Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istóczy Viktor

0 bejegyzést írt és 234 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajban van a „balliberális” „értelmiség”. Idézőjelbe tettem mindkét szót, hiszen jól tudjuk, hogy mindkét kifejezés értelméről, jelentéséről, értelmezéséről esszéket lehetne írni. Miközben tudjuk, hogy kikről van szó. Ezek a körök bajban vannak − egyébként…..
Istóczy Viktor 2014.07.14 16:24:43
„Vitam et sanguinem pro regina nostra - sed avenam non!” („Életünket és vérünket a mi királynőnkért – de zabot, azt nem!”) A magyar rendek felkiáltása az 1741. évi pozsonyi országgyűlésen, az osztrák örökösödési háború idején     Hogy itt mekkora…..
Akik az országgyűlési választásokat követően konszolidációra, valamiféle társadalmi kiegyezésre számítottak, azoknak hamar csalatkozniuk kellett. Már a választást követő három hétben tovább folytatódott az a pökhendi erődemonstráció, amely az elmúlt 4 évben meghatározta…..
Istóczy Viktor 2014.06.07 15:24:40
@Zoli Weber Kettle:

Igen. Majd. Eljön még az idő. Amikor majd valakik.

Amúgy most is tartotok castingot?
Istóczy Viktor 2014.06.07 15:26:52
@kovi1970:

Igen. Most a progresszív adó azért nem jó, mert csak a gazdagokat, csak az RTL-t és az ATV-t szivatja.

De SZJA-ból jó a progresszív adó, mert az a kisembernek jó.

A ballib gazdasági elképzelések egyszerűen mindig jók. Tanácsköztársaság, 1945-1990, elmúltnyolcév, mind ezt bizonyítja.

A progresszió jó.

Kivéve a reklámadó terén.

Multikat megfejni tilos!
Istóczy Viktor 2014.06.07 15:39:39
@kovi1970:

Itt látszik a folytonosságuk a Tanácsköztársasággal.

Vegyük el a gazdagoktól, adjuk oda a szegényeknek.

De a legfőbb nagy testvérek akkor is szentek voltak. Hiszen nélkülük nem lehetett volna kifosztani az országot, csak a prolikra bazírozva.
Az európai parlamenti választásoknak Magyarországon legalább három tanulsága van: egyrészt az öt évvel ezelőtti választáshoz hasonló, alacsony részvételi adatok azt mutatják, hogy a magyar választópolgárok 70 százalékát, csaknem 6 millió embert  egyre kevésbé érdekli, mi…..
Istóczy Viktor 2014.05.26 11:37:30
Istóczy Viktor 2014.05.26 11:38:48
@Brix:

Budapest ismét vörös rongyokba öltözött, mint már nem először a történelem során.
Kishantos nem csupán egy a sok-sok kisemmizett helyi gazdaságból, ennél jóval többről van szó: a Magyarországon egyedülálló projekt annak idején egy német-magyar kormányközi program keretében indult, dán közreműködéssel. A biovetőmag-előállítás mellett népfőiskolát is…..
Tavaly nyáron írtunk róla először, hogy a trafik-, a föld- és a patikamutyi után itt a nyerőgépmutyi. Azóta persze a mutyik száma tovább bővült a takarék-, a nyelviskola- és a felszámolómutyival, amelyeket egy kis mutyilistában összegeztünk. Aki kíváncsi, hogyan játsza át a…..
Istóczy Viktor 2014.05.16 22:33:08
@hitelkártyahalmozó:

8 év alatt sem jutottatok vele semmire, mert az elkúrással foglalkoztatok végig, meg a szemkilövetéssel.

Üdv a cenzornak!
Istóczy Viktor 2014.05.17 02:01:27
@fehérfarkas:

Szépen felmondtad a bolsi brosúrát.

Nem tudsz mondani egy tényt, ami a bolsik mellett szólna a Fidesszel szemben.

Az ún. kaszinómutyin is reszelhetitek a fingot, attól még a helyzet az, hogy egy rakás játékgépfüggő megmenekült, és ugrott a jó kis lóvétok. Két legyet egy csapásra!
Nahát, nahát. Olvasom, hogy a fizetésképtelenség sajnálatos esetének fennállása miatt középtávon veszélyben van az áfával együtt 400 milliárd forint adóbevételt generáló dohánypiac. És implicit módon a második Orbán-kormány által önkényesen felosztott ágazatot…..
Istóczy Viktor 2014.05.15 16:17:46
@wolves84lb:

Újságost, nem? Ki a fasz vesz újságot újságosnál 2014-ben? Jó ha húszezer lakosonként van egy újságos, már a bódéikat is lebontották rég. Ez lesz majd a trafikokkal is egyébként.

De egyébként tudom, mit akartál írni, a csalitermékkel akartál érvelni, amit már háromszor helyre tettem.

