Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apollo18

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy találékony mérnök – Bruce Campbell – vásárolt egy már forgalomból kivont Boeing 727 típusú repülőgépet, amit szokatlan módon lakássá alakított. A gép összeeszkábált oszlopokon nyugszik egy erdős külvárosi területen Portland szélén Oregonban, és külön úton lehet…..
Zöld Majom Látni a szemeddel... 2014.06.07 13:01:39
Jön vagy megy a vonat? Az optikai csalódás – vagy más néven vizuális illúzió – az objektív valóságtól eltérő, vizuálisan észlelt képek. Mint azt tudjuk a látás mechanizmusában a szem által felvett információt az agy alakítja át. Abban hogy valójában mit is látunk,…..
A Wouter Strietman által alapított STRIETMAN egy kávéhoz kapcsolódó háztartási termékeket fejlesztő és tervező cég. A termékek kitűnnek a magas minőségükkel és a mesteri megmunkáltságukkal. Letisztult és megbízható mérnöki munka, időtálló kivitelezés. A STRIETMAN…..
A Skylock egy intelligens lakat lopásjelző rendszerrel, ami értesítést küld a telefonodra bluetooth-on vagy wifin keresztül, ha valaki huzamosabb ideig hozzányúl a lakatodhoz (pl. megpróbálja ellopni a bringát). Ez azért nagyszerű, mert nemcsak a lakat önmagában őrzi a biciklit,…..
A Quitbit öngyújtó segítségével nyomon követheted a dohányzási szokásaidat, az alkalmazás pedig segítséget nyújt a céljaid elérésében. De tulajdonképpen mi is az a Quitbit? A Quitbit egy okos öngyújtó és a hozzá tartozó alkalmazás a telefonra. Bizony, ilyen világban…..
Hogy a nyilvánosság felé közölje a tiszta ivóvíz krízisét, Belo megalkotott egy képet, amit 66 ezer (!!!) pohár színezett esővízből állított össze. Ezzel kívánta felhívni a figyelmet a vízben található szennyezettség szintjére a Föld egészén. Ez a hatalmas munka –…..
Zöld Majom 8 érdekes térkép 2014.05.16 11:07:17
1. A legtöbbet fotózott helyszínek 2. A leggyakoribb vezetéknevek Európában 3. Laktózérzékenység mértéke (világos - kis mértékű, sötét - nagy mértékű) 4. A minimálbérből vásárolható sörök száma országonként 5. A legnépszerűbb sportágak…..
Az Utcazenészek Napja egy évente megrendezésre kerülő esemény (az idei dátum 2014.05.17.), amit egy litván zenész Andrius Mamontovas indított el. Bárki, aki játszik valamilyen hangszeren – nem számít, hogy csak néhány akkordot tud vagy profi zenész –, részt vehet a…..
A Ravijour japán fehérnemű gyártó cég létezésének 10. évfordulója alkalmából kiadott egy melltartót, aminek a mellső kapcsolója csak akkor old ki, ha a különleges szívritmus figyelője érzékeli az ”igaz szerelmet”. Miről is van szó? A melltartóban el van rejtve egy…..
Momir Bojic, egy nyugalmazott Volkswagen dolgozó, 72 héten keresztül építette álmai autóját, felesége segítségével. A remekmű pedig egy 1975-ös Volkswagen Beetle modell, azaz egy ’bogárhátú’ teljesen fából! Momir egy piacon vette az öreg bogarat, majd eltávolította az…..
A Dildomaker egy ceruzahegyezőhöz hasonló eszköz, ami pénisz formájúvá képes faragni egy tárgyat. Vagy mondjuk úgy bármit, amit az illető belerak. A szerkentyűt Francesco Morackini tervezte és mutatta be 2013-ban, aki a tárgyak széles tárházát tudja felmutatni, amit pénisszé…..
Ez a csillogó tengerpart nem egy varázslatos Disney vagy Pixar mese része, hanem egy teljesen természetes jelenség. Ezek a kis fénylő pontok mikroorganizmusoknak köszönhetőek, melyek neve biolumineszcens fitoplankton. Ez az autotróf planktonok azon része, amelyek valamilyen kémiai…..
Biztos vagyok benne, hogy sokan jártak már úgy, hogy beállították ébresztőhangnak a kedvenc zenéjüket, majd maximum két héttel később ki lehetett kergetni őket a világból, ha meghallották a számot. Íme a megoldás! A klassz cuccok nem mindig telefonok, számítógépek és…..
Öntapadós jegyzetek iPhone-hoz. Tudom azt gondolod, hogy ott vannak az alkalmazások. Ez igaz, de még mindig egyszerűbb gyorsan felírni valamit egy cetlire, és sokkal elégedettebb leszel, ha ténylegesen kihúzol valamit a listáról egy valódi tollal. A Paperback-kel gyorsan készíthetsz…..
  Valamit be kell vallanom. Találkozgatok valakivel annak ellenére, hogy házas vagyok. Egy elképesztő lány. Gyönyörű, okos, ügyes, erős és végtelenül erős hite van Istenben. Imádom elvinni vacsorázni, moziba, rendezvényekre és mindig megmondom neki mennyire csodaszép. Nem…..
A Wake up and Smell the Bacon (magyarul: ébredj és szagold a bacont) névre hallgató kis eszköz csatlakoztatható az iPhone aljára és bacon illatot permetez a levegőbe reggel, amíg te az ágyban fekszel. Ez  a hamarosan megjelenő Wake Up and Smell The Bacon okostelefon kiegészítő Oscar…..
Itt egy kis teszt. FONTOS a szabályok betartása! Nem kell mást tenned, csak kövesd az utasításokat, méghozzá olyan gyorsan, ahogy csak bírod! Ne kezdd el a következő számítást, amíg az előzőt be nem fejezted! A válaszaidat ne írd fel, nem is kell megjegyezni…..
Az August Smart Lock egy új termék Yves Béhar designer és Jason Johnson által, ami korszerűsíti a ma használatos zárakat. Az August Smart zár passzol a már meglévő ajtókba és a designerek úgy vélik, a felszerelése egy pillanat alatt megvalósítható az amerikai zárak 90…..
Eucalyptus deglupta avagy szivárvány eukaliptusz A szivárvány eukaliptusz fák láttán ki ne gondolná azt, hogy emberek által lettek lefestve? Ám ezek az akár 70 méter magas fák teljesen természetes módon ilyen színesek. Méghozzá azért, mert az év folyamán a fák kérgüket…..
Andrew és Gabriella Morrison úgy döntöttek, nem terhelik az életüket örökös jelzálog törlesztéssel. Mindketten értenek a tervezéshez, építéshez és négy hónapot töltöttek egy apró mobilház megalkotásával. Ez közel 23 ezer dollárjukba került, majd további 10 ezret…..
Zöld Majom A nyugalom szigete 2014.04.28 19:56:33
Nem messze New York-tól, Connecticut partjainál van egy sziget. Megtalálható rajta egy kisebb kastély, teaház, strand, kikötő. Az összes közmű be van vezetve, így az év minden napján lehet használni, nem kell a telet sem máshol tölteni. Ha pedig a zord hidegben esetleg befagy a…..
A CATable egy kiváló megoldás. Az asztal tetejét munkaterületként használhatod, ugyanakkor zegzugos járatokat faragtak bele, amik pont akkorák, hogy a cicád kényelmesen tud mászkálni bennük. Tervezte: Ruan Hao Forrás: likecool.com..