Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillár

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
Csillár 2014.05.16 18:48:08
@DR. Smit Pal: Elmodom neked, hogy sok biztonsági őrnek az nem a főállása és meglepődnél, hogy egyébként kicsodák és micsodák. Az, hogy nagyobb és hajlandó ezt csinálni, az nem azt jelenti, hogy "nyolc általánost sem tudott elvégezni". A Pesten dolgozók jellemzően nyelveket is jól beszélnek a külföldiek miatt.

Amúgy én a kompenzálást inkább a másik félre tartom igaznak. Sokszor úgy kezelik őket, mint a láncra kötött őrző kutyákat, gondolják lehet hergelni őket, meg lehet a kemény gyereket játszani, aztán meg csodálkoznak, mikor elérik őket.
László váratlanul egy 32 ezres csekket kapott a BKK-tól, pedig nem tömegközlekedik, és nem is büntették meg. A BKK szerint még térfigyelő kamera is rögzítette az eseményt. Nohiszen: Tegnap kaptam egy 32 000 Ft- os csekkel mellékkelt fizetési felszólítást a BKK-tól. Miszerint…..
Lehet, hogy érdemesebb lenne klónozni a cicát, mintsem két átszállással 200 km-en optimális esetben 4 óra alatt végighurcolni, mint ahogy azt a MÁV lehetővé teszi. IC-n ugyanis nem vihető: Tisztelt Nemszolgáltató! Sajnálatos módon kénytelen vagyok a mávot igénybevenni, ha…..
Csillár 2014.04.24 19:34:39
Jó ég, micsoda színvonal van a Homáron a kommentekben! Évekkel ezelőtt gyakrabban olvastam, hát egészen más volt a helyzet, úgy látszik túl népszerű lett az oldal és jött a sok érdekes ember.

Szerintem teljesen mindegy, hogy egyesek szerint a macskák (vagy más állatok, mert nem csak a macskákra vonatkozik) szeretnek-e utazni, vagy sem, vagy úgy egyáltalán szeretik-e egyesek a macskát vagy sem.

Egyszerűen nevetséges, hogy ez hosszú évek óta így van és érdemben semmilyen előrelépés nem történik a dolog rendezése érdekében. Már pedig, aki szokott vonattal közlekedni, az pontosan tudja, hogy nem engedni pótjegyes járattal utazni egyszerűen kibaszás. Vannak olyan viszonylatok, ahol más szinte nincs is. Vagy csak szívatósan. Most kíváncsiságból megnéztem, ahol én szoktam utazni, ott alapból 3:55 perc alatt érek a célhoz átszállás nélkül. Ha ugyanezt pótjegy nélkül kellene megtennem - mert állattal máshogy nem lehetne - akkor a legrövidebb útvonal is 6:15 percembe telne 3 átszállással. De ajánlanak 5 és 7(!) átszállást is 7 és fél óra alatt! Ez egyszerűen nevetséges! Senki nem jókedvéből vonatozik egy állattal, és ha a máv annyira retteg, hogy valami galibát csinálnak, akkor mégis erre mikor van több esély? Ha négy óra alatt egy helyben ülve elutazik az illető a dobozban ülő döggel, vagy akkor, ha minimum másfélszer annyi idő alatt, több le-fel szállogatással, lekésett csatlakozással kell elvergődnie a célig?

Ha már úgy féltik a népet az állatos utasoktól, akkor csináljanak állatos kocsit, amire fel lehet velük szállni, mint régen a dohányosoknak.

Több külföldi országban egyszerűen az étkező kocsiba nem lehet őket vinni, de nem úgy bánnak az állattartókkal, mint a leprásokkal.

Azért én sem értek egyet mindennel, hogy boltoktól elkezdve mindenhol kutyák rohangáljanak, de az azért mégis túlzás, hogy aki bármilyen okból állattal kíván utazni, az szinte még a stoppolással is jobban járna.

Nem hiszem, hogy az okokat is firtatnunk kellene, hogy miért utaztatja a macskát. Ha mondjuk van egy macskám és megkívánom öreganyámat látogatni egy hétre karácsonykor, akkor hadd tudjak már úgy utazni, mintha nem a világvégén élnék 100 évvel ezelőtt, hanem úgy, mintha az EU-ban lennénk 2014-ben.