Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsazsalux

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
zsazsalux 2014.05.11 09:32:35
www.nlcafe.hu/sztarok/20140511/vv-attila-vv-zsofi-valovilag-istenes-bence-lilu/
Zsófi győzelem esetén pluszként Attilától gyűrű!!!!!!!!!!!!!!!!
zsazsalux 2014.05.11 15:02:00
@nemszázas: Elvileg nem lehet,mert aki szavazott,csak törölni ,vagy áthelyezni tud a másikra,harmadik helyezett kihirdetése után záródik,mert a szavazat% is változni fog, 100% két bent maradt szavazatai arányába,ha bent marad %- nem fog stimmelni.
Nagyon a vesztét érzi itt méár mindenki, így én is, és őszintén bevallom, csodálom Bencust, hogy még nem tépte ki félrezselézett haját két marokkal. Debil és Viki a fináléban, nézzük, mi volt még tennap a vellában. Hát semmi. 1. A Titkos Savazás Feladat: anonim tessen…..
zsazsalux 2014.05.10 08:43:21
@KriszIza fan: Előre bocsájtva nem tartozik kedvenceim közé Krisztián és Iza,de Attilát egyenesen utálom.Miután párbajra hívta Krisztiánt,mindent elfog követni,hogy kihozza béketöréséből a műsor alatt,figyelmeztessetek rá ,azt gondolom egyiküknek sem hiányzik ujjúbb botrány.
Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak…..
zsazsalux 2014.05.09 14:16:06
www.valovilag.hu/video/249549
Vélemény nyilvánítás nélkül.
zsazsalux 2014.05.09 15:38:48
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Iza párbaja szombat 9órakkor, a döntő vasárnap 8órakkor.
A vendégek rájöttek, hogy turkáltak a bőröndjükben, vagyis csak Attila meg Sehi. Előbbi rendre megszívatja Debilt, hogy neki hozott ajándékot, de ezzel most eljátszotta a bizalmát, úgyhogy már nem is a csicskása, bármennyire is szeretné. És ezek után még Debil könyörgi vissza…..
zsazsalux 2014.05.08 17:45:44
@csillagkukkancs: Dya VV5-ben Attiláékkal szerepelt
zsazsalux 2014.05.08 17:57:54
@Krétagarbó: Sok tehetségesnek tartott sportoló pálya futása törik ketté válik köddé csupán azért mert a klubja jó pénzért eladja külföldre.Ígéretekből nem lesz semmi,mellőzik egyedül nem tudnak érvényesülni,haza kerülése után itthon már nem kell senkinek.
Felemelő érzés volt öt napig mentesíteni magam a vv-től. Erre most a mennyből a pokolba effektusnak hála itt vagyok. Szokás szerint a Before és After Párbaj pillanatok jönnek, amik megszokott módon semmilyenek. Még a kurva kutya miatt is sikerül összeveszniük, azaz lehordani…..
zsazsalux 2014.05.06 14:06:14
@góthikus Lilu: nem igazán jó párhuzam, semmi megfeleltethető nincs sem a személyiségekben, sem a körülményekben (azonkívül, hogy a mindkettő a VV-ben történt...)
Körülmény valóban más volt,Marcsi nem köpködött,nem átkozta Miló családját intim kapcsolatukat nem tették közszemlére/pornó szintig/.
zsazsalux 2014.05.06 14:29:35
@góthikus Lilu: akkor ez egy tök jó hasonlat volt.
Igen az volt ,villában kialakult"nagy szerelem" elmúlására,az utókor emlékezetére.
Körülményeket te említetted,én csak válaszoltam rá!Gúnyolódásod bóknak veszem!
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
zsazsalux 2014.05.05 19:48:36
@Nagy Endre: Ha Viki Zsófit vinné ki azzal öngólt lőne
Lehet,de tőle nem tart,Zsófit könnyebben tudja szöveggel túl licitálni,Zsófi ha nem tud vissza vágni hisztiromot kap.Izát szócsatában nehéz még neki legyőzni.Teo feletti nagyarányú győzelme nem ingatta meg,kettőjüket tartja a leggyengébbnek.Zsófinál nem érez esetleg más már kiesett játékos rajongó ellene szavazna,Izátnál tart hiszen Krisztián most eset ki,és keze nagyon benne van.
zsazsalux 2014.05.05 20:35:54
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Tudom ,de ha ő az egyik nyilván saját magát nem küldi párbajozni.
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
Az élteti a hogyvoltírót, hogy már csak tíz nap oszt vége ennek az őrületnek, amit nem tudom, Hajnal kartácsnő hogy a picsába bírt egyedül írni két évadon keresztül, amikor mi itt ketten rokkanunk bele a melóba és fele olyan viccesek nem bírunk lenni. Mindegy, nem sír többet a…..
zsazsalux 2014.05.01 16:42:25
@Ronla: Tegnap esti kiválasztást és összefoglalót ismétlik.Neten nem ír műsor változást.
A végkimenetelt már mindenki tudja, jött a papírforma, de az odáig vezető út a nem mindegy. Lesz itt szacsurélió, sztriptíz, csecstartó, őszinte beszélgetés, búcsú buli, arconpörgés. Lilu egy szép fakó citromsárga kiskosztümben feszít Bence oldalán, aki frissen nyírt…..