Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ancsika

0 bejegyzést írt és 452 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Órákban mérhető toporgásba, és így gigantikus csalódásba torkollott Lászlék jól előkészített haveri sörözése az idei Oktoberfesten. Nem tudom, mi a megoldása a helyzetnek, hiszen nyilván valamekkora befogadóképességű egy rendezvény, de hogy az sem oké, ha az elővételi…..
Szegény levélírónk rettenetes helyzetbe került, ami miatt érthető módon adta ki magából a feszültséget ebben a lendületes, káromkodós-beolvasós levélben, de sajnos úgy tűnik, a bank helyesen járt el. Legalább is a GVTI-fogyasztóvédők ezt írták kérdésünkre:  Az a rossz hírünk a panaszosnak, hogy a…..
Balázs szerint egészen furcsán oldszkúl módon működik a Mol BuBi éves bérlet meghosszabítása. Vajon miért erőltetik minden áron a személyes találkozót? Szerencsére olvasónk nemcsak elégedetlenkedik, hanem proaktív módon megoldási javalattal is előállt, úgyhogy elküldjük a posztot a BKK-nak, hátha…..
A Hervis cipői úgy tűnik nagyon nehezen viselik ezt az hordás dolgot. Hol egy kisujj, hol egy köröm csinálja ki őket végzetesen. Petra vigye csak független szakértőhöz, itt tájékozódhat róluk. Kedves Tékozló Homár! Szeretném, ha a Hervis üzletekben senki sem vásárolna: 2016.májusban vásároltam a…..
Nehéz eldönteni, hogy Gézánál maga az akciózási technika (felárazás után akciózunk, így nyerünk, még akkor is, ha nem számoljuk bele az akció feliratokra pavlovi reflexként vásárlással reagálókat) vagy a panaszkönyvi bejegyzésére érkező vállrándítós válasz verte ki…..
Látják ezt a szép, rendezett, letisztult konyhát? Na, hát NIkié egész biztosan nem így néz ki, pedig ikeás elemekből ikeás kollégák lemérése után gyártva, ikeás szakik rakták össze. Kedves Homár! A történetem tavaly tavasszal kezdődött, amikor is úgy döntöttem, hogy az IKEAból szerzem be az új…..
Oké, 5 eur nem egy világrengető összeg egy külföldi utazás költségvetésében, de egyrészt az elv, másrészt a meghökkentő tény, hogy a posztban is linkelt fb oldal szerint a belépőkre szedett, picit megtolt, majd soha el nem számolt összegek beszedése napi gyakorlata…..
Megkülönböztetheti a szolgáltató az új és a régi ügyfeleket? - teszi fel a kérdést olvasónk, és hát ja, a szolgáltatók megpróbálnak új ügyfeleket szerezni maguknak, az meg bizony kedvezményekkel, akciókkal történik. De ettől még nem kell megijedni. A pasim pl. felhívta a szolgáltatót a hűség lejárta…..
Olvasónk legalább is csak erre tudott gondolni, amikor visszakapta a szervizelésre küldött mobilját a régi hibával, új fícsörként egy helyes ívre hajlítva. A sztori alatt tanácsok a hasonló esetek elkerülésére. Kedves Homár! Sajnos történetem gazdagítja a TMX-el és/vagy Postával pórult jártak…..
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
ancsika 2016.08.30 11:45:11
A MacBookoknak rengeteg jó tulajdonságuk van, de a sokadik levél bizonyítja, hogy ha baj van, akkor a szervizelés ennél a márkánál is hozza ahazai formát. Pedig egy prémiumterméknél arra végképp nem számít a vásárló, hogy küldözgetik egymás közt, mint nyuszikát az…..
Hát szerintem kevés ember állná meg, hogy ne folyamatos szitokszavakkal cifrázva mesélje el a sztorit arról, hogy a zavaró jelenség, ami miatt szervizbe vitte a gépét, szóval az a rohadt idegesítő kis izé nem hiba, hanem sajátosság. Tudod, mit csinálj a sajátosságoddal -…..
ancsika 2016.08.04 18:27:46
via GIPHY Mert egy igazi kereskedő már rég eladta volna azt a 3 cuccot, amit tud, ahelyett, hogy egy beszerezhetetlen negyedikre vár ki tudja meddig. Helló ED, te egy kereskedő vagy, tudod, abból élsz, hogy eladsz dolgokat! Kedves Homár! Szerettem volna venni egy időjárás jelző…..
