Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli Weber Kettle

0 bejegyzést írt és 479 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Zoli Weber Kettle 2016.11.15 11:27:50
@Kancsendzönga: "Megértük, hogy a libsik a testükkel védik Vonát. Szép."

Tudom, hogy nehéz megérteni egy fidesz szimpatizánsnak, akinek nincsenek ELVEI, csak PÁRTJA, hogy senki nem védi Vonát. Amit itt egyesek védenek, az a sajtószabadság.

Itt szokott az jönni, hogy "de bárki bármit írhat, mit akarsz?", de egyrészt már ez sem igaz, másrészt ez nem sajtószabadság.

Sajtószabadság az, amikor a média objektíven közöl híreket. Főleg a közszolgálati média, nemhogy egy "magán médium". A hírhamisítás pedig ezeken is bőven túlmutat....

Csak emlékeztető: az öszödi beszédet melyik médium hozta nyilvánosságra....?
Zoli Weber Kettle 2016.11.15 11:59:00
@BALTAZÁR:

Azért ne keverjük össze a véleményt a hamisítással. Ha pl. Arogáns Tóni kiáll nyilatkozni, miszerint: "Az utóbbi időben az a hír terjed rólam, hogy éjjel-nappal lopok, de ez nem igaz!" és ebből annyit vágnak ki az RTL hiradójában, hogy "Éjjel-nappal lopok", az akármennyire igaz, attól még hírhamisítás. Érted?
Zoli Weber Kettle 2016.10.08 20:31:28
@Francois77: minden hozzászólásodban. De finomabban fogalmazok. Mosdatod. Így már megfelel? Teszek is, amit tudok. De ehhez az is kell, hogy s fidesz szavazók is felébredjenek...
Zoli Weber Kettle 2016.10.08 20:50:27
@Francois77: az összes hozzászólásodban, tekintve, hogy nem a helikopterezés irányában hazudott, hanem letagadta az egészet. Azt mondta, hogy nem vettek igénybe helikoptert. Te erre az irányon pörögsz, de ott sem érdekelnek a tények (éjszakai hazaút nappali világosban).

Sajnos én sem bízom a birkákban, de hátha...
Zoli Weber Kettle 2016.10.08 21:12:56
@Francois77: te ragaszkodsz a tényekhez?
Azt már tudtuk, hogy a magyar és a japán nép - piros farpöttyén keresztül - szoros rokonságban áll egymással. Most már a törököket is bevettük a buliba...
Zoli Weber Kettle 2016.09.08 09:29:32
@we dont want arabs here..So what: rólad csak egy török eredetű szó jut eszembe: barom. Ja nem! Kettő, mert az ökör is.
Egy hete dübörög a Magyar Idők, a Napi Gazdaságot váltó napilap, ami már indulásakor elég nyilvánvalóvá tette, hogy egyáltalán nem akar pártfüggetlen lenni. Ehhez képest a Magyar Idők alig egy hét alatt meghatározó újság lett, legalábbis erre lehet következtetni abból,…..
Zoli Weber Kettle 2015.09.09 06:57:19
@Hajdú Peter: "sorosberenc"

Nekem hirtelen az első Soros pénzen tanult hazánkfia, aki eszembe jut, az nagyvezéred, Vityesz, szóval csak okosan szidalmazd ember, mert ha még egyszer-kétszer lebérencezed, akkor még kiszögelnek a Nemzet Szégyenfájára
  Mivel ebben a nyitott és barátságos országban egyre több a hazugság az ügyben, különösen az országot vezető nyitott és barátságos kormány, az azt uraló pártok és politikusok, illetve kifejezetten a nyitott  és barátságos miniszterelnök részéről, ideje hát, hogy…..
Zoli Weber Kettle 2015.06.14 23:34:24
@Ortodox: "Szar ország pénzneme nem menő."

A monetáris unióra gondolsz, mint országra? Mert hogy az euró nem "egy ország pénzneme".
"Magyarország nyitott és barátságos ország, ahol barátságos emberek laknak. Nem mindenhol mondható el, hogy ilyen nyitott és üdvözlő a szemlélet."   "Itt hiányoznak azok a gettók, telepek, külvárosi részek, ahová az ember nem teheti be a lábát, az egész város…..
Zoli Weber Kettle 2015.06.10 19:53:37
@Imola Helyesi: jól van Imolka, most már vedd be a gyógyszered és pihenj le
Zoli Weber Kettle 2015.06.10 19:58:07
@Imola Helyesi: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna... De látom, hogy ilyen erényekre nem pályázól
Zoli Weber Kettle 2015.06.10 22:44:03
Jó, oké. Azt tudjuk, hogy mikor az észt osztották Szijjártó Péter éppen az Orbán seggéig érő nyelvért állt sorba, így lemaradt mindenről. De azt azért nehezen képzelte az ember, hogy a Martonyi éra utáni új külügy tényleg kizárólag inkompetens idiótákkal lesz feltöltve,…..
Zoli Weber Kettle 2015.04.26 08:24:48
@apro_marosan_petergabor: "Még az a szerencse, hogy a társadalom jelentős része"

