Regisztráció Blogot indítok
Adatok
str11

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maurizio Sarri rendkívül dühös volt a Juventus lyoni egygólos vereségét követően, és arról beszélt, hogy nem tudja, miért nem járatja a csapat elég gyorsan a labdát. A Juventus meglepetésveresége mellé csúnya mutatók is társulnak, mivel a Groupama Stadium gyepén az Öreg Hölgy játékosai egyszer sem…..
A Juventus a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytatja európai szereplését, s az Olympique Lyon otthonában tehet fontos lépést a sorozat legjobb nyolc együttese közé.  Az Olympique Lyon, mely korábban hazája zászlóshajója volt a Bajnokok Ligájában, idén nem nyújt igazán jó teljesítményt a Ligue…..
Akadozik a Juventus gépezete, a zebramezes csapat előbb a Napoli otthonában szenvedett vereséget, majd hétvégén a Hellas Verona vendégeként is szerzett pont nélkül maradt, így rendkívül szorossá vált a bajnoki verseny. A torinóiak most az Olasz Kupa elődöntőjében vehetnek újabb lendületet, ehhez az…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A vasárnap esti Inter-Juventus rangadó ezúttal nem csupán a presztízs miatt lesz fontos, hosszú idő után először fordul elő, hogy a rangadó valódi, komoly téttel is bír, hiszen az Antonio Conte által irányított milánói házigazda a bajnoki tabella éllovasaként készülhet, míg a címvédő Juventus két…..
A Juventus kijelölte keretét a Cagliari elleni hazai bajnoki találkozója, s a pályára már bajnokként kifutó zebramezes csapat előtt nem maradt más feladat, mint, hogy egy újabb győzelemmel megőrizze százszázalékos hazai mérlegét, s megdöntse az előző fordulóban saját maga…..
Bosnyák sajtértesülések szerint a Juventus és a Lazio megegyezésre jutott a római csapat játékosa, Senad Lulić ügyében, azonban a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a két klub közötti egyeztetések még nem zárultak le a ballábas szélső ügyében. A Sport.ba hírportál…..
str11 2014.05.15 14:33:33
Marotta Takarodj!@tjunior: óhh,kösz,hogy szólsz,már épp belelendültem volna.

Visszasírom az elmúlt két hét pletykáit..Sánchezzeket vettünk már a vb előtt,meg minden.Ez már bizony a CÉ terv,tényleg,alá Marotta módra,és még hol vannak még ehhez,a kiöregedett sztárok,a fiatal 34 éves reménységek,padot koptató csatárok(borisz),ingyen megszerezhető,mert épp lejárt idén a szerződése...lesz itt még H terv is.
Nem akarnak költeni,vagy nem tudnak költeni,ezt itt a kérdés.
str11 2014.05.15 15:41:48
@tjunior: magára erre az egész mercatora,a pletykákra,rühellem úgy ahogy van,nem nekem való ez az időszak.Stresszelni ezen az egészen,hogy jutunk el a-ból,b-be..elfogadta,megegyeztünk,még sem ő jön,leszállt a gépről.Majd a végén, örülök vagy sírok.
Nem a kezdőnkről beszéltem:)
Juventus FC blog Conte a Milanban? 2014.05.13 15:00:00
Az AC Milan csapata meghökkentő üzletre készül: Berlusconiék szeretnék Milánóba csábítani a Juventus vezetőedzőjét, Antonio Contét - számolt be az olasz sajtó. A Juventus nemrégiben bebiztosította zsinórban harmadik Scudettóját Conte vezetésével, az örömben azonban egy kis…..
A Juventus a klub történetének harminckettedik Scudettójával a zsebében lép pályára a szezon során mindvégig elszánt és kitartó üldözőnek bizonyuló AS Roma vendégeként, s a találkozónak már csupán annyi tétje maradt, hogy egy pontszerzéssel az Öreg Hölgynek még maradna…..
A Juventus 24 fős kerettel vág neki a Sassuolo elleni idegenbeli mérkőzésnek, amelyen a külön edzésmunkát végző Arturo Vidal és Andrea Barzagli egyaránt elutazott a csapattal, azonban várhatóan nem lépnek majd pályára a kiesés elől menekülő alakulat ellen. A csütörtöki…..
A Juventus 23 fős utazó kerettel készül a Benfica elleni Európa Liga elődöntőre, amelyen a sérüléséből visszatérő Andrea Barzagli és Carlos Tévez ismét Antonio Conte rendelkezésére állnak majd, azonban a térdét fájlaló Arturo Vidal bizonyosan nem kap helyet a…..
str11 2014.04.24 21:58:51
@juve28adam: nemnem,azonos szinten vannak elég régóta.
Chiellini árnyékfejese csodálatos volt,ő is nagyon messze van a "csúcsformájától".
Eddig van egy Tevezünk,még Cacerest is ide veszem.Marci és Mirko wtf.Jöjjön be a törpe,ezt a Benficat egyéni megoldásokkal meg lehetni zavarni.Mirko,Oszi vagy Nándi erre nem képesek