Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Ferge

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ékszer Világ Ékszerek Húsvétra 2022.03.27 21:27:37
Ha jön a Húsvét, akkor inspirálódjunk néhány igazán húsvétos hangulatos ékszerrel! Válógattunk neked 5 igazán különleges ékszert. Mindegyik kicsit máshogy különleges...   Nyuszi és répa alakú fülbevalók Húsvétra   Vicces és bohókás hangulatú lányoknak kiváló választás, hogy feldobják a húsvéti…..
inden év szeptemberében megérkeznek a népszerű ékszermárkák legújabb kollekciói. Az új divat szerint tehát véget érnek a nyári darabok, helyüket pedig az ősziesebb hangvételű kiegészítők veszik majd át. De vajon milyen modelleket érdemes idén ősszel magunkon viselni? Cikkünkből minden kiderül!   Az…..
A kreatív hobbi termékek online igazán könnyen beszerezhetők, pár egyszerű eszközzel és pár trükkös technikával gyorsan készíthetünk karkötőket otthon is. Alkotni öröm, az eredmény feldobja az öltözködésünket, és az egyedi ékszert ajándékba adhatjuk egy barátnak, családtagnak is...
Az ékszer divat évről évre változhat. Új formák, színek és anyagok jönnek divatba, esetleg egy-egy régi trend válik ismét közkedveltté. Természetesen az eljegyzési gyűrű kínálat is igazodik a divathoz és a vásárlók igényeihez. Amennyiben 2021-ben szeretnéd megkérni párod kezét, érdemes megismerned…..
2021 a különlegességek éve, dobjuk fel az öltözködésünket feltűnő méretű vagy anyagú ékszerekkel. A koronavírus járvány idén is megnehezíti a vásárlást, de egy jó ékszer webáruház kínálata sokat segíthet abban, hogy idén is stílusos megjelenésünk legyen. Nézzük meg 2021 főbb ékszer trendjeit!..
Az interneten számos remek és saját kezűleg elkészíthető praktikus ötletet találhatsz, ha ékszert szeretnél gyártani otthon. Akár télen, de nyáron, egyedi termékeket bármikor és bárhol csinálhatsz. A tavasz szintén gyönyörű elemeket rejt magában, amely ihletet adhat a kreatív énednek. De vajon,…..
Az eljegyzési gyűrű a házasságra való elígérkezés jelképe, amellyel a férfi megkéri a hölgy kezét, hogy legyen a felesége. Ez a gyűrű legtöbb esetben aranyból, illetve gyémántból készült ékszert jelent. A foglalatot általában középen helyezik el, így teszik egyedivé az adott darabot. Eljegyzési…..
Régebben főképp a hölgyek esetében beszélhettünk arról, hogy a trendi ékszerek megszállottjai voltak, ám ez ma már a férfiakra is lemondható. A „trendiség” szorosan összekapcsolódik a stílussal, ami nagyban meghatároz szinte minden embert. Éppen ezért most összegyűjtöttünk 10 trendi férfi ékszer…..
Az eljegyzés mindenki számára nagy esemény, hiszen két ember összeköti az életét. Azonban felmerülhet a kérdés miként viselhetjük szerelmünk zálogát, a gyűrűt. A következő összefoglaljuk miként viseljük az eljegyzési gyűrűt és a karikagyűrűt is...
Minden fülbevaló típus, más-más stílust képvisel. Más a hangulata, épp ezért neked is más lesz a kisugárzásod, és lehet, hogy a hangulatod is. Nézzünk meg 5 fülbevaló stílust, hogy mit sugároznak, és milyen hangulatot adnak neked. Ebből tudni fogod, hogy mikor melyiket érdemes viselned...
Az ékszer, amit viselsz, feldobja a hangulatod. ha ékszer szettet viselsz, az a stílusodról mesél. Mit szeretnél, mit meséljen rólad? Okos vagy? Vagány? Csábító? Vagy, mindez egyszerre? Váltogasd az 5 ékszer szett stílust, legyél egyik nap okos és vagány, másnap pedig csábító és színes. Harmadnap…..
