog, mint mi a Kossuth téri Amerika-házéval. Előbb egy olvasónk küldött ijedten képeket a homlokzatba bontásról, aztán a közös képviselő nyugtatta a kedélyeket, hogy minden vissza lesz állítva.  Most Zsuppán András, a Heti…..
Joe Joe 2014.04.29 10:54:55