Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dani82HUN

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy eddig (majdnem) minden évben, úgy idén is megtartjuk a Filmelemző Oscar-t, szám szerint a hetediket, ami a mai nappal kezdetét is veszi! A Filmelemző Oscar lényege, hogy TI készíthettek filmbemutatókat, amiket aztán elküldtök nekünk, és mi kiválasztjuk és díjazzuk a legjobbakat. A verseny…..
Igen, tényleg! Nem, nem viccelünk! Tavaly elmaradt, idén viszont a megszokottnál jóval hamarabb megrendezésre kerül a Baaad Movies videókészítő bajnoksága, szám szerint a hatodik alkalommal! A Filmelemző Oscar lényege, hogy TI készíthettek filmbemutatókat, amiket aztán elküldtök nekünk, és mi…..
Baaad Movies Barbie-maraton 2015.11.09 09:35:03
Előre is elnézést a helyenként gyenge képminőség miatt, de a videó jellege miatt nem nagyon tudtam jobban megoldani...
dani82HUN 2015.11.10 23:16:58
@BlackSheep89: Én már nagyon várom a következő Oscart. Csak majd még ki kellene találnom, hogy majd mivel nevezzek :D
Itt megnézhetitek az eddig nevezett videókat, beküldési sorrendben. 1. Moviemania: Sulihuligánok   2. Bütyökkapitány: Stuart - Visszapörgetett élet   3. Junior: A Titanic nyomában   4. xX18RolandXx - Wolverine   5. Filmkritikus állapot: A Maszk fia   6. Riki:…..
dani82HUN 2014.09.28 19:20:13
@xx18Rolandxx: Ja mert 3 hónap alatt nem lehet egy videót összerakni :P :D
Immár 4 éve hagyomány, hogy minden nyáron megrendezzük a Filmelemző Oscart, a videókészítők versenyét, ahol Ti készíthettek filmbemutatókat nekünk, hogy aztán kiválaszthassuk és díjazhassuk a legjobbakat! Az Oscar idén is megrendezésre kerül, egészen konkrétan mától kezdve…..
Újabb áldokumentum-horror kerül bemutatásra, a Jégbe zárva azonban nem csak szimplán rossz, hanem az eddigi legrosszabb darab, amit a műfajon belül láttam.  Medencetisztító és Aligátor kalandjai hosszú várakozás után, de ha minden igaz, a következő bemutatóban folytatódnak…..
Íme a születésnapi különkiadás, amit az előzetes után többen is kitaláltak (ennek örültünk is, mert ezek szerint rendesen figyeltetek az előző 6 évben :) ), és ez nem más, mint Donald G. Jackson filmográfiájának nyitó darabja, A szamuráj útját és társait megelőlegező Roller Blade. Sajnos bizonyos…..