Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őzláb Gida

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Őzláb Gida 2021.02.23 20:51:19
@PYT #TeamBÁLA: láttam a tegnapi reakciód és köszi!! :) maximális ekg mindennel. :)
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, neveket most nem sorolnák, mert így is elég nagy szenvedés lesz a tegnapi adásról írni bármit is. Az egészségem helyreállt, ezt így kérdés nélkül is közlöm, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora tömegeket foglalkoztat, mint a párbaj…..
Őzláb Gida 2021.02.23 01:19:44
@ilona12: volt az összefoglalóban ilyen rész, az ordítozás után, mikor bementek a nappaliba ketten Dani és Bálint. Dani püffögött, h mit képzel Robi, blabla, mire Bálint olyasmit válaszolt, h valóban nagyon beindult mostanában, de itt vannak végén, mindenki ideges, nem kell ezt ennyire felvenni. Ezen a héten Bálint inkább csitítgatta Danit a cirkuszokkor és nem hergelte egyáltalán. Szerintem, pontosan tudta, h ez veszett fejsze nyele már.
Őzláb Gida 2021.02.23 01:24:06
@Adamadam: ilyen döntők voltak az Éden hotelben is.
Őzláb Gida 2021.02.23 01:44:56
@Adamadam: én nagyon szerettem azt az évadot. Ádám Don Corleone... kiesett, h Kristóf benn maradjon. Alíz volt a csaj. Nagyon nem bíztak benne, pedig szerintem, nem dobta volna el a gömböt. Micsoda hv-k voltak.. :D
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, egy kedves és pozitív hangvételű HV-t terveztem mára, aztán egész hajnalban, reggel és délelőtt görcsölt a gyomrom, úgyhogy nemtudom mi lesz ebből. Lilakápi volt tegnap a vacsora mellé, nagyon remélem hogy nem az a bűnös étel, ami tönkretette…..
Őzláb Gida 2021.02.21 20:49:14
@LaciHogyVoltol: az volt a dolga h kampányoljon érte, ilyenkor mindig megbeszélik, mi legyen a beszédben. Amandánál pl. ezt mutatták is, mikor oktatta Dzsinát mit mondjon róla. Dani ezt gondolta magáról, Bálint meg elmondta. Dani 3x mondott neki kortesbeszédet, nyilván nem térhetett ki arcvesztés nélkül. Szerintem, ez ennyi és mivel Dani kizúgott, amúgy is tök mindegy.
Őzláb Gida 2021.02.21 20:53:25
@Fálki #TEAMPINI: szívesen, máskor is. :)
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
Őzláb Gida 2021.02.19 12:19:49
@VV Erőlegény # TEAM BÁLA: nekem meg az előző poszt alatt a tiéd. Bálinton kívül, Vivire tudnék szavazni a döntöben, ha sikeresen végigviszi ezt a "Fogyaszthaóbb Zsuzsu" tematikát. :)

#TEAM BÁLA
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
Őzláb Gida 2021.02.14 08:50:53
@ficekence: csatlakozom a véleményetekhez, mindkét fiú tekintetében. Az adásban is az volt látható, mennyire passzív volt Bálint a kérdezgetős feladatban, és mennyire nem volt meglepődve, főleg elkeseredve, mikor Merci jött vissza nyertesen. Persze h támogatja Danit, hiszen a kezdetektől fogva a barátja, Dani minden párbaján mellette állt és csak mi halljuk, miket beszéltek Virággal a háta mögött. Szerintem, Moh is legalább ilyen ingoványos talajra keveredett és egyelőre talpon sikerült maradnia. Izgalmas lesz az utolsó 2 hét.
Őzláb Gida 2021.02.14 10:37:15
@Sargabogre: a fiúk hármasban "piszkálják" Vivit és Vivi nagyon is benne van ebben. Robi és Moh is. Pont ugyanúgy kérdezgetik, mint Bálint és Vivi érdekes módon egyszer sem vet véget a kategórikusan a dolognak. Ráadásul szetintem Vivi sokszor direkt rájátszik a butaságra. Szóval, ezt eléggé kettős mérce ez Bálinttal szemben.
