Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildiko Espinas

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szexuális elégedettség elsősorban a párkapcsolat minőségén múlik. A párkapcsolatok időbeni folyamata azonban minden szakaszban más minőségtényezőt helyez előtérbe. A számos lehetséges tényező közül most hármat tárgyalok, amelyek a párkapcsolat más-más életszakaszában kerülnek előtérbe. A…..
Ildiko Espinas 2017.09.16 00:41:04
@csakférfi:
komolyan mondom, megéltem már néhány évtizedet, de még sosem gondoltam arra, hogy valami látens mazochimus lakozna bennem. Márpedig ez így van, mert mi más magyarázat lenne arra, hogy még mnidig veled vitatkozom..:?:))
már a felütés is pontatlan, mert az idézet nem tartalmazza a lényegét a mondatnak, vagyis a tagadást, azt, hogy ne gondold....
megintcsak csak rosszul következtetsz, mert rosszul értelmezed a dolgokat. Sérülés? senki sem szeret fölösleges áldozatokat hozni. Nem toporgok, csak legfeljebb nem haladok olyan tempóban, mint szeretnék. De vannak céljaim, és azokért folymatosan haladnom kell, hogy elérjem őket. Nekem más prioritásaim vannak, mint neked. Nagyon különbözőek vagyunk. Kiírogatni magamból bármit is? na ez is hülyeség, én egy médiakutató vagyok az online világban. Az írásos verbalitás nálam munkamódszer, ezt gyakorlom nap-mint nap.
De ez a vita nem visz előre, így azt hiszem kiszállok. Azért jó volt veled.
Ha belém akarsz kötni újra, van emailcím hozzám....:) Egyéb fórumokon pedig a pink panther nick az enyém...
Ps. a gipsz már nem divat, helyette _rugalmas_ rögzítőkötéseket alkalmaznak..:))látod látod, ezt is rosszul feltételezted, hiszen én egy Y generációs figura lévén csakis divatdolgokat használhatok! :P
Hujber Feriről valószínűleg egy ország gondolja azt, hogy elment az esze. A minap két interjúban is előadta teóriáját arról, hogy Jézus valójában nem halt meg, mindössze egy színjáték történt. Bár ez egy politikai blog, néha muszáj foglalkozni a közélettel is. Hujber Feri ugyanis két napra az ország…..
Ildiko Espinas 2017.03.14 19:03:38
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Ildiko Espinas 2017.02.25 17:07:02
@DermesztőRémület: Nem tudom, hogy a koncert milyen volt, de a kritika szánalmas. Először nem is tudtam, hogy zenei kritikát olvasok, vagy valami vad feminista cikket. Idecitálni egy bírósági ügyet, meg mindennek a legalja. Lehet, hogy Geszti kínos- nekem pl. a Jazz+Az egész jónak tűnt anno-, de hogy zenei kritikát- és rögtön hozzáteszem, hogy filmkritikát is- nem tud az Index-stáb írni, az bizonyított tény!
Audrey Hepburn Hollywood egyik legszebb színésznője volt, pedig sosem számított klasszikus szexbombának. Hatalmas őzike szemeivel és huncutságával mégis elvarázsolta a nézőket, mert mindig volt benne valami izgalmas titokzatosság. Utóbbit ismerte fel nagyon hamar Mark Shaw, a Life magazin fotósa,…..
A fiatalok egyik első nagy pénzügyi döntése rendszerint a lakásvásárlás, nem csoda, hogy a magyarok 88 százaléka saját tulajdonú otthonban lakik. Ez kiemelkedően magas, az OECD átlaga mindössze 68 százalék, és csak Szlovákia és Litvánia előz meg minket ebben.  A…..
Ildiko Espinas 2017.02.22 10:04:26
@fabirka: Sokáig laktam egy skandináv országban. Kiváló állással és fizetéssel is szinte az összes ismerősöm bérlakásban lakott.(nagyvárosokról beszélek) Volt köztük olyan, akit a mobilitás lehetősége vonzott benne, volt, aki hosszú évek óta élt ilyen lakásban, teljesen meg volt elégedve az életével, nem érdekelte a saját lakás téma. Valószínűleg őt is az vonzotta ebben, hogy gond nélkül bármikor leléphet máshová. Írják itt, hogy egy vagyonelem, igen az, de egy csomó más vagyonelem is létezik, amely például sokkal könnyebben pénzzé tehető, ha szükséges. A bérlés alapvetően -sok esetben kényszerűségből, főként Mo-n- egy másfajta életszemléletet, és igenis a könnyebb mobilitás lehetőségét(is) jelenti. Ebben igazad van.
