Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semmiextra

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A geekség egyik netovábbja szerintem a Trekkie-ség, azaz a Star Trek-franchise olyan szintű ismerete, amire annak kitalálója, Gene Roddenberry sem számított soha. És most nem arra gondolok, hogy az ember fejből sorolja a sorozatokban szereplő hajók lajstromjelét, hanem arra, hogy klingon feliratot…..
semmiextra 2017.10.08 21:26:57
@sixx: Kedves sixxt! Tényleg kell ma eg high leve design és történet vezetés, de könyörgöm minimálisan legyen már koherens.
1) Egy harcos, puritán faj miért épít csili-vilia arany űrhajókat? És hogy lehetnek rajta több ezer éves holtestek? Most akkor hadi hajó vagy szarkofág?
2) Eg ilyen faj cselekvés helyett miért nagy monológokat ad elő?
3) Tudni hol van a Klingon főbolygó és volt egy tonna konfliktus, akkor miért tűntek el 100 évre és hogyan gyilkolták le az egyes szüleit?
4) Miért kell erőltetni ezt a hülye mistery box történet vezetést nem illlik a sorozathoz, mert nem ez lenne a lényege? Már a The Expanse-nél is ettől kaptam hülyét. Ott legalább lehetett csavargatni, hogy ki kivel, hol merre. De itt tudjuk ki a jó, ki a rossz, stb... Nem mondom, hogy nem lehet bele vinni egy keveset, de csak erre építeni, baromira unalmas lesz egy idő után.
Az RTL Spike második saját gyártású műsora (az első a Playback Párbaj volt) egy Győzike Show-ra hajazó reality lesz, amiben a Balaton Soundon eljárt idióta tánca óta Közepesen Híres Köcsögnek számító Pumped Gabó és barátnője lesz a főszereplő, és pont úgy az életükbe pillanthatunk be, mint az RTL…..
Ha van jó hír, akkor ez az: a valaha készítette egyik legjobb hazai reality műsor (a másik a Lúzer FC), az Éden hotel egy évadnyi kihagyás után, idén tavasszal kvázi visszatér az eredeti csatornára, oda, ahol ezt a formátumot nem vitték el ordenáré fürdőskurvák és az őket a zuhanyzóban megpocsékoló…..
Azt mondja az MSZP-DK sunyikoalíció, hogy azért nem segítenek az olimpiai aláírásgyűjtésben, mert 1, a Momentumosok ezt kérték és, mert 2, „nem akarnak rátelepedni”. Én meg azt mondom, hogy hazudtok, mint a vízfolyás...
„A zongora nem öli meg a zongoristát, ha nem tetszik neki a zene.” Lesz mit olvasnotok, ohhóó de még mennyit, csak ennyit mondok. Have fun. Az előző részben bekerítették a madamot, és úgy tűnik, sikerült is elfogniuk, így Bernarddal kell dumálnia. Először úgy tesz, mintha közreműködne, de amikor a…..
„Mi a különbség a kettőnk fájdalma között? Ön, és énköztem?” Fájdalom, bűntudat, harag, és gyűlölet - ezek azok az érzelmek, amik Bernard arcán cikáznak, amikor felfogja, hogy mit is tett valójában. Megölte azt a nőt, akit szeretett, méghozzá a barátja, Dr. Ford…..
semmiextra 2016.11.23 16:00:39
