Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freath

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Juniorok Shogo MAD 4 2008.04.13 22:06:00
de mien jó lenne ha filccel EMO haja lenne Mr. X-nek? :D..
Rossz PC Juniorok Team Fortress 2 2008.04.13 17:49:00
Légyszives nézzétek el Kerozinnak a zenélést ,de ez is egy olyan játék aminek a feeingjét nehéz visszaadni...
Azért ez már jobban sikerült ;)Off:Playground írtam neked vissza és még meggondolom, hogy tényleg csak következő alkalommal-e.-AthemilTÖRÖLT VIDEÓ..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
        Most a leglazább rajzfilm szereplők következnek a blogon, belőlük akad rengeteg, megpróbálom a leggizdább, legjobban megrajzolt karaktereket kiválasztani. Nem lesz teljes a lista, hiszen számtalan kreatív ember firkál össze-vissza,…..
azAlaza A leglazább pixel arcok 2008.04.09 09:49:00
          Mai posztom olyan menő arcokkal foglalkozik, akiket a világ majdnem minden táján ismernek már, akiknek olyan rajongó tábora van, amiről sok sztár csak álmodozik és akikkel bármikor, bármennyit lehet lazulni. Ők a PIXEL…..
azAlaza Íme, az Ímo 2008.04.08 15:47:00
            Van egy irányzat, stílus, ami eléggé megosztja az embereket. Most éli reneszánszát, az 1980-as évektől létezik, mára azonban - mint minden más is - ez is változásokon ment keresztül és ismét felkapott…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..
Két eszméletlen jó videót kaptam Memphistől és Kextől. Az elsőben egy érdekes BMX-Challenge-et csodálhatunk meg, a másodikba meg becsempészték (igen ötletesen) az egyik legviccesebb magyar internetvideót(szerintem). Nagy kedvencem, így prezentálva meg még tutibb! Köszönöm…..
Rossz PC Juniorok Spider - man 2008.01.26 12:35:00
Láttam a videódat, sőt, még írtam is Raycam80 néven de hát látom, nagyon szeretnéd, hogy kitegyem :PTÖRÖLT VIDEÓ..
Először is ne azt nézzétek hogy ugyanazt a játékot tesztelte, mint freddyD. Mint láthatjátok nem ugyan azt a jeleneteket mutata be(mint pl a [P]Irate Gamer), hanem azt hogy Ventures hogyan próbálja nekülk a "kihagyott jelenetek"-et .Azért se bántsátok mert megemlíti a…..
TM Comics Érdekes... 2008.01.07 20:27:00
Érdekes hogy egyes emberek milyen munkát adnak ki a kezükből... ..
TM Comics 2008.01.07 19:48:00
Elindult a blog!!! :D Az egyik komoly képregény : ..