Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ImMorTaL

7 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túlzás lenne részemről azt mondani, hogy a sör a kedvenc italom. Néha tényleg jól esik, főként a húsos kajákhoz, de önmagában ez a keserű lötty számomra érthetetlen, hogy miért lett a „világ itala”. Ezért is szeretem inkább a pancsolt söröket (citrom,…..
A mai képen többek közt egy katona arcát láthatjuk...
Vasárnap 13:30A szabályok nem változtak, egyedül a feladvány lesz most kicsit más. Hogy a "próba-szerencse" tippelgetést megnehezítsem, a következő videóban 2 idézet is lesz. Tehát az első, aki mindkettőt kitalálja, az nyer. Az egyik közepes nehézségű lesz, a második…..
ImMorTaL 2011.01.15 14:33:31
@penge96: az asz-t pontoztam ki te gyökér.. amúgy attól még nevezhetnék, mert hülye a feladat :D
A mai képen egy létező és forgalomban lévő érme látható. Palau köztársaságban használják (Ne kérdezzétek, hogy hol van, fogalmam sincs :) ). Mindenesetre Don Quixote arca látható rajta, mégpedig emberi alakokból megalkotva...
Amire én még nem vettem rá magam, azt megcsinálta 'kurtis2221', ugyanis Youtube-ra feltöltötte a teljes játékmenetet. Gratula. Bár a végső pályák élvezhetőbbnek néznek ki, mint ahol én abbahagytam, nem hinném, hogy így már én is nekiállnék. Itt a végső pálya, amely…..
Ritkán lehet a valóságban találkozni ezzel az, egyébként papíron nagyon jól ismert, illúzióval. Lássuk, rájösztök, hogy miről van szó?..
ImMorTaL 2010.12.15 21:47:11
@(:blanka(:: azok inkább fekete csíkok :) de amúgy elég sok minden van ebben az egy képben
A mai képet dinobacsi készítette, arra kíváncsi, hogy rájövünk-e, hogy hogy lehet ezt a trükköt a vízzel megvalósítani?..
ImMorTaL 2010.10.01 15:17:07
@filmdirector: Nem az az illúzió, hanem a kép, te szerencsétlen. Mivel a víz normál esetben függőlegesen, egyenesen folyik :)
A mai képen a narancs és a zöld angol megfelelőit láthatjuk leírva, és ha eleget bámuljuk a kép középpontjában lévő keresztet, akkor amikor átvált a kép fekete-fehérre már tényleg narancssárga és zöld írást fogunk látni, sőt, még helycsere után is...
ImMorTaL 2010.09.05 11:50:41
Persze, hogy hamar rájövünk a lényegre, de első ránézésre elég megdöbbentő kép :) Érdekesség még, hogy a képből az is kiderül, hogy Romániában készült...
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
A Hatetris az utolsó betűig megszolgálja a szemétparaszt taget, ugyanis a játék fejlesztője (bizonyos Sam Hughes) kifejezetten a játékos szívatására készítette ezt a tetrisvariációt. A szopótetrisben MINDIG olyan darabok jönnek, amik a lehető legrosszabbak - ha hosszú kéne,…..
ImMorTaL 2010.07.08 12:39:06
@OftF: A számból vetted ki a szót :)
Nem túlzottan hosszú, de mindenképpen remek darab a Cloud to Ground Guardian. Létezik az Amerikai Egyesült Államok légierejében egy gép, a B-17, amit csak nemes egyszerűséggel a "repülő erőd" néven emlegetnek. Ez a gép irgalmatlan módon fel van fegyverezve, és…..
ImMorTaL 2010.07.04 13:44:06
@Rat Racer 2000: Igen ezt egy az egyben onnan vették át, csak másfele futkosnak a katonák :D
A mai képet Ravenhatredtől kaptuk, és egy igazi házi gyártású opcsalt láthatunk."Szeretnék küldeni neked egy érdekes otthon készült szülinapi képet, amin az egyik kisfiúnak a feje valamilyen okból kifolyólag átlátszó lett :) Kicsit meglepett minket is a fotó, de úgy…..
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..
ROFL-net Bajusz gyüjtemény 2010.06.28 15:00:00
A legjobbak bajúszok amiket találtam :D Szarvasbogár:  Update: Ravasztigris kérésére van egy új bajusz Két-karú mérleg:   A polip:   Erre…..
ImMorTaL 2010.06.28 18:35:15
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
ImMorTaL 2010.06.16 14:35:00
www.youtube.com/watch?v=sCNpI1PLKuM itt a készítő normális hangja, és a leírásban ott van a blogja is.
ImMorTaL 2010.05.20 15:49:48
@orsoly: Igen, ezt vettem észre én is.
@chris redfeld: Az csak azért van, mert nem a talaj a lényeg a képen :) Ne azt nézd :)
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..
ImMorTaL 2010.05.20 15:46:05
@Adu_Asz: Nem tudom, hogy freddy videóira mondtad-e, hogy "nulla-humorúak", de ha igen, egyetértek. Utoljára asszem a LEGO-s videónál röhögtem, korponaival nagyon jól meg lett csinálva az a rész :)) Az összes utána következő videó valahogy nem annyira vicces már... :(
Hónapokkal ezelőtt vettem ezt a játékot, amelyet az igen kemény tv-sorozatról adaptáltak. A leírás a borítón igen jónak hangzott. Saját döntéseim alapján oldom meg az ügyeket, mocskosan vagy becsületesen. Hamisítok bizonyítékokat, lenyúlok pénzt, brutálisan vallatok…..
A mai képen néhány állat van elrejtve, az az igazság, hogy én nem találtam meg, de állítólag egy sas és egy farkas feje látható...
ImMorTaL 2010.03.26 14:58:13
kepfeltoltes.hu/100326/100326_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

S jelöli a sasokat, F pedig a farkast. A bevonalazás miatt nem látszanak az állatok, de nézzétek meg az eredeti képen ugyanazt a helyet, és látni fogjátok.