Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Youknownothing

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trónok Harca Mi lett Ned Starkkal? 2014.04.27 15:40:40
Amikor a nővérem elkezdte nézni a Trónok Harcát, az első évad befejezésekor teljes letargiában hívott fel : Most komolyan meghalt az öreg Stark?! Majd reménykedve kérdezte: ugye fog még történni valami? Nos, mint tudjuk, nem történt. Stark apukának és a Martinba vetett…..
Youknownothing 2014.04.29 10:23:26
@Mészáros Laci: a film nyilván mindig nehezebben adja vissza a szereplők fejében játszódó dolgokat.
Egyébként nem biztos, hogy jót tesz egy 13 éves gyereknek az a könyv. Mármint nem tudom tudsz-e róla, hogy tele van erőszakkal , kegyetlenséggel , meg mindenféle szexuális aberrációval.
Youknownothing 2014.04.29 10:39:34
@Mészáros Laci: nyilván a filmben látni mindezt durvább. De pl. ami a filmben nem jelenik meg: a könyvben Martin az egyik szereplő bőrébe bújva azzal igazol egy ikertestvérek közötti vérfertőző kapcsolatot, hogy a testvérek egy méhében fogandtak, együtt jöttek a világra és gyakorlataliag egész életükben együtt voltak, mióta pedig érettek rá szexuális kapcsolatot folytattak... Ez mondjuk szerintem elég beteges.
Youknownothing 2014.04.29 12:37:58
@szlan: egyébként sosem értettem ezt az elméletet, hogy " nem él senki aki tanúsíthatná" - szerintem másként is kiderülhet. Pl. Egy levélből , vagy Bran egyik "zöldlátásából"
  Ha egy Trónok Harca sorozatrajongónak Jaime Lannister nevét említjük - valószínűleg ez pozitív érzéseket fog belőle kiváltani. De ez nem volt mindig így...Hogyan alakult át az első részekben még abszolút negatív, nagyképű, gonosz és arcoskodó figura mindenki…..
Westeroson nem egyszerű nőnek lenni. Nagy százalékos eséllyel ugyanis hozzáadnak egy olyan férfihez akit utálsz/ aki meleg, vagy egy bordélyban kell dolgoznod, esetleg kivágják a gyerekedet a hasadból, megerőszakolnak, vagy kutyákkal vadásznak rád az erdőben, végignézetik veled a…..
Trónok Harca Erőszak nem erőszak 2014.04.22 16:56:26
Érdekes, hogy pont a IV/3 előtt jutott eszembe, hogy Jaimeről írjak. Most ugyanis az egész GoT imádó internet média egy emberként hördült fel, hiszen  sikerült egyetlen jelenettel a sárba tiporni a rajongók Jaime által nehezen kivívott és még törékeny szimpátiáját. Bár ez…..
Az egész George R.R. Martinnal és azzal a reggellel kezdődött, amikor korunk Tolkienja (aki egyértelműen túlszárnyalja a nagy elődöt) megigazította szakállát, felcsapta fejére félreismerhetetlen sapiját, előkapta tollát, és megteremtette a Hét Királyság világának első…..