ancsika 2016.07.22 11:15:18
Steve megoldása kissé abszurd számlaintézős helyzetére nem biztos, hogy a legelőremutatóbb, de az tuti, hogy a legadekvátabb. Reméljük a Telenortól sikerül majd megtudnunk, hogy mi a logika, az igazság és az élet abban, hogy a számlájukat a saját ügyfélszolgálatukon nem, egy mezei…..
ancsika 2016.07.20 20:42:34
A jégkrémet nem tartjuk köcsögben, maximum, ha tényleg nagyon felolvadt, de ennek ellenére a Lidl-ben mégis a köcsög szót emlegette a pénztáros - levélírónk szerint -, amikor a vásárlók szóltak neki, hogy beszélgetés helyett talán dolgozhatna is. Külön vicces, hogy a Lidl hogyan kezelte a…..
Állati jól hangzik az ELMŰ Gyorsszerviz szolgáltatása: a dugulás, csőtörés, zárrohadás típusú hétköznapi ügyekre kínálnak nem túl magas havi díjért ügyintézést és szervizt olyan extrákkal, mint a 24 órás segítségnyújtás és a garantált 4 órán belüli kiszállás. Kár, hogy ez csak a csillámpónik…..
ancsika 2016.07.11 11:02:08
Franciska szerintem azon a ponton kicsit igazságtalan, amikor a jegykezelők ellenőrén kéri számon az ablak és kerete közti váratlan szakítást csak azért, mert korábban az előtt álldogált az illető, de ezt leszámítva az egész helyjegy-nem helyjegy téma elég erős. Kedves Tékozló Homár! Csupán a…..
A Homáron májusban szerepelt már a soproni Hotel Fagus, mert olvasónknak csak a helyszínen sikerült értesülnie arról, hogy a szálloda felszámolás alá került, és lőttek a családi pünkösdi hosszúhétvégézésnek. A hotel új tulajdonosa akkor közleményben igyekezett megnyugtatni a kedélyeket. Károsultak…..
A Pizza King évekig nyomult a 49 percen belül érkező pizza ígéretével, majd a szintidőt pár éve 39-re vitték le, amit sokszor nem sikerül tartani. Ezt azokból a levelekből tudom, amik rendszeresen érkeznek hozzánk a témában, csak mivel alapvetően piszlicsáré ügyek (késett a pizza, hideg volt a…..
Az is bosszantó, ha az ember nagyvonalúan vagy mondhatni felelőtlenül kezel helyzeteket, és pórul jár, de amikor valaki tényleg próbál körültekintően eljárni, dacol a sürgető idővel, állja a türelmetlenkedő szállítók tekintetét, és a végén mégis a képébe röhög valami álnok hűtőreparátor által…..
Gábor rém dühös, de ki ne lenne az a helyében? Egy csomó pénzért nem csak szexi, de működő gépet is remél az ember, és bár nem kevés, de bőven nem elég, ha az IStyle munkatársai udvariasan kommunikálnak vele, ha a Macbook megállás nélkül fura tüneteket…..
ancsika 2016.06.16 12:39:42
@McZozo: ahogy már mondták előttem is, összehasonlíthatatlan az ügyfélszolgálat és a profizmus, lehet azért mert nem törökök :D
Sejtelmem sincs, hogy mi lehetett az ajándék, aminek a nem megérkezése miatt egy egész, többhónapos szervezést igénylő utazást lemondott olvasónk, de bármi is, a DPD kommunikációs rendszere  igencsak reformra szorulna. Tisztelt Szerkesztőség! A napokban egy bolttól rendeltem,…..
Valamikor a rendszerváltás után a gyógyszerreklámok végére kötelezően odabiggyesztett figyelmeztetések ráébresztették a magyarokat, hogy akár úgy is gondolhatnak a sarki patikusra, mitn a saját gyógyszerészükre, mert anélkül nem élet, az élet. Na, azóta érheti igazán csalódás ebben a bizalmi…..
ancsika 2016.04.04 13:55:17
@sugargiraffusplumps.: azon kívül hogy kedves még igaza is van... kár széttrollkodni...
A Tesco házhozszállítással általában a helyettesítő termékek kapcsán voltak eddig gondok, most viszont azt kapta a vásárló, amit kért, húst. Sokat. Olvasónk következtetése a Tesco sajátos bevételnövelési ügyködéséről szerintünk túlzó, de a panaszlevélre nem reagálás egy ekkora cég esetében…..