Néhány kritikus hülyét kapott tőle, a kommentelők nem szeretik, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézték volna: A mi kis falunk olyan nézettséggel indult, amilyet elég rég láttunk hétköznap a magyar tévében. A 18-49-es, kereskedelmi korcsoportnak nevezett réteg 33,8 százaléka ugyanis az RTL szlovák…..
Ildiko Espinas 2017.02.04 14:17:01
@Charly Firpo: Ehhez a tökéletesen megfogalmazott kritikához csak annyit tennék hozzá hogy a illető művet látta néhány barátom, én magam nem nézek tévét, csak sportot, azt se magyar csatornán. Az élménybeszámolójuk egybevág azzal, amit Te írtál, hozzátéve, hogy se valódi sztori, se valódi karakterek se valódi dialógusok nem voltak benne, mindez harmadosztályú színészekkel. Az RTL-nek nem kéne ezeket a drámasorozatokat, (sitcom) erőltetni, nem értenek hozzá. Kidobott pénz!
Tegnap kiderült Krizsó Szilvia műsorának címe, ma reggel meg azzal jött a Bors, hogy Azurák Csaba helyettesíti majd a Hír TV-hez távozó Kálmán Olgát. Ami első körben egyébként logikusnak is tűnik, de a mi forrásaink szerint a hír nem igaz, legalábbis ma még tuti nem. Az nyilvánvaló, hogy a csatorna…..
Ildiko Espinas 2017.01.30 13:41:35
@what.the.fuck: Nem gondolnám, hogy a jelenlegi TV2-nél van lejjebb is. Ami pedig a hírműsorokat illeti, hát bizony az Egyenes beszéd és az esti híradó igencsak jó műsor, a kategóriájában a hazai legjobb. A többi műsor valóban nem verdesi az eget, enyhén szólva.Ami pedig Azurákot illeti, dög unalmas, saját vélemény nélküli papírmasé figura, Rónai Egonhoz, és főként Mészáros Antóniához még a hasonlítása is nevetséges.
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
Ildiko Espinas 2017.01.27 16:51:18
@berne: Erre most nyomok egy lájkot!
Ildiko Espinas 2017.01.27 16:58:27
@szociál: Nem tehetséges. Sosem volt az.
Hiányzó angol, és magyar nyelvű utastájékoztatás, zsúfolt buszok, első ajtós felszállás... és még sorolhatnánk mennyi probléma is merül fel a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér tömegközlekedéssel történő megközelítése során, legyen az nappal, vagy éjszaka. Most először volt alkalmam…..
Ildiko Espinas 2017.01.23 16:59:21
@Doryyka: Ez a legnagyobb gond!
Ildiko Espinas 2017.01.23 17:57:30
@vwxyz: Szerintem egy reptéri gyorsvasút sok problémára megoldás lenne. Nem kell feltétlenül lerobbant MÁV-nak lennie -azért azt megjegyezném, hogy az új Mávstart kis"piros" vonatai egész pofásak-, de gondolom más kötött pályás lehetőség is megvalósítható lenne. Nem vagyok egy közlekedési szakember, csak laikus felhasználó, de feltételezem, hogy jobb megoldás is van a jelenlegi katasztrófánál.
Íme a tökéletes skandináv - svéd - otthon. Színek, formák, berendezési tárgyak mind-mind a skandináv ízlésről tanúskodnak. Álmaim fapadlója, ami természetesen fehér, nem is beszélve a nagyon helyes gyerekszobáról a szuper kis sátorral. Erről a göteborgi lakásról tényleg csak szuperlatívuszokban…..
Ildiko Espinas 2017.01.22 15:59:33
@Brix: Nekem sem tetszik, még szerencse, hogy a növényeket nem festették át fehérre!
Jacob Benjamin Gyllenhaal néven született 1980. december 19-én Los Angelesben. Apja rendező, anyja forgatókönyvíró volt, nővére pedig szintén színész. Első szerepe az Irány Colorado!-ban volt 1991-ben, majd 10 évvel később sikerült feltűnnie, mikor eljátszotta a címszereplőt a Donnie Darkoban. A…..
Úgy tudjuk, Krizsó Szilva januártól az ATV-n vezet majd egy női talkshow-t, ha minden igaz, Libikóka címmel. Az MTVA Ridikül és a Super TV2 Micsoda nők! című műsora mellett ez lesz a harmadik ilyen tematikájú műsor, de 116 csatornán elfér. Az ATV-nek volt már női talkshow-ja, a Nő háromszor, ettől…..
Utolsó adásához érkezett a köztévé komolyzenés tehetségkutatója: a Virtuózokban most a három korcsoportgyőztes állt színpadra, és a zsűri már csak dísznek ült be, a közönség döntött arról, hogy ki nyerje meg a 12 milliós fődíjat. Ezúttal a Nemzeti Filharmonikusok voltak a kísérőzenekar, Medveczky…..