LOL, feldobtad a reggelemet. Jelentős rész. Sírok. Azért jó látni, hogy van még fityiszes, akinek van öniróniája :))))
A hobbiszinten művelt BBQ két másik szabadidős tevékenységhez hasonlítható: a fotózáshoz és a horgászathoz. A fotózással való első számú analógiája az esszenciális készülékigény. Ahhoz, hogy barbecue technikával süthessünk, mindenképpen szükséges egy stabil eszköz. Bármelyik típushoz is tartoznak, a…..
Zoli Weber Kettle 2015.04.23 22:29:24
@Márkaséf: nagyon szépen köszönöm a választ, így már érthető!

Egy utolsó kérdést engedj még meg (ne haragudj a sok kérdésért, de te vagy az egyetlen autentikus személy a témában, akit ismerek). A kerámia kamadoknak "csak" a könnyű és pontos hőkezelés az előnyük, vagy valóban kevésbé is száradnak ki bennük a húsok, mint a gömbgrillekben/töltény smokerekben?
Zoli Weber Kettle 2015.04.23 22:45:51
@Márkaséf: millió köszönet! :)

További jó sütögetést és még sok blog bejegyzést/cikket kívánok! :)
Egyre kevésbé érdekes kritizálni az Orbán kormányt, ahogy egyre nyilvánvalóbbak a lopásaik. Régebben lehetett vitatkozni, érvelni ellene elmúltnyolcévvel, meg gyurcsányozással, és hogy majd később látjuk a végét. De öt év kormányzás után már inkább csak töketlenséget…..
Zoli Weber Kettle 2015.03.31 12:10:56
@von Putri: A poszt nem erről szól, csak a fidesz birkákat vezetik meg azzal, hogy csak a fityisz és a maszop között lehet választani. Szánalmas...
Merthogy ilyen is van, és ahhoz, hogy valakiből itt miniszterelnök legyen, jó ha van neki. Mint régen a hat ujjal, vagy foggal született gyerek. Mindenki tudta, na ebből táltos lesz, meg van jelölve. Az életösztön persze nem ilyen csip-csup dolog, annál sokkal fontosabb, de nem…..
Ennek a bejegyzésnek a címadása jó példa arra, hogyan lehet egy látszólag egyszerű kérdésfeltevéssel burkolt állítást megfogalmazni. Ez jól ismert eszköz, rendszeresen élnek is vele mind a politikusok, mind a sajtó képviselői. Ha a fenti kérdést így tesszük fel, azzal máris…..
Zoli Weber Kettle 2015.03.23 21:42:37
@Tudományos libsizmus: Hát persze
Zoli Weber Kettle 2015.03.23 21:49:01
@Tudományos libsizmus: Megnéztem. Ő nagy "L"-el írja a nevét, te kicsivel. Mint egy kis(z) titkár :))) nem baj, hogy színt vallottál, most már ne viszakozz!
Zoli Weber Kettle 2015.03.23 21:57:07
@Tudományos libsizmus:
"Nekem már régen feltűnt, hogy az SZDSZ-ről mindig megfeledkezel. Mintha nem is létezett volna"