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
Őzláb Gida 2021.02.08 18:02:40
@Krétagarbó: :) Igen, én is így látom, ráadásul Vivi az esetek többségében benne is van ebben a fiúsított szerepben. Tegnapi öfiben, mikor felébredtek Vivi kint állt a konyhában, Bálint felkelt, odament hozzá megölelte és utána bement a fürdőbe. Ez nekem olyan volt kb. mint mikor a testvérét öleli meg az ember reggel. Ez szerintem nem a kameráknak szólt. Ettől függetlenül, valóban néha átlépik azt a bizonyos határt.
Őzláb Gida 2021.02.08 19:12:42
@silvermansarah: az insta, oldalán 2018 júniusába kikerült focis kép címe: game over. Az ÉNB ben 1 éven keresztül szerepelt. Szóval, azért még bőven nincs elkésve, szerintem.
Őzláb Gida 2021.02.08 19:23:59
@Krétagarbó: Ildi :D
Na jó, valljuk be ez így egy ordas nagy clickbait, nemhogy a jelen szériának, valószínűleg magának a műsornak sem létezett soha semmilyen dicsősége de ha az ápoltak kellően hatásvadász címekkel kapták a róluk szóló híreket akkor engedtessék meg ugyanez nekünk is. Ám ha már szóba került, az esetleges…..
Őzláb Gida 2021.02.06 23:44:50
@PYT: megint EKG, nekem is jobban tetszik szakállal, de ha ránéztek a régebbi (VV előtti) képeire az instán, láttok néhány fincsiséget :D. Szerintem, az lett volna a legjobb megoldás erre a szakáll problémára, h csak rövidebbre nyírja, nem tolja le ennyire. Így most valóban lett egy kis pocokfej, de szerintem azt a +10 kg okozza és az a hülye sapka csak mégjobban kihozza.
Őzláb Gida 2021.02.07 02:18:34
@kozi001: Ha jól értem, akkor egyetértek, h szakállal bölcsebbnek és ezzel együtt nyilván intelligensebbnek tűnt. Persze azért ez csak a látszat, mert ezeket nyilván nem befolyásolja az arcszőrzet hosszúsága. De számomra például sokkal karakteresebb is volt úgy az arca. Ráadásul a szakáll azért sokat elrejtett a valódi reakcióiból, ami ebben a játékban nagyon is praktikus, szerintem. Lassan kisebb tanulmányt rittyenthetünk Bálint arcszőrzetváltozásainak hatásai címmel. :D de azt hiszem, inkább lefekszem. Jó éjt mindenkinek! :)
Őzláb Gida 2021.02.07 02:22:25
@PYT: @SirLemming: ez nagyon cuki kép :)
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak! Ahogy már tegnap mondtam is, ma társaságban nézzük a VV-t, olyanokkal, akik tudják hogy mi ez, de nem láttak egyetlen percet sem az évadból. Igen Ármándó, van közöttük lány. Live HV-zok, mondom rá a telefonomra az okosságot, aztán ebből…..
Őzláb Gida 2021.01.31 15:17:26
@Rrami: Szerintem meg Frumama szégyellje magát, ha elnézi, h a lánya belemenjen egy ilyen bántalmazó kapcsolatba Rencsivel.

Egy hat betűs szó írja le legjobban a teljesítményét:kudarc.
Őzláb Gida 2021.01.31 15:19:27
@hereverő heverő: Mire bepötyögtem, te is és még jópáran. EKG :)
Tart még a gazda-hét, ez egyre nagyobb fájdalmat okoz minden lakónak. Főleg Mercikének, akinek az élet fáj eléggé önmagában is, kínjait pedig csak tovább fokozza a koránkelés. Azaz fokozná, mert baszik ő fölkelni, vannak elegen a többiek hogy megoldják a műanyag tehén megfejését, meg hogy jól arcon…..
