Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nick: a görög

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé angyalosra vett, ártatlan arcú lány néz ránk buja szemekkel a fotóról. Érdekel, hogy nem szűz? Nagy baj, hogy tudod, nem te leszel az életében az első? Ugye, hogy szinte mellékes, hogy korábban  már volt dolga más férfival? Ugyanezt fogod érezni egy használt BMW…..
Nick: a görög 2008.07.19 14:10:46
Az alanti sztori olvastán az első, logikusan feltoluló kérdés az, hogy miért venne bárki napszemüveget pont a Tescóban. De szélsőséges fogyasztáspárti rákként azt kell mondanom, hogy egy vevő még efféle, egészen szélsőségesen perverz különcségeket is megengedhet magának.…..
Van rosszabb, mint begombázva bennragadni egy Fidesz-nagygyűlés közepén? Villamosajtó közé szorulva körbeutazni Pesten, majd eltölteni egy jeges éjszakát a remizben, ahol Hobó józsefattilát szaval? Megérkezett az év eddigi legbizarrabb olvasói élménye. Csak erős idegzetűeknek!…..
Igen, a szakítósvideón én magyarázom keresztbeállt szemekkel, hogy mennyire nincsenek bennem lezárva a kapcsolataim. Nahát, ki gondolta volna ezt rólam? Szabad szombaton dolgozóknak küldöm, és persze mindenkinek aki szereti, a sztorit, amelyből muszáj vagyok idekopizni:…..
ESTE KILENCKOR TALÁLKOZUNK A CORVINTETŐNA JELSZÓ: ÉRTÉKELLEK MINT EMBERTAmíg a város vöröslő szívekbe öltözik és az utcákat ellepik a rózsák, otthon a szerelmes párok az Igazából szerelmet nézik, addig rengetegen vannak, akik ebből az ünnepből kimaradnak. A diszkrimináció…..
Hát én ezt az elméletet ilyen formában ismerem: ha az első randin nincs csók, akkor nincs értelme reménykedni. Kész vége, barát-zóna, bohóc utca, értékellekmintembert, stb. Levélírónk szerint meg éppen fordítva, ha nincs csók, éppen az jelenti a folyatást. Bokréta…..