Ha nem tudok venni csokit az egyik helyen, megveszem a másikon! Semmilyen kereslet vagy kínálat nem tűnik el pusztán attól, hogy bezár egy árusítóhely.
Istóczy Viktor 2014.05.15 16:32:53
@Roggán Anttal Fidesz 300 millió honnan van?:

Még egy ballibmatematikus.

A forint, ha csak az eurozóna és a magyarországi infláció különbségével gyengül 2004 óta, ma 1/400 eurót sem érne.

A mesterséges erősödést 2010 előtt éppen a gigantikus devizahitelezés okozta.

Az azóta tartó erős gyengülés oka pedig - az egyébként alacsony magyar infláció mellett - a devizahitelek visszafizetése (vagyis a forint tömeges eladása).

De tudod mit, le vagytok szarva, most már anélkül hazudozhattok, hogy fenyegetné az országot, hogy visszakerültök elkúrni.
Istóczy Viktor 2014.05.15 16:57:16
@Roggán Anttal Fidesz 300 millió honnan van?:

"pénzes gecik"

Micsoda egy irigy proli vagy. :(

És milyen jó, hogy eljárt a fajtád felett az idő, még ha lassan is haltok ki. :)
Szóval az úgy van, hogy nagyon örülünk annak, ha jössz vért adni. De csak akkor, ha nem vagy ratyi. Mert akkor biztos AIDS-es is vagy. És egyébként is, inkább maradj otthon. Legyen elég, hogy évente egyszer buziskodhatsz az Andrássy-n... A mai nap újabb bizonyítékkal szolgált,…..
Menetrend néven indított blogot Mink András történész a vidéki zsidóság 1944-es deportálásának kegyetlen mindennapjairól. A blogon minden nap egy települést emel majd ki a szerző, ahonnan hetven éve szerelvényeket indítottak a Német Birodalom felé. A korábban városi,…..
Istóczy Viktor 2014.05.15 00:04:13
Régi bútordarab, már az induláskor a vidéki hálózat megszervezésével foglalkozott. Jelentős szerepet játszott az MSZP első választási győzelmében, de abban is, hogy 1998-ban a szocialisták kiengedték kezükből a kormányrudat. Az újabb országlás éveiben miniszterkedett, majd…..
Tény, hogy nem szoktam túl sűrűn Lázár János viselt dolgaival, azaz a köz ügyeit érintő ténykedéseivel foglalkozni. De. Miután nem háborodtam fel azon, hogy a szemét norvégokat egyáltalán nem hatotta meg Jánosunk arrogáns izmozása a kormány által felügyelt támogatási…..
Vastagbőr Szolgálati közlemény 2014.05.05 11:01:00
Kedves olvasók!Rövidre fogjuk: 7,5 év blog.hu-n eltöltött idő után elköltöztünk. Mint azt már sokan tudjátok, eddig is szorosan együttműködtünk az Átlátszóval, írtunk nekik cikkeket, írtunk posztokat az Átlátszó blogra, elég jól pörgettük a Ki mit tudot is, ezért amikor…..
Istóczy Viktor 2014.05.09 11:43:20
@Meridian74:

Az EU nettó befizetői az EU országainak nettó adófizető állampolgárai, a magyar árufeltöltőtől a bajor ügyvédig.

Haszonélvezői pedig azok a vállalatok, amik több pénzt pályáznak össze piacképtelen szarságokra, mint amennyi adót befizettek.

Baromság (szemérmetlen, pofátlan hazugság) a pro-EU-propaganda, és semmivel nem hitelesebb, mint amikor annak idején a másik uniót fényezték, akik nélkül még mindig a fasizmus és a fehérterror rabigáját nyögtük volna.

Magyarország 1109 évig nagyon is jól megvolt az EU nélkül. Aztán csatlakoztunk, és 4 év alatt csődbe mentünk.

Átlátszó a bűvésztrükk.

Kilóra megvették a balsi politikusainkat, akik a seggüket is a meleg szarig kiszopták pár százalék jutalékért. Erről egyébként mi, választópolgárok is tehetünk, amiért megszavaztuk őket ahelyett, hogy vasvillára hánytuk volna a ballib bűnbandát. A Fidesz legalább megpróbálja az érdekeinket képviselni, de ez nem változtat azon, hogy az EU-etatista segílypolitika az egész EU-t leszakítja a picsába Amerika és Ázsia mögött.
Háromszor adják el a szüzességet Thaiföldön -sv- Thaiföld, ahol az álmok valóra válnak – de nem csak a turisták, hanem a burmai nők számára is. Az egyre növekvő és változó igények kiszolgálására, a striciknek jól jönnek a burmai menekültek, akiknek álmai thaiföldi…..
Van kurázsi ezekben a norvégokban. Ilyen könnyed mozdulattal nem vágta még senki szájon Lézer Dzsonnit visszakézből: aszongya minden kifizetést felfüggesztünk, csak azt nem amit kérni méltóztattál. Oszt'jónapot.  Lehet nagy tanakodás most a Kossuth tér mellett felállított,…..
Istóczy Viktor 2014.05.11 23:51:01
@vitéž munkášőr:

Nicsak, egy független értelmiségi.

