Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kodoc

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán - még ha csak érintőlegesen is - mindenki hallott már a M.A.G.U.S.-ról, a szerepjátékról, kártyajátékokról és a világát felépítő és árnyaló regényekről. A 90-es évektől egészen a 2010-es évek elejéig ez a világ megkerülhetetlen pontja volt a magyar fantasy társadalomnak. Mostanában azonban…..
Hozzávalók (2 adagra) 2 kiflihez 100 g graham-liszt (70g ch) 50 g tej (2.3 g ch) 10 g margarin 1 csomag porélesztő öntethez 3 dl mandulatej (én ez a recept alapján készítem, nyers mandulából, steviával, só nélkül) (3 g ch) stevia vanília aroma "cukros" mákhoz 70 g darált mák…..
Facebookon találkoztam egy házi Bounty recepttel, ezt alakítottuk át egy kicsit IR baráttá, illetve egy kicsit egyszerűbbé: Hozzávalók 20 dkg kókuszreszelék 200 ml habtejszín 200 - 250 g diabetikus csokoládé vagy étcsokoládé 1 kiskanál olaj, kókuszzsír vagy margarin Elkészítés A…..
A történelem során rengeteg olyan alak született, aki hozzátehetett társadalmunk fejlődéséhez. Tetteivel, elméleteivel, gondolataival vagy csupán megjelenésével beírta magát véglegesen a történelemkönyvek lapjaira. Mégis időnként születnek olyan meg nem értett vagy el nem…..
Kodoc 2015.07.30 18:51:30
@Todward: Szerintem nincs igazad abban, hogy annyira ismert lenne. Persze a szubkultúrákban amiket említesz az, de pont itt a lényeg: ezek szubkultúrák, ahol HPL méltán ismert és elismert. Az általános közösségi kultúrában viszont méltatlanul ismeretlen. Szerintem. Persze lehet, hogy én mozgok rossz körökben, és neked ilyen művelt a környezeted. :)
  Keveset olvasol? Mindig csak ugyanattól a szerzőtől? Itt van a 2015-ös év kihívása. Kifejezetten későn bukkantam rá erre a kihívásra, viszont aki legénynek érzi magát a talpán az ne…..
Kodoc 2015.06.27 14:04:11
@Antu Ball: Jól hangzik! Hajrá! :)
Holdfény-Klub Elindulunk! 2015.02.20 13:24:59
Elindulunk! A Holdfény-klub egy internetes irodalmi magazin, melyben amatőr írók, költők, képzőművészek alkotásai jelenhetnek meg. Itt a blogon mindenféle hasznos/érdekes irodalmi információt, ajánlót, kritikát találhattok, de maga a magazin is itt lesz letölthető. A számok…..