Ékszert adni ajándékba biztos ötlet, ami garantáltan sikert arat. Főleg, ha saját kezeddel készíted el. Egy fülbevaló, vagy nyaklánc nagyobb feladat, ezért most inkább készítsünk egy karkötőt. Mostanában a legdivatosabb karkötő a horgonyos. Nem azért, mert asszociálni lehet róla a pecázásra, hanem…..
Korábbi írásunkban az ásvány gyöngy, kristály karkötő készítése volt a téma, most ezt folytatjuk tovább, nyakláncot készítünk az ásványoknak is nevezett féldrágakövekből. A karkötő és a nyaklánc között nem csak a hossza a különbség, hanem például az is, hogy milyen ásványokból érdemes készíteni, és…..
Az ásvány gyöngyöket díszítő kristályoknak, féldrágaköveknek, és gyógyító ásványoknak is hívják. Gyönyörű színeik, és élettani hatásaik miatt szoktak ékszert, leggyakrabban gyöngy karkötőt és gyöngy nyakláncot készíteni belőlük. Mai témánk az ásvány, vagy féldrágakő karkötők készítése. Hogyan és…..
A gyöngy ékszerek sosem mennek ki a divatból. Hiszen szépek, hangulatosak és van egy olyan megfoghatatlan elegáns jelenlétük, ami más ékszerek nincs. Ugyanakkor ez a különlegesség azzal is jár, hogy a gyöngy ékszer több törődést igényel. Külön kell tárolni a többi ékszertől, hogy ne karcolódjon, és…..
A kézzel készített ajándéknál nincs jobb. Amibe belefektetjük az időnket, a tudásunkat és energiáinkat, az garantáltan örömöt adó ajándék lesz. Nem könnyű, épp ezért nagyon értékes ajándék, ha készítünk egy kaucsuk karkötőt a saját kezünkkel. Lássuk tehát a karkötőkészítés lépéseit.  ..
Mi a legjobb motiváció a világon? A mai rohanó világban a legfontosabb, hogy legyenek céljaid, és azokat rendszeresen el is érd. Kemény munka ez, de ha rendszeressé teszed, hogy megjutalmazod magad, akkor a munka egyszeriben érdekes kihívássá változik, aminek a végén téged jutalom vár. Ne sütivel…..
A Swarovski ékszerek tisztítása látszólag könnyűnek tűnik, de valójában nagyon óvatosan kell bánni vele! Ez egy puha, érzékeny kő, amin minden fizikai behatás meglátszódhat. Ebben a cikkben segítek a Swarovski ékszerek tisztításával kapcsolatban a lehető legjobb tanácsokat adni, hogy minél tovább…..
Az ékszerek nem pusztán kiegészítők, hiszen a legtöbben emlékeket is kapcsolnak hozzájuk. Magam is így vagyok ezzel. De ahogy féltve őrzött emlékeink is megfakulhatnak, úgy sajnálatosan szeretett arany ékszereink is veszítenek eredeti fényességükből. Éppen ezért felértékelődik minden olyan otthoni…..
Bár a nemesacél ékszerek fokozottan ellenállóak, azonban használatuk során ezek is koszolódnak. Ahhoz, hogy orvosi fém ékszereink hosszú ideig megőrizzék szépségüket, szükséges őket bizonyos időközönként szakszerűen és alaposan megtisztítani. Az ékszerek rendszeres tisztításával megelőzhetőek a…..
Az ezüst ékszerek sajnos idővel vesztenek fényükből, elkezdenek feketedni. Ez természetes folyamat, de ilyenkor természetesen keressük a megoldásokat arra, hogy megtisztítsuk és újra régi fényében ragyogjon ékszerünk. Sok különböző technikát, trükköt gyűjtöttem össze, amik beválhatnak. Ebben a…..
Ékszer Világ Ékszer tisztítása 2018.11.09 11:38:25
Teljesen érthető, ha megfakult, karcos, bemattult vagy más szennyeződésekkel rendelkező ékszeredet szeretnéd régi fényében látni. A karcokat és matt felületeket csak szakember tudja javítani, de a különböző szennyeződéseket otthon is meg lehet szüntetni. Ebben a cikkben segítünk néhány jó tanáccsal…..