Vagy gazdasági menekült?
Istóczy Viktor 2014.05.12 00:08:52
@vitéž munkášőr:

Ha valaki ezerrel nyomul egy politikai blogon, mint te, utálja a Zorbánt és a "nácikat", miközben egy rossz szava nincs a bolsikra, az nyilván bolsi szavazó.

Kivéve, ha már eltiltották a közügyektől, vagy ha még nem, de már külföldön van.
Lázárék lépései a Norvég-alap körül egyre inkább bozótharcnak látszanak. Azt javasolják, hogy a norvég kormány teljesen függessze fel a magyarországi támogatásokat. Az évekig Lázárék által is működtetett pénzelosztási rendszert tavaly év végén szétszedték, és a…..
Istóczy Viktor 2014.05.11 14:54:29
@Doberdo:

Ha nem tetszik, el lehet menni!
Istóczy Viktor 2014.05.11 21:54:05
@Brian:

Mondott jókat a Böszme is, csak nem akkor vagy azoknak, amikor vagy akiknek kellett volna. Amikor jókor jó közönségnek beszélt, akkor faszságokat mondott.
Nappali, zuhanyzó, konyha egy egészen jó környéken – első ránézésre az ajánlatban minden megvan, amire szükség lehet. A döbbenet akkor érkezik, amikor ránézünk a képre és kiderül a valóság. Még az egészen extrém londoni ingatlanárak közül is kiemelkedik egy…..
Meg lehet nyugodni, a válasz egyértelműen nem, Schiffer András nem náci. Ahhoz ugyanis, hogy valakit nácinak lehessen tekinteni, ahhoz folyamatosan, konzekvensen kéne képviselnie a nácizmus (rendes nevén: nemzeti szocializmus) eszméjét. Előtte azért tisztázzuk is, mi is az a…..
Istóczy Viktor 2014.05.11 01:04:37
A Google néhány évvel ezelőtti bejelentéséig a vezető nélküli autók a sci-fi kategóriájába tartoztak. Aztán pillanatok alatt megváltozott minden, és az autógyártók és technológiai cégek egymást túllicitálva próbálnak vezető szerepre törni ezen a területen. Az…..
Istóczy Viktor 2014.05.10 21:50:31
@jelentéktelen alak:

Vannak kétségeim.

Egyre nagyobb együttműködést igényel a civilizáció mai formája, és egyre kevesebb a szelep a világon. Egyre nagyobbak a metropoliszok, és egyre több proli özönlik oda.
Istóczy Viktor 2014.05.10 22:47:51
@redriot77:

Nem kell ahhoz GPS, bekapcsolt mobiltelefon is van kb. minden autóban, tíz éve is volt. Szándék kérdése, felhasználják-e sebességmérésre.
Istóczy Viktor 2014.05.11 00:52:28
@dukeekud:

És hová megy napi 24 órában a robotautó utas nélkül?
Januárban annyira durván tombolt Ausztráliában a hőhullám, hogy azt már az oroszlánok is megsínylették. Ami azért nem kis szó, mert az oroszlán mégse egy jegesmedve, hogy el legyen szokva a melegtől, nem? Mindenesetre a Melbourne-i állatkert gondozói zseniálisan megoldották a…..
Jobbegyenes Roy és Mátyás 2014.05.05 19:31:58
„Zuhanunk, Szentatyám, zuhanunk!” – írta egykoron II. Lajos királyunk Rómába pár hónappal a mohácsi vész előtt. S mi, maroknyian megmaradt magyarországi demokraták, ugyanígy kiáltunk most Brüsszel, Washington, London, és a világ minden civilizációs központja felé. Mert oly…..
Ön szerint mi zavarja legjobban a budapesti tömegközlekedőket? A ganés ülések? A zsúfoltság? A részeg hajléktalanok? Esetleg az össze-vissza feltúrt utak? Netán a követhetetlen járatátszervezések? Hideg, hideg, és egyre hidegebb… Április végén egy 97E jelzésű Ikarus 280-as…..
A Coloradói Egyetem doktorandusz hallgatója idén megjelent tanulmányában erre a kínzó kérdésre kereste a választ. Mindenki nézzen körbe alaposan, aztán így tegyen ki fotót a mai ebédről! A tanulmány elkövetője, Christopher Sibona, szerint legnagyobb valószínűséggel még a…..