Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabolcs Borbély

1 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus 2011 óta 1,24 milliárd eurót költött erősítésekre, ennek ellenére idén csak két játékos szerepelt az Aranylabdára jelölt szűkített, 30-as listán, a calciomercato.com értesülései szerint pedig kénytelen lesz megválni az egyik kulcsjátékosától a pénzügyi egyensúly jegyében. A beszámoló…..
Szabolcs Borbély 2019.12.04 11:14:46
@Baggio73: Miért? Mi köze van ehhez?
A Juventus egykori teljhatalmú ura, Luciano Moggi nem kímélte Maurizio Sarrit, aki véleménye szerint rosszat tesz a futballnak a folyamatos kifogáskeresésével. Az Öreg Hölgy aktuális mestere a Fiorentina elleni döntetlen kapcsán elmondta, hogy a kora délutáni időpont nem segítette a csapatát, amely…..
Szabolcs Borbély 2019.09.17 10:45:36
@pedronegroo: Avagy abból a hármasból vedd ki Kloppot, mint negyediket és oda az egész Liverpool. Hello.
Az olasz sajtó értesülései szerint Paulo Dybala ügynöke tárgyalóasztalhoz ült a Manchester United képviselőivel, így hamarosan létrejöhet a csere a két klub között, melynek révén az argentin helyére a belga válogatott támadó, Romero Lukaku érkezhet Torinóba. A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca…..
Szabolcs Borbély 2019.07.31 13:04:34
@Knob: Egy olyan "labdarúgóról" beszélsz Matuidi személyében, aki a Francia világbajnok csapat és a PSG csk-ja volt , ahhoz képest , hogy szerinted nem tud focizni vitte valamire, nem kis csapatoknál. Minden játékosnak vannak hiányosságai (Dybalanak és Keannek is) de azért némi tiszteletet adjunk már olyan embereknek , akik olyan szakmát végeznek, amiről te csak beszélni tudsz.
Szabolcs Borbély 2019.08.01 12:01:02
@Knob: Én a hozzászólásod minőségét és a tisztelet teljes hiányát támadtam meg. Valóban távolról nézem a focit, Torino és Budapest között olyan 1000 Km távolság van. Mellesleg sporttudományokból végeztem és én is, mint megannyi másik ember látja azt milyen hiányosságai vannak. Azt pedig nem tudod tőle elvitatni, hogy milyen csapatokban volt ő vezérszereplő annak ellenére, hogy nem tud passzolni, nem tud mozogni, vagy lőni , vagy bármit , amit elméletben egy focistának tudnia kellene szerinted.
Mégis más, nálad és nálam képzettebb emberek azt mondták neki, hogy ugyan már legyél te a PSG egyik játékosa, a francia válogatott CSK-ja.

Persze hogy voltak más játékosok, akik jobbak voltak és nem nyertek semmit és azt sem mondtam, hogy csak ezek számítanak (szerintem olvasd el megint az előbbi kommentemet) , DE csak megmutat valamit az, ha edzők/ sportszakmai vezetők tömkelege szeretné őt. Pedig... nem is tud focizni :D Érdekes mi?
Mindegy. Én csak némi tiszteletet próbálok kiharcolni neki. Elvégre ha másért nem is kell becsülni, azért mindenképpen, mert annak a csapatnak játszik, akit kedvelünk.

Még egyszer megjegyzem, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem érdemel meg bizonyos kritikát, de az hogy nem tud focizni , picit nevetséges.
Szabolcs Borbély 2019.08.01 13:09:45
@fire06: Még egyszer mondom, világos, hogy nem ő a futball történelem a legnagyobb tehetsége. Nem kiemelni akarom őt, hanem csak megvédeni, egy olyan témában, munkában amit ő űz, mi pedig "távolról"- ugyebár- szemlélünk.

Ezek mellett, én magam is azt vallom, hogy talán az ő ideje a klubnál lejárt. Főleg annak tudatában, hogy Sarri érkezésével, valami - még nem tudni igazából mit is - mást akar látni a klub vezetősége.
Az egykori kiváló holland középpályás, Ruud Gullit úgy látja, kicsi az esélye annak, hogy a Manchester Uniteddel (is) hírbe hozott Matthijs de Ligt végül az angol klubnál kössön ki - számolt be róla a Calciomercato. Az Ajax-védő az egyik legkeresettebb ifjú játékos ma a futballvilágban,…..
Szabolcs Borbély 2019.05.29 17:04:53
A Juventus komoly nyári reformra készül, ami a keretet illeti, így távozhat a klubtól Paulo Dybala, Douglas Costa és Miralem Pjanić is. A calciomercato beszámolója szerint a játékosok jövője nem függ Massimiliano Allegri maradásától vagy távozásától, mivel a klubvezetőség…..
Szabolcs Borbély 2019.04.05 11:44:09
A CalcioNapoli24 számára adott interjúban Daniele Rugani ügynöke, Davide Torchia arról beszélt, hogy ügyfele iránt hiába tanúsít érdeklődést másik csapat, mivel a játékoshoz igencsak ragaszkodik a Juventus vezetősége. „A Napoli-Juve meccs? Nem tudom, hogy Daniele Rugani a kezdőben lesz vagy sem.…..
Szabolcs Borbély 2019.03.01 11:20:57
Daniele Rugani, aki iránt jó ideje érdeklődik a Chelsea, főleg Maurizio Sarri irányítása alatt, várhatóan új szerződést kap a Juventustól, amely klub ezzel kívánja ösztönözni a játékost a jobb teljesítményre. A bianconero klub már egy ideje meglebegtette a hosszabbítást…..
Szabolcs Borbély 2019.02.08 17:49:22
@JuventusFanatikus: Szépen összefoglaltad.
Én magam is ezt látom. Néha az az érzésem, hogy fél ütközni. Én elhiszem, hogy egy Duvan Zapatát nem leányálom fogni, de egy kis tökösség legyen benne, mint védőben.

