Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peti40

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig nem is szeretem az ilyen filmeket. Hiszen nem bírok rossz szagú, dohos szobában üldögélni, csak mert azt mondják, a falaknak van üzenete – hiába szokom meg egy idő után, hogy büdös van és nincs oxigén, rátelepszik a tüdőmre, az agyamra, mindenemre. Aztán meg vacak kedvem…..
Nagy Ervin fejest ugrik, Széles Tamás bosszúra szomjazik, Für Anikó pedig megörökíti. Heti bemutatók szinkronjáról. > FRANKMichael Fassbender – Nagy ErvinDomhnall Gleeson – Szatory DávidMaggie Gyllenhaal – Németh BorbálaScoot McNairy – Rajkai ZoltánMagyar szöveg:…..
Alright, alright, alright. Itt van, megérkezett, konkrétumokat is mutat, parancsoljatok: ..
Ahogy ígértük: íme a Hobbit-trilógia záró darabjának első előzetese, melyben Peter Jackson szerint olyan csatajelenetek lesznek, melyhez foghatót még soha nem láttunk. Na, ha valakinek ezt el lehet hinni, az ő. UPDATE: Van egy új plakátunk is (az elolvasom után). ..
A Comic-Con apropóján a Warner végre az arcunkba robbantotta az első mozgóképes anyagot George Miller évek óta készülő Mad Max filmjéből. Mivel gyakorlatilag forgatókönyvük sem volt, mindössze sztoriboardok alapján kezdték el a filmet, így az előzetest sem a csavaros…..
Majd a kopasz Matthew McConaughey berepül és legyőzi. ..
peti40 2014.07.23 22:15:38
Amikor már az állatokat és gépeket se értjük máshogy: A majmok bolygója-franchise 2001-ben is a magyarul beszélő filmek szűk halmazát gyarapította (felettébb meglepő párosításokkal), aztán három éve már egy igen nagy halmazt, most meg hajjaj. Nagyon szőrös és kicsit szőrös…..
aeon flux vélemény: toldi estéje 2014.06.27 10:30:00
Legutóbb még örömmel adtuk hírül, hogy Pálfi György legújabb filmje (Szabadesés) Európa egyik legrangosabb filmfesztiválján versenyez, most viszont lesújtó híreink vannak a rendező háza tájáról. A VS-nek adott interjúban Pálfi a nagyszabású Toldi-adaptációja…..
aeon flux az őrzők birodalma 2014.06.23 15:40:00
Az új Empire címlapján A Galaxis Őrzői virítanak majd, mi több, az előfizetőin pedig az ellenlábasaik, Korath (Djimon Hounsou), Ronan (Lee Pace) és Nebula (Karen Gillan). Tudd, hol a helyed! ..
peti40 2014.06.23 21:51:57
Öveket becsatolni, nagy kukoricát bekészíteni, a UIP leleplezte a méreteket, avagy meddig csattog a fém: Transformers: A kihalás kora - 166 perc Ennyi idő alatt jó sok vasszivart el lehet szívni... ..
Filmbarátok Podcast #51 (2014. Május) 176 percBeszélgetnek: Blacksheep, Gergő, Zoly, freddyDTéma: -Jackass bemutatja: Rossz nagyapó-Beszélnünk kell Kevinről-Final Cut-A berni követ-Isteni műszak-X-Men: Az eljövendő múlt napjai-Godzilla (2014)-Grace-Project: Alf A felvétel itt…..
Micsoda s*ggfejek! Egy beszélő, ám nem sokat mondó fa. Egy kipingált bodybuilder. Egy zöld na'vi. A csávó a városfejlesztési osztályról. Valamint egy fegyverbuzi mosómedve. És ez utóbbi végre megszólal. Íme a közönséges bűnözők az űrből, más néven a Galaxis Őrzői! ..
Filmbarátok Podcast #50 (2014. Május) 195 percBeszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -A csodálatos Pókember 2-Transzcendens-Veszélyzóna-Az elnémultak-Elcserélt életek-Borgman -Blackfish -The Crash Reel-The Sweeney - A törvény ereje-Cypher A felvétel itt letölthető mp3…..
A Fox sem csinál titkot abból (miért is csinálna?), hogy az Avatar után a hamarosan mozikba kerülő X-Men: Az eljövendő múlt napjai a stúdió legnagyobb szabású projektje, amit a minden eddigi szuperhős mozit térde kényszerítő szereplőgárda és a több különböző idősík…..
A csodálatos Pókember 2. bemutatójával kezdetét vette a 2014-es év nyári szezonja, ami jó sok jó nagy számot tartogat. A kezdet is nagy, de nem olyan nagy, mint amilyen nagynak lennie kéne. > új filmekMiközben a Sony égető szükségét érzi, hogy újabb és újabb…..
Ha nem értenék egyet Dani véleményével, akkor most egy pro-kritikát olvashatnátok a nyári moziszezon nyitányáról, de mivel csak egy hajszállal bírtam jobban Marc Webb második hálószövését, mint londoni kollégám, ezért úgy gondoltam, legyen itt egy spoileres kezdeményezés a…..
Három új filmrészlet segítségével pillanthatsz be Az eljövendő múlt napjaiba, és mind a három klip a nagy találkozásokról szól, illetve az egyikből még az is kiderül, hogy képes Xavier járni: első számú rejtély megoldva! ..
Nem túl meglepő bejelentést tett ma a Warner Bros. A 2016. májusában mozikba kerülő Superman Vs. Batmant - melyben a fenti két úriember mellett Wonder Woman és a legújabb jelentések szerint Cyborg is feltűnik - a régóta várt Justice League-film követi majd, melyet Az acélember és…..
Öt éve vezetem (lásd a 2008-as, 2009-es, 2010-es, 2011-es és 2012-es évek kultnaplói), és eddig minden évben belepiszkáltam, de nem úgy idén (ezek szerint megtaláltam a tökéletes naplóvezetési formulát?). A tavalyi év mintájára jöjjenek a filmeket,…..
Kalandor majmok, beépült zsaruk, átejtett hölgyek, kopogó szellemek és még néhány egyéb hívott-hívatlan vendég a mozikban. Heti bemutatók. Amazónia (Amazonia). Mankibiznisz: Térhatású doku-kalandfilm a nagy, de fogyó zöldségről, jobban mondva egy fogságban nevelkedett…..
Új kezdeményezésünkben megpróbáljuk a lehető legkorábban kideríteni, hogy egy-egy kiemeltebb film (vagy éppenséggel kuriózum) milyen játékidővel bír. Feltéve ha van rá igény. Van? Lesz? Mindenesetre az InterComtól most tudtuk meg, hogy négyből két májusi bemutatójuk, a…..
Újabb, rövidebb, szexibb, modernebb, de még mindig ugyanazok a fekete-fehér karakterek monologizálnak egy túldimenzionált világban. Kivéve Dwightot, mert ő elég rendesen megváltozott.  ..