Regisztráció Blogot indítok
Adatok
st37

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán, ahogy a cc is beszámolt róla, Bródy János azt írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a műsorból az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy…..
A nyilvános vécékre ugyebár a legkevésbé sem ajánlatos ráülni, így hát a nők szükség esetén fölé guggolnak. Ám azoknak a hölgyeknek, akik keveset guggolnak úgy egyébként, például valamiféle sporttevékenység közben, talán brutálisabb kihívás lehet ez a több pillanatig…..
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
Tisztelt Olvasók! Lapunk – előreláthatólag az év végéig – 16 oldalon jelenik meg. Annak érdekében, hogy ezt ellensúlyozzuk, néhány változtatást hajtottunk végre. Ezek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy Önök ezt ne érezhessék meg, a megszokott tartalmat és minőséget…..
st37 2014.08.11 11:09:53
Az interneten cikkek százait találjuk arról, hogy jelentkezőként hogyan keltsünk jó benyomást egy állásinterjún. Arról viszont kevés szó esik, hogy hogyan viselkedjen az, aki az asztal másik oldalán ül. Pedig néha olyan történetek hallani a hr-esek vagy munkáltatók…..
Mindennapi Ördögünket add meg nekünk, Uram, ámen. (Ismeretlen netes szerző, 2014) A magyar média úgy pörög Ördög Nórán, mintha kötelező lenne, hát mért pont mi maradjunk ki a buliból? A Bors ma az RTL-nek nyalt oda egy kellemesebbet az  ÖTVENMILLIÓS PER FENYEGETI ÖRDÖG…..
Az Európai Bíróság szerint az Apple védjegye boltjainak belsőépítészete A szabadalmi.hu blogján olvastuk, hogy 2014. júliusában az Európai Unió Bírósága Luxembourgban az Apple Inc. contra Német Szabadalmi- és Védjegyhivatal ügyben az amerikai konszern javára döntött.A…..
Mikor? Melyiket? Büszkén 2014.07.05 04:19:55
Nem terveztem írni a mai Budapest Pride felvonulásról, hiszen már mindent megírtam korábban, amit tudtam, és mások is megírtak mindent, amit én se tudtam volna olyan jól. De amíg hazánk kormányzó politikusai ekkora csőlátású sötét bunkók (Fónagy János ígéretesen indult, de…..
Meglehetősen ironikus, hogy egy ennyire művészinek szánt alkotás azzal híresült el, hogy ez az a film, ahol Scarlett Johanssont (végre) meztelenül láthatjuk. Azonban legyen ez bármennyire méltóságon aluli egy hasonló jellegű alkotás számára, az Under The Skinben igazából…..
st37 2014.07.01 10:24:08
@Nyílméregbéka: ennyire befolyásolható vagy?
Fenn a piratebay-n 1080p-ben.
Megdöbbentő, hogy Geszti Péter, aki már bő harminc évet eltöltött a popbizniszben, látszólag nem érti a közönség nem tetszéshez való jogát, sőt ingerülten kéri ki magának, hogy merészeli a közönség nem fejvesztve imádni legújabb produktumát, melyet a kivándorlásról…..
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
Egy jó számot feldolgozni egyáltalán nem ciki. Pláne, ha az előadó beleteszi kicsit magát is és ad hozzá, közhelyesen szólva, valami pluszt, az eredmény pedig nem csak hallgatható lesz, hanem olyan, amitől talán vele azonosítják majd később a dalt, nem az eredeti előadóval.…..
st37 2014.06.27 12:59:11
@pucros: Proud Mary-t manapság Tina Turner-en keresztül ismerik többen, és neki tulajdonítják.
A "Personal Jesus"-t meg Depeche Mode-nak.
st37 2014.06.27 13:05:14
@joska61: A jazzben egy ismert szám eljátszása mindennapi kenyér, nem is számít feldolgozásnak.