Megfeledkezik róla, mint az egyszeri kisz titkár, aki nekiáll komcsizni :D
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
„Vannak dolgok, amelyeket nem szabad megváltoztatni” – érvelt a melegházassággal szemben a nyíltan homoszexuális olasz divattervező pár, Domenico Dolce és Stefano Gabbana az olasz Panorama magazinnak adott interjújában. Kijelentésük vihart kavart, mindkét oldalon. Ebben a…..
Zoli Weber Kettle 2015.03.19 07:35:13
@maxval bircaman szerkesztő: Íme a különbség ember és birka közt. Ha itt valaki beteg, akkor az te vagy! Nem a melegeknek nem szabad gyereket vállalni, hanem a te szüleidnek nem lett volna szabad. Te ostoba suttyó.
Nagy bajban van a Fidesz, hát elővezették egyik ősbölényét, hogy rázná gatyába az elkódorgó híveket. Már az is jellemző, hogy a nagyszerű totemállat fantasztikus gondolatait a 30 IQ-s rajongók lapjában és a kormánypárti revolver portálon tette közzé. Mivel ezt a cikkecskét…..
Zoli Weber Kettle 2015.03.17 22:02:49
@MACISAJT: Maci, maci, hogy fogsz te mé csodálkozni, hehehe :))))
Zoli Weber Kettle 2015.03.17 22:06:09
@röf: Persze röf, persze. A hozzád hasonló kismalacok nem hisznek a disznókra késsel támadó ember meséjében, hiszen az ember mindig enni hoz nekik. Hogy mekkorát fogsz te is csudálkozni :) de ne félj, mi itt leszünk.... röhögni rajtad, te ostoba :)))))
A megkérdezettek több mint kétharmada ellenzi a boltok kötelező vasárnapi zárva tartását - derült ki az Ipsos felméréséből. Ugyanakkor a megkérdezettek körülbelül negyede vallotta, hogy szokott vasárnaponként is vásárolni, míg a megkérdezettek 77 százaléka olvas, tévézik,…..
Zoli Weber Kettle 2015.03.15 13:25:18
@beszélő majom: Mondanál rá példát te nagyon ostoba? Tudom, hogy szűkös az eszköztár, amit a gazdiktól kaptál ("libsi", "ballibsi", "gyurcsány"), de azért mégis, próbálj meg úgy tenni, mintha az evésen és a szarádon kívűl lenne saját gondolatod. Vagy ha nem megy, hát menj vissza az állatkertbe, ott szeretik az ilyen majomkodást... :D
Varánusz Csá, kétharmadom, csá! 2015.02.23 09:09:06
Hogy az a megváltó kurvaélet baszná meg a mocskos pofátokat, miközben köröm nő a rongyba tekert, ótvaras pöcsötökön, hogy Lőrinc öntsön nyakon titeket egy Kamaz frissen szedett disznószarral, hogy száradjon az az orrlikatokba - mindkettőbe, gecik! - hogy levegőt is seggeteken…..
Zoli Weber Kettle 2015.02.23 14:05:54
Bizonyára parázs vita kerekedik majd arról, valóban ez az öt dolog volt a legnagyobb baj a kétharmados többséggel. Mivel a Szegedi Kattintós nem tartja magát tévedhetetlennek (ellentétben néhány politikussal), nyitottak vagyunk minden vitára azzal kapcsolatban, hogy el lehetett…..
Zoli Weber Kettle 2015.01.22 22:54:18
@Minden relativ mondta Einstein majd 3 evet kapott: abba gondolj bele, hogy beletoltak 3000 milliárd forintot a költségvetésbe és ezzel együtt is csak növelni sikerült az államadósságot, ami ellen élet-halál harcot hirdetett a zorbán kormány. Amikor megértették, hogy ha ennyit és ilyen szinten lopnak, akkor nem fog csökkenni az államadósság, akkor egy huszárvágással minden fidesznyiknek másról kell beszélni és voila, probléma megoldva.
Zoli Weber Kettle 2015.01.23 09:20:04
@maxval bircaman szerkesztő: Nem, a legfőbb bűne az, hogy ilyen tanulatlan, ostoba parasztokat termel ki, mint amilyen te is vagy te birkaaaa
Zoli Weber Kettle 2015.01.23 09:22:08
@midnight coder: Gondoltam, hogy pontonként cáfolom meg az állításaidat, de rájöttem, hogy olyan emberrel, akinek nincsenek elvei, csak párthűsége van, teljesen felesleges vitatkozni, mert úgysem fogadja el a tényeket...
A kétes ingatlanügyekben komoly tapasztalatokat szerző, önmagát parasztgyereknek kikiáltó, amúgy kijelentésével - természetesen? - ellentétesen, piszkosul urizáló Rogán Antal úgy döntött, a Magyar Távirati Iroda (MTI) kérdéseire válaszolva, igazán megmondja a tutit.…..
Zoli Weber Kettle 2014.12.30 23:22:47
@dunántúli gyerek: 0,3% lenne, tekintve, hogy a mi 3%-os GDP növekedésünk alapja csak kerekítési különbözet pl. a német gdp alapjához képest.
Aki a Rolling Stones-t szereti, rossz ember nem lehet. Kósa Kupak Lajossal se az a baj, hogy szereti a jó öreg narkós, rothadó nyugati bűzbe csavart zenekart. (Remélem Semjén Zsolt már keresztény szívéhez kapott Kósa találkozásától Mick Jagger, maga a sátánnal.) Hanem hogy…..
A tanítványom parlamenti tudósítóként dolgozik. Szívesen állnak szóba vele a politikusok, mert inkább csipkelődik, mint vádaskodik, és sosem lépi túl a köz- meg a magánélet közti határvonalat. Interjúiban mindig találtam szállóige-gyanús mondatot, mostanában azonban…..
Zoli Weber Kettle 2014.11.26 21:04:08
@Vili Doli: És ne feledjük, hogy a koncertet is csak a kerítésen kívülről hallgatta :D
Futó Barnabásnak, a Fidesz ügyvédjének feltűnése Vida Ildikó mellett rosszat jelent, elsősorban azt, hogy valami erőszakolt magyarázat várható védence ártatlansága mellett. Ebből az első fordulót már láthattuk az amerikai nagykövetségnél. Futó mindig ott volt, ha a Fidesz…..
Zoli Weber Kettle 2014.11.12 21:43:11
@Frank99: Jaj, könyörgöm ne etesd ez a gyurcsány nevű trollt, mert annyi köze van az iq-hoz, mint vida ildinek az angol szótárhoz ;D
Zoli Weber Kettle 2014.11.12 23:10:56
@lehet más a handa-banda: "Bakker, mi köze Vida Ildinek a trafikmutyihoz? He?"

