Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bezuhov.

0 bejegyzést írt és 835 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Idén huszadik alkalommal rendezték meg Hannoverben a YOURAIL-t, a fiatal vasútbarátok nemzetközi terepasztal-versenyét, és ezúttal egy honfitársunk kategória-győztes lett. A tizenhét éves Kiskuti Dániel öröme mégsem maradéktalan, mert szerinte a MÁV-hangulatra komponált…..
 Magyarország antiliberális állam. Ez a napnál is világosabb. A fasiszta fenevadnak már nem elég az utca, féllábbal már a parlamentben üvölt. A sátán kacaja már a semmitől sem félő miniszterelnököt is megriasztja. De nemcsak őt. Minden jóérzésű embert riaszt a KDNP…..
Most már tényleg lezárjuk a 2008-as esztendőt. Szép volt, jó volt, hosszú volt, pofátlan volt, de legalább a spanyolok megnyerték a labdarúgó eb-t ...Majdnem ötezer szavazat érkezett a Nagy Szavazásra, melyben közösen kerestük, hogy vajon kicsoda lesz 2008…..
Vastagbőr Agyhalottak 2008.12.05 10:01:00
Gyurcsány Ferenc blogjában már meg is írta, milyen szenzációsan remek is volt ez a dedikálás... Írjon, írogasson nyugodtan. De a blogjára verődött szoci B-közép olyanokat írogat be, hogy 1 percen belül legalább 4-szer röhögök és vagy 5-ször hüledezek, hogy ilyen nincs, bassza…..
Seres Mária 4 gyermekes családanya és építészmérnök magánemberként népszavazási kezdeményezést nyújtott be ezzel a kérdéssel: "Egyetért-e ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat…..
A 168 óra is beszállt a remek sorozatunkba, ugyanis Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének "Magyar lelkiállapot 2008" címmel jelent meg tanulmánykötete. A szerkesztője Kopp Mária, az intézet tudományos igazgatóhelyettese:"-Ráadásul itthon fokozódik az…..
Újabb remek Népszabadság Online cikk, Varró Szilvia "tollából":Innentől jön az idézet: "Ne kapjon szociális segélyt, aki nem tartja be "a társadalmi együttélés szabályait", és "életvitele alapján" nem felel meg "a közösségi…..
Elég ritkán fordul elő, hogy Tóta W. (itt) a Reakció (itt és itt) vagy mondjuk Sasika közel azonos álláspontot képvisel egy témában. Olyannyira hasonlót, hogy pillanatra meg is ijedtem: lehet közös sörözés is lesz Árpival, Reakciós srácok? Félre a tréfával, a Fidesz…..
ORTT mért, méricskélt, tanakodott, majd döntött és ítéletet hozott: "A cigány kisebbség elleni gyűlöletkeltésre alkalmas az Echo Televízió július 1- én sugárzott Mélymagyar című műsora - áll a médiahatóság mai közleményében. A testület a döntést egyhangúlag, egy…..
Válságműsor az önkormányzati tévében.  Nem vagyunk még elég messzire a pénzügyi világválság kitudódásának kezdetétől, első – majd második, harmadik, sokadik – hazai értelmezéseitől, hogy a felszín karcolgatását meghaladóan láthassuk: ki mikor és hogyan…..
Nem is tudom, mikor olvastam utoljára olyan meghökkentő és felkavaró írást a magyar sajtóban, mint György Péter "Az apám"-ja a legutóbbi ÉS-ben. (E pillanatban még nincs fönt a netes verzióban, ha kirakják, rögtön linkelem. Aki türelmetlen, vegye meg a lapot, csak…..
w Lassú hajnal 2008.11.24 08:30:00
A magyarok istene lusta dög. Most sikerült felfogni, hogy tényleg nincs pénz.   Ld. még: Hitel, világ, stádium..
Bezuhov. 2008.11.25 11:22:29
grin · wikipedia.hu/w/user:grin 2008.11.25. 10:22:02

"Na őt ha megtalálnátok, minden jó lenne. Mindenki lemondana, sose lopna senki, az adók igazságosak lennének, a bankok a barátaink, nem lenne recesszió, háború, betegség. Csak elég erősen kell keresni Őt, A Felelőst."

Még mindig könnyebb, mint megoldani a probléma gyökerét. Ráadásul jól el lehet vele ütni az időt.
Fordítva ülünk a lovon, ami vígan száguld a szakadék felé ... Íme, ez ma Magyarország. Nem tudom kinek kell érte köszönetet mondani, de köszönjük, megcsináltátok, győztetek... Bodor Imre 2006-ban Szolnokon, az egyik általános iskola mellett azt vette észre, hogy egy nagyobb…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
Minden nap egy újabb időutazás a múltba, kedves barátaim... "Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét - írja a Magyar Nemzet. A…..
hogyvolt Csillagkapu 2x21 - 1969 2008.11.08 15:00:25
És igen, az első olyan rész, amiben méretes pofont adunk tér-idő kontinuumnak, mindezt hippikkel vegyítve. Az indítóteremben várnak a fiúk Carterre, aki valamit beállít, mert a célbolygó és a Föld között jelenleg pont a Napunk tehénkedik. Szóval meghekkeli a féregjáratot, hogy…..
Vastagbőr Thunder Bluff ostroma 2008.11.08 08:00:00
Mindennél izgalmasabb dolog, mikor valaki kipattintja a szikrát a klánban, hogy meg kellene ostromolni egy ellenséges fővárost. Persze kezdetben mindenkiben ott lappang a pesszimizmus a sikert illetően, de a lelkesedés és a harci kedv gyorsabban terjed emberről emberre, mint a segélyt…..
Ez a "no comment" kategória, kérlek, alaposan olvassátok át! Ahogy Rékuc sem érti, miért csak romák elleni támadások vannak összegyűjtve, így itt meg én nem értem, magyar emberekért (értünk) mikor emeli fel a szavát a Charta? Nem nagyon láttam Charta nyilatkozatot a…..
A színtelen-szagtalan szoci kormányból legalább kitűnik az egyik miniszter - foglalhatnám röviden össze Gyenesei István önkormányzati miniszter elmúlt egy hetét. A "Hi, I am Monika Lampert" jelenségnél mindenesetre sokkal szórakoztatóbb. Először azt hittem, Gyenesei…..
Bezuhov. 2008.11.05 13:36:51