Ezt láttam a magyar szcientológusok oldalán.  Úgy néz ki, hogy szülővárosom hányatott sorsú missziója hamarosan bedobhatja a törülközőt. Hiába na, a világ legjobb szervezési technológiája, a Hubbard ©®™ Management System csodákra képes...    ..
st37 2014.06.23 21:46:05
@seik: Hát biztos meg tudnám találni a régi CD-imen(ha még olvashatók), de most már a piratebay tele van vele, úgyhogy nemigen éri meg a fáradtságot. Esetleg letorretezem, ha kell.
7. Késő? Barokk? Kúria? “A ház késő barokk kúria jellegű.” Érdemes megnézni belülről is, úgyis olyan. A félpucér tükörbefényképezést most nem is emelném ki.   6. Na ilyen extrát sem láttam még ingatlanhirdetésben De cuki: “A telken pedig szánkódomb van, ami…..
Akkor is járhat a teljeskörű kártérítés a bicikliseknek, ha bukósisak nélkül állnak fejre. Ezt mondta ki a német Szövetségi Bíróság. A kérdés egy 2011-es észak-németországi baleset kapcsán merült fel. Egy nő munkába igyekezett, amikor egy járdán parkoló autós kivágta…..
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
st37 2014.06.17 17:15:33
@pecz: kissebbsége > kisebbsége
A bicikliről sokkal jobban lehet látni a forgalmi helyzetet. Aki soha vagy alig kerékpározik, az valszeg ezt fel se tudja fogni.
st37 2014.06.17 18:22:30
@cantata profana: "Döblingből már nehéz lenne bekerékpározni"
Abszolut nem nehéz. Van ismerősöm, aki Klosterneuburgból megy a Prater-ig minden nap.
Napi 2x20km alszolut nem téma.
A Dodzsem című tévéműsor május 9-i adásában Balogh Tamás nagyon vicces akart lenni, de csak gyökérre hozta a mutatványt, és rémesen szexista viccekkel idegesítette a nézőket. A dologról mi is írtunk egy posztot, aminek tegnapra meglett az eredménye, hiszen a Polgári Platform…..
Nyílt levélben fordul a Polgári Platform a Sportklub vezetőségéhez annak kapcsán, hogy ahogy szerdán megírtuk, a Dodzsem című műsor május 9-i adásában Balogh Tamás sportriporter azon élcelődött, hogy egy női sporteseményen nem az ott látható teljesítményre kíváncsiak a…..
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
st37 2014.05.13 11:15:58
@Versenycsiga: Az LGBT közösség a legintoleránsabb része a létező világegyetemnek.
st37 2014.05.13 17:03:18
Görnyedünk a villamoson, gyaloglás közben, munkahelyen, előadóban, aluljáróban várakozva. Amerikai kutatók szerint az okostelefon-, laptop- és tablethasználat közben felvett, egyáltalán nem egészséges testtartás nagyon elterjedt a fiatalok között. Sokaknak biztosan ismerős az…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
st37 2014.04.25 21:26:43
@Kim lr Szen: Az autós volt szabálytalan. Először is nincs joga, hogy az utcán bármilyen okból kifolyólag, megragadja egy másik ember ruházatát, vagy testrészét, és ezzel korlátozza a személyi szabadságát. Az autóst a videó alapján simán be lehetne perelni.
Előfordul néha olyan, hogy a képvágó vagy az adásszerkesztő nincs teljes összhangban a technikusi stábbal, pontosan ez történt a Duna TV Kívánságkosár című műsorában. Éppen egy Korda György-fellépés végét vágták át a műsorvezetőre, de az egyik technikus bentragadt a…..
Január elsejétől lépett életbe az a határozat, amelyért Hugh Fearnley-Whittingstall, a Spektrum televízión nálunk is látható River Cottage alapítója évek óta küzd: az Európai Parlament új törvényt fogadott el a közösségi halászatról, amely fenntarthatóbb megoldásokra…..
st37 2014.01.17 17:38:24
@Az evolúciót szines rajzok bizonyítják!: nyugi, mindjárt jön a nővérke a pirulával.
Albert Einstein szerint: "A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Hazai Darwindíj-várományosaink mintha igazolni akarnák ezt a tételt, a józan ész és minden figyelmeztetés ellenére addig kísértik a sorsot, amíg fel…..