Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fruszt_p (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.08.24 07:56:44
A kolosszus, vagyis ha kevés a Rolls-Royce Sokan lebeszélnek a 350-esről, pedig nem rossz az, és hengerfejes sem lesz, ha nem gyilkolod hideg motorral, bemelegíted menet közben magas fokozatban, és 70-fokon már akár rá is léphetsz, nem lesz hengerfejes! Japán romboló A…..
fruszt_p (törölt) 2014.08.24 11:06:54
@Oldm4n: @Manarola: na ugye, akkor én pont hozom az általam áhított egy hiba/mondat szintet! :)
Mindig érdekelt, hogy milyen lehet egy igazán nagydarab prémium húst lerendelni és utána az egészet felfalni. Fantáziáltam a látványról, a pincérek elismerő pillantásáról, amiért valaki ekkora húst bevállal és természetesen a minőségről is.  Most mindezt megtudtam, de az…..
Az elmúlt hetek egymást sűrűn követő légikatasztrófái nyomán a világsajtó természetesen azon rugózik, hogy veszélyesebbé vált-e a repülés. A válasz egyértelmű nem, de van pár dolog, amit különösen érdemes kiemelni. Ezek közül a legfontosabb: Európában fapados…..
fruszt_p (törölt) 2014.08.02 12:27:54
@Fillér B. Gusztáv: hogyaszongya a wiki:
"Helios Airways was a low-cost Cypriot airline operating scheduled and charter flights between Cyprus and many European destinations."
hogyan fordítanánk a low-cost-ot magyarra, ha nem fapados?
Subba Kínzó kérdés 2014.07.31 13:39:29
Ki az a mindig naprakész celebanyuka, aki a szokásos napi rohanásban valamin úgy felhúzta magát, hogy  urával ellentétben nem volt szívbajos, és a család bébiszitterét véresre verve vezette le dühét. Miután kicsit lehiggadt, a szerencsétlen babacsősznek nyomatékosan…..
fruszt_p (törölt) 2014.07.31 18:55:53
@SunyiSanyi: nem zongora volt, hanem pianínó, egyébként szóról szóra!
Subba Kész vagy haver? 2014.07.28 07:33:48
Elég kusza a sztori, pedig egy perc az egész felvétel. A szemmel láthatólag öndzsináztatott rottyon lévő fickó azt mantrázza, hogy valakik bemotyóztatták, a kutyák miatti félelmében pedig nem mer lemászni a kerítésről. Amikor meg kiérkeznek a zsaruk, meg se várja, hogy azok…..
fruszt_p (törölt) 2014.07.28 16:47:17
@rosszqtya: na ez alapján az összes biztonsági kamera is illegális, nem vagyok jogász, de azon nagyon csodálkoznék, ha a rendőri intézkedésről nem szabadna felvételt készíteni
fruszt_p (törölt) 2014.07.29 08:36:05
igen, mint mondtam is, a ptk alapján illegális a biztonsági kamera, sejtettem, h más jsz azért rendelkezik róla, ahogy reméltem, hogy a közhatalmat gyakorló személy intézkedésének felvételéről is, de ilyet nem találtam. az új ptk hatályba lépése előttről találtam olyan forrásokat, ami szerint lehet (totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/06/24/ezt_mar_egy_rendornek_sem_szabad/), nem tudom, hogyan változott, de találtam egy érdekes cikket (media-tudomany.hu/laparchivum.php?ref=37), aminek az az adekvát lényege, hogy a témát inkább a bírói gyakorlat szabályozta, jsz nem. mindazonáltal ha tényleg nem lehet a kibaszott rendőri intézkedésről felvételt készíteni ebben a nyomorult országban, az szerintem elég elkeserítő, uganis ez a gusztustalanabb diktatúrák ismérve, megyek, készülök is a forradalomra...
Pere Laci ismét jelentkezik Indiából, ezúttal a technika csodáiba avat be minket. A sztorihoz hozzátartozik, hogy komoly problémát okozott, sőt, egyenesen katasztrófával ért fel a tény, hogy az ezeddig remekül teljesítő Volvo Penta-motor (amellyel szivattyúztak) hirtelen…..
fruszt_p (törölt) 2014.06.06 16:12:26
@Pere László: és végül az a dolog a konténerben volt?
