Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János Maurer

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk, Gamintojas olyan levelet írt nekünk, amin egy pár napig ülnünk kellett, hogy meg tudjuk emészteni. Egy cikket is mellékelt a felvetéshez: A rejtett heréjű kansertések ivari szaga. És akkor jöttek azok a mondatok, hogy: "Megfigyeléseink szerint az ivari szag pszichofizikai élményként…..
János Maurer 2020.02.25 16:25:09
@VT Man:
Hm.
A tenyésztésre használt kandisznót is kiherélik mikor lejárt az ideje. Akkor viszont még tartani kell 3 hónapig, hogy kimenjen belőle az a bizonyos szag.
Ezt még gyerekkoromban kérdeztem meg az öregektől, mert az-időkben még természetes úton teremtődtek a malacok.
Akkoriban járta az a mondás a gazdák közt, hogy "nekem megkurvult a kocám, mert már harmadszor is menni akar a kandisznóhoz fedezésre". :D
Most már a műbikáknak nevezett inszeminátorok járják a házakat disznókhoz(kocák) és marhákhoz (mármint tehenek) a teremtésért(utódok létrehozása).
Hát kérem, már itt is megváltozott az élet "rendje". :)
János Maurer 2020.02.25 16:26:34
@VT Man:
Hm.
A tenyésztésre használt kandisznót is kiherélik mikor lejárt az ideje. Akkor viszont még tartani kell 3 hónapig, hogy kimenjen belőle az a bizonyos szag.
Ezt még gyerekkoromban kérdeztem meg az öregektől, mert az-időkben még természetes úton teremtődtek a malacok.
Akkoriban járta az a mondás a gazdák közt, hogy "nekem megkurvult a kocám, mert már harmadszor is menni akar a kandisznóhoz fedezésre". :D
Most már a műbikáknak nevezett inszeminátorok járják a házakat disznókhoz(kocák) és marhákhoz (mármint tehenek) a teremtésért(utódok létrehozása).
Hát kérem, már itt is megváltozott az élet "rendje". :)
Tizennyolc évvel ezelőtt, 2001 szeptember 11. reggelén a világ TV csatornái, hírújságjai és rádióadói szörnyű, szinte sokkoló üzenetekkel illetve képekkel árasztották el a médiát, amikor arról számoltak be, hogy New Yorkot súlyos terrortámadás érte. Ezen napon ugyanis 19 géprabló 4 utasszállító…..
János Maurer 2019.09.10 14:05:59
@megvagyhadnagy:
Hm.
Most, hogy olvasom a kommenteket nézem a lelőtt/lezuhant repülőgép nyomát, az jár a fejemben, hogy a búbánatban nincs egyetlen árva roncsmaradvány sem a lezuhanás helyén? Nem beszélve az utasok szétszakadt holttesteinek maradványairól? Mikor Ukrajna felett az orosz lázadók 10 ezer méter magasságban lelőtték a maláj utasszállítót, ott megvoltak a gép romjai meg az utasok maradványai is. És ez csak egy eset az usákok hamis állításai közül.
A folyami portyázók Az amerikai folyami flotta önmagában csak a vizeken működhetett, de 1966 közepén a körzetben található vietkong bázisok felszámolása is napirendre került. Ehhez már a durván 5000 fős Mobil Folyami Flottilla (Mobile Riverine Force) állt csatasorba 1967 júniusában, mely kombinált,…..
János Maurer 2019.03.20 13:28:24
@Segna: Hm.
Miért nem tetted hozzá: éljen Szál a sí.
Hamár egyszer olyan harcias vagy. :/
János Maurer 2019.03.21 12:04:29
@Segna: Nem. Valóban nem. Csak tudom, hogy volt olyan időszak országunkban(rövid ugyan de nagyon szégyenteljes és tragikus) mikor az volt a hivatalos(elvárt) köszönés, hogyaszondja':"Kitartás éljen Szálasi". Na ezért reagálok mindig arra a bizonyos "kitartás" szóra. Nehogy elfelejtsük miről szól/mihez kapcsolódik és mire emlékeztet bennünk.
János Maurer 2019.03.21 12:07:27
@János Maurer: Még valami. Heil Hitler mintára vezették be Magyarországon a nyilasok.