Őzláb Gida 2021.01.30 02:30:26
@Thats What She Said!: Igen, elveszíti a mamáját, de azért a vége legalább happy end. A Disney rajzfilm egyébként nagyon aranyos. :)
Őzláb Gida 2021.01.30 02:49:54
@Ármándójózsi: Már alszom. Mire :))))))
Ancsa köszönt minket a 74. összefoglaló elején. Azt kell mondjam, ma nagyon egyben van: jó a smink, jó a séró és ez a lehetetlen anyagú felső is jól áll neki. Hozzá képest Virdzsó és Merdzsó eléggé le vannak rongyolódva, nem tesz jót nekik a Gazda-Hét. Azzal kezdünk, hogy a két jobb sorsra érdemes a…..
Őzláb Gida 2021.01.28 00:36:19
@Fálki: A 3. Éden Hotelben volt egy szörnyű, irritáló szőke, Naomi (Noémi?) nevű játékos. Tőle származik ez a kifejezés.
Őzláb Gida 2021.01.28 00:45:22
@Fálki: Bizony bizony... :)
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
Őzláb Gida 2020.12.08 18:06:48
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
Őzláb Gida 2018.11.08 15:21:41
@csipcsiripp21: Csatlakozom, ekg :).
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
Őzláb Gida 2018.11.08 13:49:47
@zorja: @Sanda.Ipse: mindenben egyetértek és csak annyit tennék hozzá, h Robi váratlanul, de főleg hősiesen helytállt. Sajnos Dávid ellen nem sok esélye volt, de öröm volt látni, ahogy Gábor és Vera elbukik, de Robi még versenyben van. Szerintem, ő mindenképpen sokat fejlődött, főleg a műsor elején mutatottakhoz képest. A végén pedig, egyértelműen hajrá csajok!
Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött…..
Őzláb Gida 2018.11.02 19:17:56
@Costanza: cuki a cicád és a többivel is maximálisan egyetértek.
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Őzláb Gida 2017.10.13 23:42:45
@Macska_fogó: Kislány és 5,5 hónapos. Én is azt vélelmezem, h ivarosodni kezd és ez okozza a gubancot. Sosem volt kérdés, h ivartalaníttatom őt is, pont mint az idősebb cicámat, aki kandúr. Igazából, azért választottam kislányt új cicának, mert a tenyésztő ismerőseim szerint a különböző ivarú cicák könnyebben összeszoknak.
Ahogy írtam, elvileg az összeszokáson már túl vannak, pont ezért nem értettem, mi történhetett az utóbbi kb. 2 hétben. A kérdéseid alapján végiggondoltam: Nincs olyan hely, ahonnan a kicsi kitúrta volna a nagyot. A nagy a szokásos helyeire vonul el most is. Van nagy cicabútor, annak a tetején a kosárban alszik naphosszat. Van saját doboza is, abban is sokat alszik. Éjjel az ágyon mindketten jelen vannak :). Ahova nem nagyon jár, mióta a kicsi itt van, az leginkább az ölem, a nyakam, a mellkasom. Sajnos :(. A kicsi néha valóban felmászik azokra a helyekre, amiket a nagy is kedvel, de nem tölt ott huzamosabb időt. Maximum a fotel háttámlája és az ágy, ahol néha osztozniuk kell. Egyéb tekintetben a kicsi inkább lenti cica, imád pl. az asztal alatt heverészni, a nagy meg inkább az állványról nézeget lefelé. Ami a legfontosabb, az elején zökkenőmentes volt minden, eltekintve attól, h a nagy haragudott, de leginkább rám a betolakodó miatt. De ez is csak abban nyilvánult meg, h látványosan elkerült. Mostanában változott valami, és mivel még múlt csütörtökön tökéletes laboreredményeket produkált, ezért merem azt gondolni, h valamilyen lelki oka lehet a koplalásának. A kicsi ivarosodására is gondoltam, ezért péntekre már van időpontunk a műtétre. De a nagy cicán már látni a koplalás nyomait és ez kiborít. Most 4 napig egész rendesen evett, de ma kezdi megint a finnyáskodást, pedig ahogy írtam, a kicsi érkezése előtt a vasszöget is megette volna. Ami még fontos, h rosszkedvű, nem akar játszani, bárhogy incselkedem is vele, elvonul és alig eszik. Nem nagyon tudom, mit csináljak. :(
Őzláb Gida 2017.10.22 00:58:47
