Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caralhovoador02

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárkányos fantasy filmekkel Dunát lehetne rekeszteni, mégis mindenkinek van egy konkrét filmje közülük, ami meghatározta a műfajhoz való viszonyát. Nekem az 1996-os Sárkányszív ez, amit a kritikusok vegyes érzelmekkel fogadtak annak idején, de a kasszáknál azért tarolt. Huszonöt éve, május 31-én…..
Egyet egy picit sajnálok: hogy nem a The Oceannel és a Port Noirral közös turné keretein belül jött el hozzánk a Leprous – mondjuk ez sem tudta volna überelni a pár évvel ezelőtti Between The Buried And Me-vel és Devin Townsenddel közös kanyarjukat, de ne legyünk telhetetlenek. A norvégok így, mint…..
caralhovoador02 2020.02.20 13:48:57
Köszi! Én is valahogy a környékeden állhattam, mert ezeknek a (fél)részeg faszoknak a folyamatos pofázása kiborító volt.
Eleve: aki szünet nélkül ki-be jár sörért, minek megy koncertre? Akinek első a pia, és mellette mellékesen valami bazseva szól, az menjen kocsmába.
Ha igaz a "részegen megmutatod, milyen vagy valójában" szentencia, ezek az arcok valószínűleg titkolt mazochisták, mert mintha csak arra ment volna ki a játék, hogy valaki előbb-utóbb pofánverje őket. Azt hogy (fél)részegen, elszállt mozgáskoordinációval rádzuhannak, a fejeden csápolnak, hogy leöntenek három deci sörrel egy olyan koncerten, ami abszolút nem a pogós őrjöngésről szól (van olyan is, készséggel elismerem), már meg sem említem.

Kitiltanám a bárpultokat a koncerttermekből, hogy az ott támaszkodók pofázása ne zavarja az élményt, aki inni akar, hagyja el a termet, mint a Sportarénában, plusz elgondolkodtató, hogy be kéne építeni a karszalagba egy korlátozást, hogy mondjuk egy korsó sör per másfél óra, tehát mondjuk egy háromórás koncerten kettőt ihatsz, csókolom! Az ilyen kontrollt vesztett faszkodásnak egy zsúfolt teremben nem hiszem el, hogy nincs biztonsági kockázata. (Oké, egy csomó bevételtől elesnének a helyek, de részemről hajlandó volnék kicsit többet fizetni a jegyért, ha nagyobb eséllyel élvezhetem méltó körülmények között a műsort.)

Jó, ez persze utópia, hiszen van, akinek semmilyen tudatmódosító nem kell ahhoz, hogy fasz legyen - de kiábrándító, hogy érzésre egyre több koncert élvezetét lehetetleníti el a tahóság. Szabadtéri helyeken a hangerőlimit miatt még rosszabb a helyzet. "Kedvenc" emlékem, hogy a Parkos Alice in Chainsen három csajt kellett pl. elkussoltassak, akik megállás nélkül (de tényleg) pofáztak, és egyszerűen elnyomták a zenét. Egy világsztár zenekar koncertjén. Egy olyan zenekarén, amely fényévente egyszer jut el ide. Tízezres jegyár mellett. És kikérem magamnak, hogy úgy kell éreznem magam, mint egy népnevelő, nyugdíjas házmester, de végül muszáj odaszólni, mert a gyomoridegtől a koncert felének normális élvezetéről már úgyis lemaradtál.

De elég a dühöngésből, mert a Leprous viszont csodás volt, újra hibátlan, elképesztő élmény. Én is alig várom a következő alkalmat.
Karrierje során harmadjára látogat el Magyarországra a Deftones, és az előző is olyan régen volt (2011-ben a Szigeten, előtte jó régen még a Pecsában), hogy ettől a hírtől tuti maguk alá csinálnak az itthoni rajongók. A buli június 3-án lesz, és addig talán kijön majd az az új lemez is, amit Chino…..
Ugyan az előzetes hírek arról szóltak, hogy SAY10 címmel jelenik meg hamarosan Marilyn Manson új albuma - egyébként ha jól emlékszünk, régen a zenekart hívták így, de ne kukacoskodjunk - de ősátáni szentsége, a közösülés istene végül finomított a dolgon, és Heaven Upside Down címmel érkezik majd a…..
caralhovoador02 2017.09.12 09:44:51
A hetedik évad ötödik epizódjával folytatódott az HBO-n a Trónok harca. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód főbb eseményeit...
caralhovoador02 2017.08.15 10:45:01
@Duke Silver: Valóban, ezt elnéztem, három könyv volt köztük az asztalon, és a középsőt adta a gyereknek, nem a Gilly előtt lévőt. Akkor meg nem tudom, mi volt a mozdulat jelentősége, mert nagyon mutatták.

Amúgy nem lennék meglepve, ha a terhességgel nem stimmelne valami, netán légből kapott lenne - elég kézen fekvő húzás Jaime magához láncolására.
A címben feltett kérdés egyelőre költői, hiszen messze nem volt még sorsolás, de az utóbbi évek statisztikái alapján az EL-ben induló egyik csapatunk, többnyire a festői Pavlodar vagy Astana városában vizitálhat. Ehhez persze a tavalyitól eltérően túl kellene élni az EL 1.…..
„Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római császár) „Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római császár) „Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római császár) „Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római…..
caralhovoador02 2014.04.23 12:47:12