Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GDF Blog

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap, vagyis január 28-án, csütörtökön délelőtt 10 órától nyílt napot tart a főiskola a Mérnök utcai új épületében, a Gábor Dénes teremben. A mostani nyílt nap érdekessége lesz, hogy interneten keresztül is meg lehet nézni! A közvetítés a…..
Ha továbbtanulsz, akkor ott a helyed idén is. Ráadásul most GDF ajándékokat is kaphatsz! Nincs más dolgod, mint belépni a Facebookba erre »»»Ott már minden részletet leírtunk neked.Ha pedig a Főiskola érdekel, gyere el a tájékoztató weboldalunkra! ..
Megszületett, hogy kiaz a 7 szerencsés blogíró, akik nyereményt kapnak. A kiértesítésük folyamatos, így lehet izgulni, ki kap levelet tőlünk az elkövetkező 48 órában!Ezt követően itt is közzétesszük a nyertesek listáját...
A köszönjük a közel félszáz blognak, hogy kitette a linket. A pótjelentkezési időszak lezárult, a nyári szabadságolásoknak is lassan véve, az iPod Nano is várja, hogy végre megismerje, ki a jogos tulajdonosa - jövőhéten ez is ki fog derülni.Addig is jó nyaralást a nyár…..
Most van a pótjelentkezési időszak a főiskolákon, egyetemeken: akiket nem vettek fel a választott helyre, most választhat magának másikat, hogy mégis tanulhasson szeptembertől. A Gábor Dénes Főiskola is meghirdetett helyeket a pótjelentkezésre, és ennek kapcsán egy játékot is…..
Ma nyilvánosságra kerültek a ponthatárok, mostantól már lehet tudni, kit vettek föl és kit nem. Ha valakit nem vettek föl, akkor sincs minden veszve: lehet még pótjelentkezni, augusztus 13-ig.Aki tehát úgy gondolja, ad magának még egy esélyt, és jelentkezik a GDF-re, hogy…..
Gábor Dénes Főiskola Ő nyert! 2008.06.05 22:09:00
Volt egy játékunk. Jó sokan játszottatok, amit ezúton is köszönünk!A fődíjat pedig Nádai Gábor nyerte. Bővebb információ és képek erre >>> ..
Akkor lássuk, mit lehet nyerni a játékunkkal!Tehát azok nyerhetnek, akik a véleményükhöz, ajánlásukhoz feltüntetik az ETR hallgatói azonosítójukat, és el is küldik a gdfblog@gdf.hu címre.A fődíj: Nintendo Wii alapgép Wii Sport programmal.Ezen kívül van 5 db GDF csomagunk 2 GB-s…..
Köszönjük a sok beérkezett véleményt a kommentekben és levélben is! Az elkövetkező napokban szemlézünk ezek közül, és ha indokolt, igyekszünk válaszokat is találni a felvetett dolgokra. A játék továbbra is él, de továbbra is csak az vehet részt a sorsoláson, aki megadja az…..
Szeretnéd elmondani a véleményed a Gábor Dénes Főiskoláról? Most itt a lehetőség! Ennek a blognak az a célja, hogy összegyűjtse, majd szerkesztve megjelentesse a beérkező véleményeket, ötleteket, javaslatokat: mi tetszik, mi nem tetszik, mit csinálnál máshogy, mit javítanál?…..