Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balla Hodermarszki Ágnes

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Balla Hodermarszki Ágnes 2014.11.22 08:39:34
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Balla Hodermarszki Ágnes 2014.10.22 09:46:38
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Balla Hodermarszki Ágnes 2014.05.29 12:39:41
Már többször említettem Nektek, hogy én szenvedélyes ékszergyűjtő vagyok, ezért Veletek is szeretném megosztani a rajongásomat. A Silver Islands Buda ékszer szigete is azokat a Hölgyeket várja, akik szeretik a stílusos és mutatós ékszereket, órákat, charmokat. Ezek olyan…..
Balla Hodermarszki Ágnes 2014.04.23 14:45:12