Jobbegyenes Igény, az volna rá 2014.06.05 20:01:56
Szerdán törölték a Tolvajkergetők közel 200 ezer rajongóval rendelkező Facebook oldalát. Az indoklás a szokásos volt, rasszista és sértő tartalmak miatt kellett eltűnniük. Az internetezők egy része ünnepel, a másik része sopánkodik, a tolvajok átmenetileg fellélegezhetnek,…..
fruszt_p (törölt) 2014.06.06 11:11:29
@BiG_: mondjuk ha tomcatnek kicsivel több esze lett volna, akkor nem öntöltővel bohóckodik, hanem revolverrel, mert az nem akad el..
Alapvetően ez egy autós blog, de ha valaki gépi hajtás nélkül megy igazán keményet, akkor helye van, kijár a tisztelet. Ezen a videón Danny Hart, a huszonhárom éves downhill-ikon mutatja meg, hogy milyen az, amikor versenyre készül. Igen, ez csak egy edzőkör, de már a pálya elején…..
fruszt_p (törölt) 2014.05.30 00:23:29
@dhrbikes: pár év óta eplényben is van ilyesmi:
bringarena.com/downhill-palya/
fruszt_p (törölt) 2014.05.30 00:41:39
@visszakettopadlogaz: nincs összehasonlítási alapom, mert még nem krosszmotoroztam, de a legtöbb pálya szerintem túl szűk, a nagyobb súly miatt nagyobb a tehetetlenség, nem tudna ilyen kanyarokat ekkora sebességgel venni egy motor. az egyenes nyilván más.
egyáltalán nem nehézkes egykerekezni bringával, csak a versenyben minden beletekerés számít, időt vesztenének (van egy cedric gracia nevű tag, aki rendszeresen produkálja magát ennek ellenére is, de most nem találtam releváns videót)
Izgalmas videót tett közzé a napokban a francia VTOPO nevű hegyikerékpáros térképeket készítő cég egyik munkatársa. A felvételen szereplő bringások, Nico és Narbaix egy lélegzetelállító ösvényen tekernek, ahol azonban nem árt észnél lenni, mert itt aztán tényleg csak…..
Az Alfa, amelyik megosztja az embereket, a fényárban úszó új Mercedes és egy meglepően jó Volvo   ..
fruszt_p (törölt) 2014.05.08 16:43:12
@ommm: erről tényleg jó lenne akkor valami poszt, mert annó az isiben nekem is úgy tanították, hogy olyan messze kell lenni a kormánytól, hogy a kinyújtott kezed csuklója érintse a kormánykerék felső részét, bár akkoriban még tíz óra tíz percnél kellett rámarkolni. és illett lenézni azokat, aki "ráfeküdtek" a kormányra. de nagyon vágynék ápdét lenni vezetési pozíció-beállításban.
Én mondtam! Na de most már gyere ki, SOFORT! Valamivel hét óra előtt értünk ki a Premier Outlet-területére és nem mondom, átfutott a fejünkön, hogy ez a mai buli halálra van ítélve. Szakadt az eső, a sildes sapkánkról arcunkba csöpögött a víz, amíg felraktuk a…..
fruszt_p (törölt) 2014.04.26 17:04:48
@novothauto: pedig mióta tervezem hogy egyszer egy ilyen "hidegenfulladozikazegynégyespólópedigkartergázcsövetiscseréltem.." felütésű beszélgetést fogok kezdeményezni, de egyszer a siófoki teszkóban a Csikós nem köszönt vissza, szóval úgy se merném..
Belsőség Magyar Polo Marokkóban? 2014.04.25 14:05:39
Történik, hogy az embert meghívják egy kicsit vadonatúj Porschét vezetgetni Marokkóba, egész pontosan Marrákesből (Marrakech, Marrakesh) indulva fel az Atlasz hegységbe, berber falvak között kanyarogni, szédítő mélységek fölött elporozni csúszós földutakon. Nem rossz…..
A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam túljárok az eszén, és beszereztem egy aksitöltőt. Na de ahhoz helyváltoztatásra kellett volna bírni az aksit, ami sehogy sem akart magától bekövetkezni, így az internetet…..
fruszt_p (törölt) 2014.04.21 22:54:18