Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ombre

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha érdekelnek az autók, biztos te is belefutottál már a Discovery Channel Autókerekedők című műsorába. Ebben Mike a kereskedő, és Edd, az ex-topgeares szerelő részről-részre megvesznek, rendbe pofoznak majd eladnak egy klasszikus típust. Felmerültek benned kérdések az autókkal…..
Veszélyben vannak a vonzó biciklis lányok Budapesten. Egyik olvasónk, Evelyn küldött figyelmeztetést, hogy egyre több lányt molesztálnak kerékpározás közben. „Amikor velem történt, azt hittem, egyedi az eset, de amikor több bringás csaj falán láttam, gyanús lett, hogy ez az…..
Belsőség Mások élete 2013.08.15 18:42:03
2006-ban készült A mások élete című német film, főszereplője egy keletnémet Stasi-ügynök, aki egy ellenzékivé váló írót figyel meg. (Zirig Árpi egy rövid interjút is készített az írót játszó,  motorimádó  Sebastian Koch-hal.) Nem spojlereznék, aki nem látta még, és…..
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
Ombre 2012.09.18 16:41:42
@Jofiu: Jajj, ettől áll a hátamon a szőr: "Adják amire igény van..."
Kérlek mutass egy levelet/kérelmet/aláírásgyűjtést, sorolhatnám még, bármit, hogy "Kedves RTL Klub/TV2! Tessenek már indítani egy Való világot/Big brothert, mert itt a faluban erősen lenne rá igény!"
Ne etessél már! A disznók közé szórt kukoricát sem a disznók kérik, hanem a gazda szórja oda. Az már más kérdés, hogy a disznó szereti és megeszi.
Ombre 2012.09.18 17:02:02
Ombre 2012.09.18 17:51:11
@Jofiu: Nem hagyom, hogy lekoptass, olyan vagyok, mint a bogáncs. :-)
Már hogyne manipulálna! Kért engem ezen a blogon bárki arra, hogy írjak? Nem. Önszántamból teszem. Tehát hatni szeretnék. Mondhatom úgy is, hogy manipulálni. Mint mindenki, aki gondolatot oszt meg. Hatni szeretne, befolyásolni, manipulálni.
Kérte valaki az RTL Klubot/TV2-t/M1 Híradót/HírTV-t, ATV-t, sorolhatnám, hogy fos híreket adjon? Úgy értem, a fogadó fél oldalról kérte valaki? Ugye nem. Önszántából teszi. (Ez sem korrekt így.) Tehát hatni szeretne. Mert azt mondja: foglalatoskodj a cukormázas újszülött állatokal, a baltás gyilkosokkal, az elütött birkanyájjal, meg Dundika kiskutyájával. Mert azt mondja, hogy egyeben ne is törd a buksikádat, nehogy gondolkozni kelljen. Majd én a szádba adom, hogy miről mit gondolj.
Mert (csak ismétlem magamat) : semmi sem véletlen.
Sike György küldte nekünk az alábbi könnyfakasztó fotósorozatot. Mit mondhatnánk: köszönjük.Van még, nézze meg a galériánkat!..