@W.Jack.: Erre van utalás az androidok úgy érzik megsebzik az embereket, mint ahogy egymást, miközben nem érnek hozzá az emberekhez a pengével/ nem ütik meg őket teljes erővel stb. Pl Maeve úgy látja elvágta a fekete ruhás férfi torkát miközben látjuk egy másik szemszögből, hogy meg se karcolta.
semmiextra 2016.11.23 16:03:41
@BotloB: én is ezt gondoltam, de kiderült a részből. Most ássa elő ezt a régi romos ős narratívát. És azt mondja magáról, hogy nem szentimentális :D
semmiextra 2016.11.23 16:13:17
@BotloB: van rá egy utalás, hogy 25 éve amikor a MiB elkezdett ide járni volt valami nagy gebasz. Lehet akkor pusztult el templom is es akkor Williamék valahol a kettő között vannak és nem ő a MIB. De lehet ez már kis se derül. Kell valami a második évadra is.
Anikó nosztalgiázik, náluk is volt iskolahét, zárójelben ő nyerte, zárójelben meg én tenném hozzá, hogy tavaly Tündérfalvi Szűzpecek Fanni lett a legjobb, látom magam előtt a Hall of Fame VV-s különkiadását, az iskolahét nyerteseinek arcképével, van mire büszkének lenni, kedves Anikó.  Papi és…..
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
semmiextra 2016.09.26 22:24:32
@walovilag: e) nála ennyire durva a lejövő
Neményi András MSZP- és Volner János Jobbik-alelnök mellett meghívták Baló György műsorába Kovács Gergőt is, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét. A téma a népszavazással kapcsolatos ellenzéki zűrzavar volt, és Kovácsnak sikerült olyat produkálnia élőben, hogy Neményi és Volner láthatóan kisebb…..
  Véget ért az HBO-n a Trónok Harca hatodik évada. Idén utoljára jelentkezünk spoileres kibeszélővel...
semmiextra 2016.06.29 10:20:03
@Androido:
Konkrétan azért lett királygyilkos, hogy megakadályozza azt amit Cercei megtett végül. Nem hiszem, hogy ezt meg fogja bocsátani a húgának.
Úgy tudjuk iparági forrásainktól, hogy Dirk Gerkensnél tegnap telt be az a bizonyos pohár, és ugyan ő volt az aki az RTL-es Jakab Ádám (sikertelen) elcsábítási kísérletét levezényelte a háttérből (erről itt írtunk), de a tegnap a TV2 hírműsorához, a Tényekhez felelős szerkesztőként kinevezett Miki…..
Cersei inkább az erőszakot választja, Sansa most már a nagyfiúk között játszik, Ser Davos pedig kardot ránt. Csak pár apró részlet az első rendes Trónok harca-előzetesből, amit a hatodik évadhoz készítettek. Ez az évad azért is fontos, mert előbb jön ki, mint a már nagyon várt hatodik regény, így…..
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..
Szerencsésnek érzem magam, hogy az időm nagy részét nőkkel beszélgetve töltöm. Sok év alatt pár dolgot általánosnak találtam arra a kérdésre, hogy mire vágynak, hogy érzik jól magukat. Semmi titok nincs benne, elmondják, ha jól kérdezzük őket.  Van viszont pár dolog, ami megnehezíti a férfiak…..
semmiextra 2015.11.18 21:15:55
@Papírsárkány:
Tök jókat írsz, de azért van itt egy két durva tévedés.