Nemrégiben olvastam, hogy valami barom (mi másnak nevezném az ilyet?) panaszt tett a mentősökre, amiért életmentés közben zajongtak, villanyt gyújtottak, és ezzel őt zavarták. Rohadj meg, hülye állat - gondoltam, ahogyan azt vélhetőleg mindenki tette, olyanok is, akik nem gépelnék be a blogjukba a…..
János Maurer 2018.08.07 19:02:26
@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc:
:-D Te voltál a levélíró ugye? Igen. Te voltál az, birka. :P
Vannak jelek, hogy az alku már meg is kötettett...
János Maurer 2018.08.07 10:51:42
@morpho: De van. Azok megőrizték az ország vagyonát, (sőt, még növelték is) nem engedtek a párttagoknak ellopni mindent. Vezérük meg puritán ember volt. A mostanihoz képest egy ártatlan elsőáldozó szűzlány. Csak ennyi. De az meghatározta létünket.
Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a klasszikus, az elmúlt évtizedek divatja szerint készült karórák. Jó hír, hogy ehhez nem kell feltétlen 25-30 éves karórát vásárolni, hiszen az óragyártók, felismerve az igényeket manapság egyre több ilyen, klasszikus stílusú órát dobnak piacra.…..
János Maurer 2017.08.14 08:30:30
A gyerekek már kiskorukban példaképet választanak maguknak. Valaki olyan képzeletbeli, vagy valós személyt, akire felnéznek. Talán így voltak ezzel gyermekként a politikusok és az állami cégek felsővezetői is. A megfelelő példakép választás viszont úgy tűnik, nem mindenkinek…..
János Maurer 2015.03.05 07:30:12
@lujo1111: A hatalmas kárt az ügyészség okozta a pszichés kényszerítés bűntettével.
A magyar újságírók, közszereplők és internetes véleményformálók egész hada határozottan tudja, kinek a megrendelésére hajtották végre Borisz Nyemcov meggyilkolását. Kinek az érdeke, hogy megöljék az orosz ellenzék egyik vezetőjét másfél nappal egy nagyszabású moszkvai…..
János Maurer 2015.03.01 16:22:12
Nagyon logikus fejtegetés. Mert valóban. Ezeregy módja lett volna eltetetni láb alól az ellenfelét, de nem. Ő ott és akkor akarta mikor a legnagyobbat szól a nemzetközi közvélemény, no meg az orosz előtt. Tényleg ennyire hülye lenne Putyin? Nem hiszem! Olyan ez mint a maláj gép lelövése. Ott is mindjárt az oroszokra kenték, majd azóta is kussol róla a független nyugati vizsgálóbizottság. Vajon miért e nagy csönd? Csak nem azért, mert nem az oroszok voltak? Egy biztos, a nyugati média azóta is mélyen kussol a vizsgálati eredményekről, pedig mikor a szovjetek lelőtték a dél koreai utasszállítót akkor az amik még a két vadászpilóta beszélgetésének a hanganyagát is lejátszották az ENSZ-ben. Akkor most, hogy is van ez? Most nincs hírszerzési információik az amiknak? Szerintem most is pontosan tudják, hogy mi és hogyan történhetett, csak mélyen hallgatnak róla, mert az nem illik bele a nagyhatalmi játszmáikba. A liberális közvélemény-formálók meg vakon mennek az amik által nekik kijelölt úton? Hm. Tényleg ennyire hülyék lennének? vagy csak ennyire utálják az oroszokat? Pedig már ott sincs az az általuk annyira rettegett kommunizmus. Ott is kapitalizmust építenek. Talán mégis más van a háttérben. Talán mégis igazuk lehet az oroszoknak az őket agresszívan bekeríteni igyekvő NATO viselkedésével kapcsolatban. Egy biztos: nem az oroszok vertek szét országokat és teremtettek háborús helyzetet messze a határaiktól hanem egy másik igen nagy világhatalom. Nem az oroszok rohantak le országokat hazug titkosszolgálati információk alapján hanem az amik aminek következtében Európában is elszabadulni látszik a terrorizmus. Azért jó volna átgondolni mindezeket mielőtt nagy hangon elkezdené a magyar liberális és nem liberális média szidni az oroszokat. És még egy nagyon fontos tény: Tetszik vagy sem, az oroszok itt vannak a szomszédunkban, míg Amerika több ezer km-re van tőlünk és mint tudjuk értünk már 56-ban sem tettek semmit az uszításon kívül. És ez nagy tanulság kell, hogy legyen az országunk számára.