Nem "He?", hanem "Eh?"!
Figyelj oda! :))))
Zoli Weber Kettle 2014.11.13 07:18:19
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Persze, több volt neki. Szerencsésen felépítette az applet, majd a pixart, majd megmentette az applet, aki a mai napig ebből él. Tiszta szerencse :)))

Amúgy tudod mi a szerencse? Amikor a lehetőség találkozik a felkészültséggel. :)
A 2010-es választásokat megelőzően a Fidesz egyik legfőbb jelszava a korrupció felszámolása, illetve az elszámoltatás volt. Bár a beharangozott hatalmas csontvázak helyett inkább csak apró csontdarabokat találtak, azért végigment a számonkérés minden lehetséges ügyben,…..
Zoli Weber Kettle 2014.11.11 16:50:04
@cutcopy: ez még tőled is gyenge válasz volt, próbálj valami frappánsabbat kis lovag :))))
Zoli Weber Kettle 2014.11.11 16:56:26
@cutcopy: wow, wow, wow, alakul, de még nem az igazi :)))

Higgyél magadban, ahogy Viktorban hiszel és akkor sikerülni fog valami komolyat mondanod, mert lehet, hogy az mno.hu-n ezzel a dumával király vagy, de itt csak egy kis narancsszín szarcsimbók :))))
Zoli Weber Kettle 2014.11.11 17:35:02
@cutcopy: na végre! Láttam én benned a lehetőséget, ez tényleg frappáns replika volt. Bár tartalmilag helytelen, hiszen a legnagyobb bolsi párt jelenleg a fityisz és ezen kommunikációs módszerek (a tiéddel egyetemben) is rájuk jellemzőek, de ezt leszámítva tényleg jó volt a válasz! Ügyes birka, de most már hess picsába :D
Tegnap megjelent a kormány döntése a lakossági devizahitelek forintosításáról. Korábban már tudni lehetett, hogy a jegybank a bankok rendelkezésére bocsátja a szükséges euró összeget, ami a 9-10 milliárd eurót is elérheti. Gyorsan fussuk át, hogy jó ötlet-e a forintosítás.…..
Zoli Weber Kettle 2014.11.10 22:44:35
@hanta boy: Ajánlom figyelmedbe: ksh.hu

Deviza kötvény állomány:
2010.01 - 4.742mrd HUF
2014.09 - 6.654mrd HUF

Az idei növekmény "csak" 182mrd volt....
Zoli Weber Kettle 2014.11.10 22:45:14
@hanta boy: Tudod mi az a másodpiac? Javaslom utána olvasni :))))
Zoli Weber Kettle 2014.11.11 06:51:14
@hanta boy: Na mi van, a hivatalosan 2000 mrd huffal magasabb devizakötvény állományra nem is reagálsz, eh?

Értem én, hogy kellemetlen, de hát akkor is, valami szokásos fidesznyik replikát csak várnèk, mint "de a gyurcsányi is", vagy "mert a hülye ballibbantak", vagy "nincs bizonyíték rá". :D
A devizahitel háború már évek óta zajlik a bank, a kormány és a hitelfelvevők között. A háborúba menet közben becsatlakoztak ügyvédek, hiénák, máltai szeretetszolgálatosok és az érdekvédelmi szervezetek. Az elmúlt évek folyamataiból nagyon jól lehetett látni, hogy a…..