Ildiko Espinas 2016.06.04 17:56:02
@lilcsi manó: Ő adta át a meghívást az európai komolyzenei vetélkedőre, ahol Jakab Roland képviseli hazánkat. (Megérdemelten.) Jó műsor volt, kár hogy vége. Gratula a győztesnek!
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
Ildiko Espinas 2016.05.19 20:57:45
@Puckman Éliás: Nem jó.
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
Ildiko Espinas 2016.05.18 19:29:52
@Lebowski: Egy férfi és egy nő Trintignant-tal? Viva Maria Bardot-val, Truffaut-tól Szomszéd szeretők(nálam dobogós), Medence-Delon/Rommy Schneiderrel, El Paoban nő a láz Gerard Philippel, Házibuli 1-2, Hanekétől A zongoratanárnő, L.B.-Nagy kékség, Philippe Noiret-val Neruda postása(bár az lehet, hogy nem francia produkció..), Deneuve-vel az Indokína. Annie Girardot összes filmje, Isabell Adjani- Rodin, stb.
Gyakran kifordulnak magukból, ha megfürdetjük őket. Igen, ők a kis házi kedvenceink. A háziállatok közül elég sokan gyűlölik ugyanis a fürdetést, sőt, magát a vízzel való érintkezést is, de persze ez legfőképpen a macskákra igaz! Mi, emberek azonban mégis megmosdatjuk őket – már akinek van hozzá…..
Ildiko Espinas 2016.05.07 07:01:25
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
Ildiko Espinas 2016.04.26 08:17:02
@Joji: Csak szimplán unalmas ember, így nem érdekes, mikor őszinte vagy mű. Volt egy Névshowr című műsora, amit ott is Dömsödi vitt a hátán, akkor azt hitte ez az figura, hogy tud showműsort készíteni. Mostanra kiderült, hogy nem tud.
  Folytatódik a Virtuózok a Duna tévén: a péntek este lezárult a köztévé komolyzenei tehetségkutatójának második elődöntője, ebben a picik versenyeztek, azaz 7 és 12 év közöttiek voltak a zenészek. Szem nem is maradt szárazon, Miklósa Erika zsűritag már az első előadás alatt a szemét törölgette, és…..
Szerencsés Hella A következő listát olyan érdekességekből állítottam össze, amikre egy magyar turista felhúzhatja a szemöldökét, akár először – akár sokadszorra jár Párizsban… vagy az is lehet, hogy éppen örömmel tölti el. ..
Ildiko Espinas 2016.04.18 15:39:05
@Rézfánfütyülő fűzangyal: Bizony így van! Meg még sorolhatnánk a Benelux-államokat, Svájcot, Olaszországot, ahol nagyon szépen és szívesen beszélnek franciául, egész Óceániát, Dominikát, Haitit, és en bloc Közép-Amerikát, stb.stb. Még hogy regionális nyelv! Baromság a köbön. Saját tapasztalat: igenis beszélnek angolul, nem szívesen, de hát ez érthető is a történelmüket nézve, mi sem szeretünk románul beszélni. Ami meg a cikket illeti, egy csomó más ferdítés is van benne. Nem hiszem, hogy a közállapotokat figyelve a tisztaság rosszabb lenne, mint máshol, tessék mondjuk elmenni egy stockholmi aluljáróba, vagy Milánóban bármelyik belvárosi utcai vécébe, mosdóba, stb.stb.
 Nem olyan régen írtam egy bejegyzést (ide kattintva olvasható) arról, hogy a magyarok nagyon szűk körből válogatnak, ha utazásról (vagy akár gondolkodásról) van szó. Most bemutatnék röviden néhány várost, amelyek, bár megérdemelnék, hogy felkerüljenek a magyarok térképére, alig néhány honfitársunk…..
Ildiko Espinas 2016.03.13 12:55:08
@Hagrid: Szerintem Lukasenkoval ritkán ebédel egy túrista. Rosszul érvelsz.
Felkérést kaptam, hogy menjek el D. Tóth Krisztához a websorozatába, amiben embereket visz magával munkába, amolyan Uberszerű közösségi közösautókázással, csak éppen pénzt nem kér érte. Beszélget az utasaival és ezt felveszi három GoPro kamerával meg a szponzorautót…..
Ildiko Espinas 2016.03.04 17:32:22
@Figyuzzka: Nem bakizott, sőt, ott is az egyik legeredetibb műsorvezető volt! Hába no, a Baló féle TV3 nagyon jó aéapokat adott, főleg a máig visszasírt híradója volt a menő.
Egyre több helyen lehet jókat enni, de azért vannak kiemelkedően fantasztikus helyek, ahova akár kifejezetten csak enni is érdemes elmenni! Itt a 10 legjobb a világból!  ..
Ildiko Espinas 2016.03.01 23:01:02