Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vivcsusz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis!   Fogorvosi beavatkozásnak köszönhetően jelentős életminőség romlás állt be nálam. A bölcsességfogamat kellett volna betömnie a fogorvosnak. Sajnos nem állt módomban magánrendelőt felkeresni, így maradt az sztk. Előre féltem és sajnos a félelmem végül…..
Vivcsusz 2016.07.17 14:33:15
Hm, nekem márciusban tömtek alul egy hátsó fogat, akkor történt olyan, hogy valahol az állam alatt zsibbadt le, de szerintem jobban, mint maga a fog környéke. Kb. fél óra alatt aztán elmúlt, de szerintem nagyon rossz helyre szúrhatták. :D Egyébként én sem vagyok oda az érzéstelenítésért. Tömtek már nekem egész krátereket is nélküle, ki lehet bírni. Jobban félek a gyógyszertől, mint a beavatkozásoktól. :) tudom díjazni ha mellőzik. Majd ha betojok, akkor ráér. :)

SZTK vs. magán: Hát... Én is a körzetihez mentem, mondva ugyan már, nem adok ki egy rakás pénzt - de van különbség. Az egyébként nem problémás fogaimmal (nem fájósak, csak simán tömni valók) irreálisan sokszor hívott vissza a kedves doktor bácsi és szorgosan pakolgatta ki - be az ideiglenes töméseket. Másoktól is hallottam már hasonló rémtörténeteket és ragaszkodtak hozzá, hogy ide az jöjjön, aki fogakat akar elveszíteni, mert ő úgyis addig fúrkodja őket. Nem is értettem, aztán a végén igazuk lett. Szerencsére még időben mentem el betömetni az utolsót magánba. Az ínyt már égetni kellett, mert benőtt az időhúzástól. Aztán megnéztem az ügyfélkaput... Gyökérkezeléseket és be nem adott injekciókat írkált el a TB - mre, ahogyan gondolom másokéra is. (Javaslom mindenkinek ellenőrizni.) Soha többet nem megyek oda! Oké hogy kell a támogatás, de hogy a fogaim egészségével szórakozik... hát köszönöm szépen, nem fogok huszonévesen fogatlanul járkálni, csak mert őkelmének kell a támogatás. És k urva rendes vagyok, mert nem jelentettem sehol. Úgyhogy hagyjuk ezeket a peres dolgokat, orvoshiány van, sokszor kapnak csak ejnyebejnyét olyanért, ami megfizethetetlen kár... Ja, és nem vagyok egy reklamálós fajta, de csak ne tartsa a markát egy se kártérítésért, mert elég szépen kihasználják ők is a betegeket.
Az interneten tömegével terjedő oltásellenes mémek (szöveges képek) egyike annyira kiverte a biztosítékot egy immunológusnál, hogy az internet egyik legnépszerűbb válaszát alkotta meg. Az eredeti poszt angol nyelven született, és annyira jól sikerült, hogy több millióan…..