Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbesz797

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A sportfogadás arra a felismerésre épül,hogy nincs benne tökéletes, vagyis előre 100 százalékos pontossággal meghatározható kimenetel. Minden - az adott esemény elött alkotott elemzés…..
Norbesz797 2014.04.23 00:07:36
Szép estét!

@Az ATM a bajnok: Csak így első pillantásra az általad kiválasztott eseményhez -Grannollers/Puyol páros meccshez szólnék hozzá, hátha segítek. :) Nem tudom, hogy nézted-e ma Granollers meccsét Thiem, ellen, amikor is döntő szett 1-4-nél ápolást kért a combja miatt. Miután leápolták mondjuk egészen úgy tűnt, hogy minden okés, de azért én valamiért mégsem merem megtenni emiatt a holnapi szelvényemen. Nem tudom, ha esetleg egy kicsit is komolyabb, akkor megéri-e neki ez a páros... Igaz, kevesebbet kell mozogni, stb. Na, csak ennyit szerettem volna, egy kis plusz infót Nektek. :)
Norbesz797 2014.04.23 01:43:08
@Az ATM a bajnok: Szerintem rakhatjuk a párost, nem hiszem, hogy olyan komoly lenne. A twitter oldalán -igaz spanyolul volt- de olyasmi sikerült kinyálaznom belőle, hogy "Ezen túl is, minden nap küzdeni fogok a sikerért", vagy valami ilyesmi :)Tehát szerintem oké a srác