Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sby

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem találkoztam még olyan emberrel, aki ne imádná a pogácsát. :) Ha egy igazán jó sós sütit akartok enni akkor irány a konyha és izzítsátok a sütőtöket, mert elhoztam nektek a világ legkirályabb pogácsáját. Istenien finom, puha túrós-sajtos, az egyik kedvencem. A túrónak köszönhetően pedig még…..
Gastroholic Homár kisokos 2016.05.27 14:20:13
"The cardinal of the sea" - így emlegetik azt a nem hétköznapi alapanyagot, mondhatni luxuscikket, amit az alábbiakban boncolgatok majd.  Legelőször úgy 2 éve, Bostonba tett látogatásom által kerültem úgymond homár közeli állapotba. Ez ugyanis a város egyik legjellegzetesebb szimbóluma. Itt a…..
Bármennyire is kényes kérdés az olvasás, olvasottság a modern társadalomban, vannak bizonyos olvasmányélmények amelyeket nem csak azért lenne hasznos megismerni az újabb és újabb generációknak, mert kötelezőek, hanem mert rendkivül tanulságosak, oktatva szórakoztatóak és…..
  Búvárrégészek megkezdték annak a roncsnak a mentését, amely 349 éve süllyedt el. A csatahajó saját magát robbantotta fel.   A Londontól mintegy 60 kilométerre keletre lévő Temze-torkolatban 1665 márciusában bekövetkezett robbanás katasztrofális volt. A HMS London félbe…..
A Carmania és a Cap Trafalgar tengeri ütközete Hogy is zajlik a filmekben a párbaj? Két (általában) férfi összetűzésbe kerül, egy félreeső - vagy éppenséggel zsúfolt – helyen találkoznak, háttal egymásnak állnak, majd néhány lépéssel eltávolodnak egymástól, és tűz. Csak ketten vannak, és a párbaj…..
A titkosítás alól feloldott dokumentumok egy valódi James Bond-történetet lepleznek le.   Miután a szovjet Golf II tengeralattjáró 4 megatonnányi nukleáris robbanófejjel és 70 fős legénységével 1968-ban elsüllyedt a Csendes-óceánban, a Szovjet Haditengerészet több…..