    Ezek ócska gazemberek. Lehet, hogy fenn tudják tartani a hatalmukat, lehet, hogy még évtizedekig a magyar nép nyakán fognak ülni, de attól még ócska gazemberek maradnak.         A Lánczi Tamás nevű ócska gazembert olvasom, aki elmagyarázza a többi ócska gazembernek, hogy…..
János Maurer 2015.02.28 22:02:40
@ingyenebed: Kurvára igazad van! Sajnos. :(
Sokan többször kérdezték, kérték, hogy ne csak a hölgyeknek írjak arról, milyen legyen a megjelenése a sikeres üzletasszonynak, hanem férfiaknak is. Ezt a cikket ajánlom minden olyan férfinak, aki úgy gondolja, hogy igényes megjelenése alapvető fontosságú és elengedhetetlen…..
Szegény Cseh Tamás utolsó interjújában mondott egy meglepőt, hogy ő nem fideszes, hanem Orbánista. Azt hiszem voltunk még így párszázezren. Szerettük Viktort, mert sütött belőle a tehetség, első kormányzása alatt fejlődött a polgári Magyarország. A 2002-es vereséget…..
János Maurer 2015.01.02 17:41:28
@Kérdő101: Oszt mér baj az? Mi a f@sznak riogattok azzal, hogy nincs alternatíva? Igaza van a posztolónak:"a temető tele van pótolhatatlan emberekkel". Mégis milyen jól el van a világ nélkülük.
A Lutz Eigendorf eset A keletnémet titkosszolgálat - a hírhedt Stasi - a világ legjobbja volt. Nem, ez nem túlzás. Hiszen a hidegháború alatt melyik másik országnak sikerült az ellenséges ország kancellárjának tanácsadójává tennie ügynökét (Guillaume-affér)? Ezentúl - ha valaki valaha járt az…..
János Maurer 2014.10.22 20:36:48
@zweitakt: Vagy Vancsik Zoltánnál? Akit Kövér Lészló titkosszolgálati miniszter megfenyegetett?
Rogán Tóni nagyon leegyszerűsítve kimondta a tutit: a devizahitel árfolyamkockázata nem az ügyfélé, hanem a banké. Ennél nagyobb mocsokság nemigen hagyta el eddig fogai büdös ketrecét, pedig mondott már sok vérlázítót. Emlékezzünk: mitől is lett a devizahitel? A vörös…..
János Maurer 2014.07.02 14:03:01
@bölcsbagoly:" Kertész Ákosnak, csak a magad fajta idióták szerint lehet igaza! Hitler és Szálasi nem jó példa, mert nem a győztesek utólagos szemüvegén át kellene nézni a dolgokat, hanem az akkori állapotok alapján."
Hagyjuk. Nem érdemes vitatkozni. Hiába no. Aki nem ismeri a saját országa történelmét sem, azzal még vitatkozni se érdemes. :-)
János Maurer 2014.07.02 14:10:09
@bölcsbagoly:"ki is nevezte ki? Mert nem a kormányára nézve volt szavazás!"
Hát akkor mire/kire te nagyon "bölcs"? :D
De most már tényleg hagyom az egészet veled....
Megmondták már régen az igazi bölcsek, hogy a hülyék erénye a kitartás. éljen orbán! :D :D :D
János Maurer 2014.07.02 14:14:43
@Vombatus Ursinus: Kösz az infót. Már amúgy is hagyni akartam az egészet. Pláne az álbölccsel. :-)
Sör-virsli-szkanderben nyertem volna - Nincs kacagány, se huszárkard címmel Németh Szilárddal készített interjút közöl a 168 óra e heti száma A rezsibiztos értette meg egyedül, mire utalt Heim Péter közgazdász minapi kijelentése, miszerint „rezsicsökkentésben elmentünk a…..
  El tudunk képzelni olyan személygépkocsi tervezőt aki bele se ül a saját tervezésű prototípusba, - mielőtt az széria gyártásba kerül? Tovább megyek a hasonlatommal, - el tudjuk azt képzelni, hogy egyáltalán bele se lehet ülni abba a legyártott személygépkocsiba. Az ablakon…..