@Macska_fogó: Köszönöm, h érdeklődsz! :) A kicsi tegnap átesett az ivartalanításon, nagyon könnyen vette, miután hazahoztuk, kb. 2 óra múlva már olyan volt, mintha semmi sem történt volna. Szergej (a nagy) kétszer is odajött megszaglászni és nem volt ellenséges. Aztán később, mikor már teljesen jól volt a kicsi, megint csúnyán rámorgott. Azóta csak a reggeli osztásnál volt némi hirig. Az evéssel most ott tartunk, h magától odamegy a táljához és eszik is, bár nem annyit , mint előtte. Minden esetre, úgy látom, h már nem fogy tovább. A hangulata is kicsit jobb, ma pl. 2x is hozzám bújt dorombolni, de utána elvonul még mindig. Amúgy igazad van, én is úgy látom, mintha tartana/félne valamitől (nem érzi magát biztonságban), nem ugrál úgy, mint előtte, bár felugrál mindenhova, de óvatosabban mászik le, mint azelőtt. Van a lakásban egy galériaágy, oda szokott felmászni, de mióta tart ez a cirkusz, nem szívesen engedem oda, mert olyankor szinte nem láttuk egész nap, enni sem jött le. Mióta becsukom azt az ajtót, többet van velünk és magától eszik is. Van saját doboza, a kicsi nem mászik bele és cicabútor tetején lévő félig nyitott kosár is az ő területe. Tánya (a kicsi) ezeken a helyeken nem igazán fordul meg. De most elbizonytalanítottál, h fel kéne engednem újra a galériára. Régebben is feljárt, de 1-2 óra pihenés után visszajött közénk, most ha felengedem, egész nap nem látjuk. Nem tudom, a mi esetünkben, hogy lenne jobb. Picit még reménykedem, h csak Tánya ivarosodása zavarta meg őt (az orvosunk szerint valószínűleg ez történt), és így a műtét után lassacskán megoldódik a probléma. Már azt is javulásnak könyvelem, el, h nem kell könyörögnöm az evésnél. Hát így állunk éppen. :)
Az összefoglalót Zseri és Tivy évődése nyitja, kellemesen elringatva a lopakodó tragédiát nem sejtő nézőket. (Figyelem! A Trónok harcába illő fordulat megtekintése, illetve e hogyvolt végigolvasása szívbetegeknek, valamint várandós és/vagy kisgyermekes anyáknak nem ajánlott!) A még boldog Zseri…..
Őzláb Gida 2016.09.16 13:19:50
@Biriksz_Krokiksz!: Ráadásul a tied, ha nem haragszol meg, igazán imponáló méretű. :)
Őzláb Gida 2016.09.16 14:06:34
@Biriksz_Krokiksz!: persze hogy a szemedről. A Titokzatos Babagate botránnyal kapcsolatban is egyezik a véleményünk. Mivel Zserit egyértelműen padlóra küldték a történtek, szerintem, a minimum, h megtudja, mi is történt valójában. Persze mi nézők is megérdemeljük, ha már... ugyebár.
Őzláb Gida 2016.09.16 14:20:06
@Biriksz_Krokiksz!: megtisztelsz :D
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
hogyvolt A Farm 2x60 - Gone boy 2016.05.29 10:01:38
Az utolsó előtti adásban két dolog történt, amiről lehet írni. Na jó, három, de abból egy a mai adásra lett időzítve, nekünk csak egy kis ízelítőt mutattak egyelőre. Oké lehet volt négy is, de akkor már nagyon megengedőek vagyunk. Megint Zé van a vártán, remélem nincs semmi baj Anikóéknál a…..
Őzláb Gida 2016.05.29 16:11:04
@ALOKSAKTWO: Nekem először úgy dobta fel, te vagy az első, ezért is írtam, de látom h tök egyszerre. :)
Őzláb Gida 2016.05.29 18:53:55
@Hortenzia Schneider: Hurrááá :)
Őzláb Gida 2016.05.29 23:10:52
@alsophila.grahami: Eddig is így volt, és most is EKG :)
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
Őzláb Gida 2016.05.28 21:17:58
Őzláb Gida 2016.05.28 21:23:35
@ALOKSAKTWO: Tuti így volt, ez a reggeli, atyaég hol vagyok, és ki ez itt mellettem.... arc :)
Őzláb Gida 2016.05.28 21:27:42
@alsophila.grahami: mondjuk ez is egy nézőpont :D
Sajnos minden realitynek a végjáték a legnagyobb ellensége. Egyre kevesebb játékos, semmi történés, így valamivel fel kell dobni a hangulatot. És ez nem más, mint a vendégek. Mi meg, ha már rávertünk az életünkből három hónapot a műsorra, csak nem adjuk fel a végén...