Az emberek már az őskorban (túl) tovább léptek a hipergámián. Ez egy kiváló stratégia és megfigyelhető, mind a mai napig egyes egyedeknél, de nem domináns. Ennek két oka van.
1) Az ember főleg az ősközösség idején képtelen volt egyedül felnevelni utódját. (Ebből adódik a kölcsönös párválasztás, ami nagyon kevés fajnál figyelhető meg.)
2) A fentebbiből pedig adódott a következő: Nincsenek legjobb gének, mert helyzet függő, hogy mi a legjobb. Ezért kialakult a minél nagyobb genetikai változatosság stratégiája. Ez viszont azt jelenti, hogy minden női egyednek meg van a maga tökéletes kiegészítő párja. (Mármint genetikailag.) Erre rakódik rá még egy csomó más jellemző, (mint például, hogy az illető képes-e felnevelni a gyereket, érzelmi szimpátia, stb.), szóval nem biztos, hogy érdemes ennyire leegyszerűsíteni a helyzetet.
semmiextra 2015.11.18 21:16:18
@A megvalósult amerikai ólom..:
Erre így még nem gondoltam, de jogosnak tűnik. Valószínű, hogy voltak valami féle laza kapcsolatok, már csak az utód nevelése miatt is, de logikus, hogy egyfajta "őskori swinger közösségben" kellett élniük a túléléshez.
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
semmiextra 2015.01.31 15:40:50
@hansoloo:
Teljesen egyett étek akár a Passport akár a Classic simán pariban van az itteni telefonokkal.
Magyarország jelenlegi miniszterelnöke szeret hangzatos kijelentéseket tenni, ami politikai karakterének szerves része, mégis utólag bizonyára többször megbánta, ha a hallgatósága idegein cimbalmozott néhány vitatható mondatával. Károkat okozott ezekkel nem csak magának, a…..
semmiextra 2015.01.18 14:59:08
@program készítő: Valószínű az arabok se akartak atomot Mekkára...
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
semmiextra 2015.01.10 01:23:37
@nátrium glutamát: pl amikor egyedül kiállt zsú mellett? vagy mint most is?
Kb ő lagnagyobb feszkó generátor
A munkahét az, aminek nemcsak a villalakók, de én sem örülük különösebben, mert kicsit leül a cselekmény, habár a fogak fehérjének kivicsorgatása pont ilyenkor jön elő, például ki a pöcsöm gondolta volna, hogy Miss Kiskun akkora smucig, hogy egyetlen igazi harcostársát,…..
Most, hogy kissé, de nem teljesen, lehiggadtak a kedélyek az internetadó körül, egyet hátralépve nézzük meg a részleteket. Miért ne lehetne fizetni az internet forgalma után? Minden egyéb nagy szolgáltatás után forgalomarányosan fizetünk, áram, víz gáz stb. Ezek a napi élethez…..
Akár 30000 Forintba is fájhat egy családnak az új adó. És nem is számít majd extrémnek. Alapvetően 4 forgatókönyvet vizsgáltam meg. Persze álnevekkel. Tamás és Sára családi vállalkozással rendelkeznek. Hogy mivel foglalkoznak, legyen most lényegtelen. Van viszont 3 gyermekül…..
semmiextra 2014.10.29 11:23:05
@susu64:
Ja ami ugye előfizetésenként lehet csak szabályozni. Magyarul mi 4-en vagyunk. Fejenként mindenkinek van a munkája/iskola miatt 2 GB mobil nete. Magyarul 150*2*4= 1200 Ft aztán van az itthoni net ami újabb 700 Ft. Akkor ugye fizetem a kolis netet ami megint 700 Ft. Már is 2600 Ft és akkor még nem számoltam, hogy mi mennyivel fog drágulni hála a net adónak. ( És mi még olcsón megúsztuk, mert pl cég nincs.)
Mielőtt lezajlott az internetadó elleni második civil (!!!) tiltakozás (nem, nem tudtam ott lenni, lehet dobálni a köveket rám) megszületett a kormány nem hivatalos, ám annál súlyosabb véleménye erről az amerikai diplomáciai botránnyal összefonódó sztoriról. Szokás szerint a…..
semmiextra 2014.10.29 11:01:10
@maxval birca hozzászóló:
Szörnyű lehet ezt Bulgáriából nézni. Főleg az orosz barátként. Miért nem a bulgároknak írsz ilyen okosakat?
A kormányzat megkezdte a lázítást Amerika ellen, ahogy korábban már megkezdte a lázítást az EU ellen, amivel összeáll a Nyugat elleni szabadságharc frontja. Kövér László házelnök az Echo TV portréműsorában többek között arról beszélt, hogy Rui Tavares portugál zöldpárti…..
semmiextra 2014.10.26 08:44:21
@az elmélkedő maxval birca:

Ember tudod mi az a hozzáférési korlát?
Ezért jó a köztévénél showmannek lenni: mindegy, hányan nézik az ember műsorát, a nagy lóvét simán le lehet szakítani az állami tőgyről - már ha az embernek beveszi a gyomra az ilyesmit illetve elég vastag a bőr az arcán ahhoz, hogy zsebre tegye a pénzt. A Vasárnapi Blikk…..
semmiextra 2014.09.14 12:47:28
@különvélemény2:
Csak pár adat amit nem vettél figyelembe.
Lettermant tényleg arányaiban kevesebben nézik. A különbség abban van, hogy Fábry csúcs időben van 19.00 órakor meg Letterman 23.00-kor ugye érzed a különbséget . Letterman egy fillér köz pénzt nem kap, mert olyan nincs Amerikában, hogy állami adó...

Ha bármely másik csatorna ezt finanszírozná az az ő dolga, de ez bizony köz pénz és a döntés hozók jó ... anyját. És azért azt se felejtsük el ezért Fábry mit kurválkodott/ik.

U.i. A számok szerint a nagy többség néz tv.