Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bifarkas

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legújabb nemzeti konzultáció bevándorlással kapcsolatos kérdései alaposan kiverték nálam a biztosítékot. Ahogy olvasgatok a neten, ezzel nem vagyok egyedül. Számos vélemény, kritika, hozzászólás, cikk jelent meg erről. Itt, a Vincenten jotunder kolléga is megénekelte már a…..
bifarkas 2015.04.27 06:37:03
Ami engem illet, megrögzött népszerűtlenséghajhász lévén, feszengve bár, de sziklaszilárdan, elvből & zsigerből opponálok mindent, ami, mégha csak nyomokban is, de kivert biztosítékot (illetve szépnapot-féle bügyörgést) tartalmaz. Meg "aminóbeldíjasaink"-at, és "mimagyarok"-at. Számomra a forma elsivatagosodása egyenértékű egyfajta intellektuális abúzussal, de ez legyen az én bajom. Hanem az már mindannyiunk baja, hogy "mi, magyarok", akik ugye, nem vagyunk se hülyék, se buták, se rosszak, se kárörvendők, se irigyek, se részvétlenek, se pitiánerek, se aljasok (sőt), simán abszolváljuk a közkutak lezárását, a maroknyi csöki magányos aszalódását az izzó Hősök terén, a városi fák tömeges kipusztítását, a földönfutók endlőzung-célzatú intézményesített basztatását, ezt az egész bűzhödt, beteges szociáldarwinizmust, ami itt megy. Simán beszavazzuk a parlamentbe gyerekgyötrő-asszonyverő-állatkínzó legalantasabb ösztöneinket, hogy ugyanazzal a laza mozdulattal egyszersmind kiszavazzuk az életből a nyomorultakat. Mert ráfüggtünk erre a szado-mazo-bántalmazó társadalmi-politikai gruppenpornóra, és minden egyes aktus után leszelfizzük és közszemlére tesszük a kivert biztosítékunkat. És várjuk a következőt. Orbán (jelentsen ez bármit, vagy bárkit) ezt tudja, ha úgy tetszik, Orbánnak ennyi a tudománya. És már teríti is a soros afrodiziákumot, a nemzeti konzultáció ostyájába csomagolva. Jól elvagyunk. Mi magyarok.
          Kedves állampolgár, kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet.            1. Mostanában sokat lehet hallani arról, hogy a miniszterelnök egy közönséges gazember, aki eladta Magyarországot az oroszoknak. Ön mennyire tartja fontosnak azt, hogy az országot ne…..
       A poszt első részét kiváló vendégszerzőnk Niccolo Machiavelli írta 1513-ban.      .............................................         XVIII. Hogyan tartsa meg a fejedelem az adott szót (A Fejedelem) Bárki megértheti, mennyire dicséretes, ha a fejedelem megtartja…..
        1.  Ezért a posztért nem fognak szeretni. Azért írom le, mert így tartom tisztességesnek. Ebben a pillanatban még nem is vagyok biztos benne, hogy a végén élesítem-e.        2.  S.-ről nem akarok írni. S. balliberális értelmiségi, az Együtt 2014 választói…..
bifarkas 2014.07.19 06:53:39
Idéznék, ha szabad, így ismeretlenül. Hogy miként rágja módszeresen a rasszizmus atavisztikus és mohó vérhernyója a "civilizáció" satnyácska fügefalevelét.
E hó tizedike, balliebling Klubrádió, benne az örökjópofi Rangos Katalin, akivel ikerkutató dr. iker vendégei közlik, hogyaszongya: "...visszatérve a bűnözési hajlamra, az például ki van mutatva, hogy az egy ilyen erősen öröklődő hajlam..." (nagy, csiklandós kacagás)
RK becsületére legyen mondva, egyből, aztán még többször is tiltakozik, ha kicsit furán (heherészve), meg erőtlenül, meg eredménytelenül is, de az ikerkutató dr. ikrek rendre lenevetgélik a színről. Ilyes bizonyságokkal: - igen, erre volt egy ikervizsgálat... hehehe, az utóbbi években jött ki egy ilyen ikervizsgálat, azt hiszem, öt-tíz évvel ezelőtt, körülbelül ebben a tartományban, de ennek utána kell nézni..., hahaha, ilyen kérdőíves vizsgálatból..., hihihi, igen, ez rajta van az interneten, tehát ott...
RK, akkor megtörve az érvek súlya alatt, kicsit duzzogva bár, de úgymond le is jön a témáról, és hagyja, hogy ikerkutató dr. ikrek a továbbiakban a hallgatóságot invitálják egy bizonyos ikerfesztiválra, melyen ők is föllépnek majd, természetesen mint ikerkutató tudós ikrek, világszám.
És Lombroso beleboxol a levegőbe - Iggen! -, a bűn meg, a maga joviális definiálatlanságában, mindaztonáltal elallélva önnön dimenzióitól, új erőre kap, és új (el)követőkre talál, hogy a véletlenszerű mutációról is essék egy szó.
Helyreállt a néplélek, a nemzet visszanyerte korábbi valóját Boross Péter, 2014. április 21...
bifarkas 2014.04.24 06:45:34