Őzláb Gida 2016.05.26 21:11:27
@alsophila.grahami: Sőt Attila időnként bedobta, mikor más támadási felületet nem talált, h behozta éhezni a kutyát. Még írták is itt néhányan, h Kongó pont nem úgy néz ki, mint egy éhező kutya.
Őzláb Gida 2016.05.26 21:13:12
Őzláb Gida 2016.05.26 23:29:44
@alsophila.grahami: @Commodore: Az nem emeltdíjas szám, hanem a vasárnapi műsor kezdési időpontja: 19:55. :)
rtl.hu/rtlklub/farm/finale-dontsd-el-melyik-parasztbol-legyen-kiraly
A videó alatt ott a szöveg is.
Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és…..
Őzláb Gida 2016.05.25 20:56:40
@Gia: Mikor Gergő és Gábor indultak a méhekhez, felöltöztek, Attila még nem volt beöltözve, Gergő kommentálta így az eseményeket Gáborra utalva. :)
Őzláb Gida 2016.05.25 20:57:31
@Biriksz_Krokiksz!: szerintem is :)))
Amikót kiengedték a csűrből, amit vagy máris lebontottak, és a helyét éppen mésszel szórják be, vagy csak annyira jó az idő, hogy sokkal értelmesebb kint felvenni a konfokat. Anikónak jót tesz a szép háttér és a napvilág, a vidéki tájnak meg Aninó, úgy meg pláne, hogy csak deréktól felfelé látszik.…..
Őzláb Gida 2016.05.24 20:55:48
Őzláb Gida 2016.05.24 23:19:29
@Raszputyina: Kucsera a Tv2-n nyomul a Nagy Duettben.
Őzláb Gida 2016.05.25 10:37:10
@Jóska Pista: Gergőnek ajánlotta, mint sportolót, de eleve kizárt, mivel Kucsera TV 2-es celeb jelenleg. :)
hogyvolt A Farm 2x54 - Freedom 2016.05.22 09:49:56
Egy nappal vagyunk csak túl a Fogom Ezt a Széket És Beleállítom A Tiszteletlen Picsádba Te Rohadík-hupákoláson, meg lehet tenni a téteket, hogy kivel üvöltözik majd ma Attila, akinek egyre inkább foszlányokban lógnak az idegei. Kész szerencse, hogy már csak egy hét van hátra, inklúding a jövő…..
Őzláb Gida 2016.05.22 13:50:49
@alsophila.grahami: EKG :) Ráadásul ez a példakép dolog, csak négyük viszonylatában került elő. Számomra is egyértelmű, h négyük közül Gergőt választanám a nyugdíjam mellé (majd egyszer) :D.
Őzláb Gida 2016.05.23 20:08:35
Zé szerint érdekesen alakul a Farm összetétele - egyre kevesebb az ember és egyre több az állat, ez olyan magas labda, amit igazán nincs is kedvem lecsapni, de ha lecsapnám, mindenképp szerepelne benne vadember félszerzet Attila, Dani és Heni. ..
Őzláb Gida 2016.05.21 21:40:18
@Krétagarbó: Milyen igazad van :D
Őzláb Gida 2016.05.21 23:10:49
@Dirty Lyle: Szerintem se. Már eleve 1 kg kukorica morzsolása, egy erős férfikézzel nyilván sokkal könnyebb, mint egy vékonyka nőivel. Persze ha néztek volna VV-t, tudnák, hogyan lehet a leghatékonyabban. :) De ha ez jobban is ment volna Briginek, az ostor csattogtatással akkor is elintézték volna Attila győzelmét. Többször látható volt az adásokban, h használja az ostort. DE nyilván kell a végjátékban a feszültség..