Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wthunder79

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leginkább a Black Flag korábbi frontembereként ismert Henry Rollins az utóbbi időben nagyrészt már csak igazi megmondóemberként üzemel. Különösen jellemző rá, hogy nem köntörfalaz, hanem megragadja a problémák lényegét, és kertelés nélkül elmondja róluk a véleményét.…..
wthunder79 2014.08.23 19:56:49
@retrovírus: Pont erről beszéltem. Fingod sincs az egészről, de véleményed az van.
wthunder79 2014.08.23 20:00:23
@John Medjai: Voltál már pl. "szomorú"? Nos azt szorozd meg kb. 100-al. Egy lelkibeteg (ami alapvetően genetikailag meghatározott) ezt érzi, amiről neked és az itt "nyilatkozóknak" fogalmuk nincs. Részemről ezt a témát lezártam. És itt nem RW volt nálam a téma, ő is "csak" egy depressziós (volt).
Elnézést a nagyérdeműtől, megint volt egy kis szünet, sajnos ügyeleti heteimen néha napokig nem tudok posztolni. Egy megható történettel térek vissza, amit a Yahoo autórovatában találtam, és akinek nem szorul el a szíve a végére, annak valószínűleg kőből van. A portál…..
Szeptember elején érkezik a svéd In Flames Siren Charms című új albuma, melyet a berlini Hansa stúdióban vett fel a zenekar. Jó hír, hogy új dal máris van, a Rusted Nail című szerzemény alább hallgatható meg. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy az In Flames szeptember 28-án…..
A legendás skót post-rock banda, a Mogwai azért kelt ki magából, mert kiderült, hogy a 44 éves múltra visszatekintő glastonbury-i fesztivál történetében először egy metalzenekar lesz a headliner, történetesen a Metallica, és a programtábla szerint pont a Mogwai idősávjában. A…..
Tegnap délután/este rendezték a Wacken Metal Battle Hungary döntőjét a Dürer Kertben, ahol a 10 döntőbe jutott csapat lépett fel. A végeredmény a zsűri (Bodor Máté – Wisdom, Búza Balázs – Nordskool Management, Dankó János – Lángoló Gitárok, Draveczki-Uri Ádám –…..