Nem tudom megfigyeltétek már a passzait. Szinte rálövi arra a középpályásra aki jön elkérni a labdát, legyen az Pjanic vagy Can vagy Khedira. Mintha még mindig lámpalázas lenne. Mintha remegne azon, hogy nehogy elrontsa. Érdekes fickó, de nem érzem azt, hogy ő valaha is Juve kezdő közelében lesz hosszú időre.
Hivatalossá vált, hogy Gigi Buffon távozása után a Juventus kapujáért Matta Perin küzd majd meg Wojciech Szczęsnyvel, hiszen a 25 esztendős hálóőr ma aláírt a torinói klubbal. "Nagyon lelkes vagyok, lábujjhegyen jöttem, a legnagyobb alázattal, s sokat kell még tanulnom, de bízom benne, hogy…..
Szabolcs Borbély 2018.06.09 19:03:42
@m.martin91: Akárhányszor olvasom a hozzászólásaidat, mindig az jut eszembe, hogy egy igazi búbánatos ember vagy. Ezt most is tartom.
A Corriere della Sera állítása szerint a Juventus Gonzalo Higuaínt, valamint 50 millió eurót kínál Mauro Icardiért, s az Inter kész meghallgatni a torinói klub ajánlatát. Az elmúlt napokban kaptak szárnyra a megdöbbentő pletykák, amelyek szerint az egykori és a jelenlegi gólkirály helyet cserélhet…..
Arturo Vidal a Juventusban vívta ki a futballvilág és a szurkolók elismerését, hiszen a torinói évek alatt vált világklasszis középpályássá. Mindazonáltal az európai siker reményében 2015-ben a Bayern München együtteséhez igazolt a Barcelona ellen elvesztett BL-döntőt követően, azonban a bajor…..
Szabolcs Borbély 2018.05.25 09:51:34
@Pavel1988: haha :D
Eddig is benne volt a levegőben, de sajnos mostanra hivatalossá vált, hogy a Juventus és a labdarúgás történetének egyik legfontosabb játékosa és legnagyobb kapusa, Gigi Buffon szombaton a Hellas Verona ellen játssza utolsó mérkőzését az Öreg Hölgy mezében. A klub elnöke és a veterán klasszis…..
Szabolcs Borbély 2018.05.17 13:12:42
@adi88: OK, Hello.
A német Bild értesülései szerint a Bayern München kész 100 millió eurós ajánlattal próbálkozni a Juventus vezetőségénél Paulo Dybala megszerzése érdekében. La Joya a szezon vége felé egyre kevésbé fontos szerepet töltött be a csapatban, a csapat nélküle nyert 3-1-re a Real…..
Szabolcs Borbély 2018.05.04 10:06:05
@pedronegroo: Bundesligában nincs ki ellen védekezni :D
A Juventus nagyon szeretné megszerezni a Liverpool német csillagának, Emre Cannak a játékjogát, akinek a szerződése a szezon végén lejár, a Tuttosport pedig némi részlettel szolgált a középpályás helyzete kapcsán, akiért a Bayern München is érdeklődik. A torinói napilap szerint Emre Can továbbra…..
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
Szabolcs Borbély 2018.04.11 23:16:19
@Drughi Di Bianconeri: Itt az az igazi kérdés, hogy ezt vajon a másik oldalon i megadta e volna ... gyanítok egy dolgot..
A bianconero csapatnak nem kezdődött jól a Real Madrid elleni hazai meccs, hiszen Cristiano Ronaldo már a harmadik percben gólt szerzett, aztán a második félidőben a csapat szétesett, ahogy az Cardiffban is megtörtént. Ráadásul Paulo Dybala is ideje korán elhagyta a pályát két sárga lappal, így a…..
A Tuttosport mai száma arról számol be, hogy a Juventus nyáron jó esélyekkel pályázik majd a Manchester United ifjú támadója, Anthony Martial megszerzésére. A torinói székhelyű napilap úgy tudja, hogy az egyeztetések már kezdetüket is vették Martial ügyében, s a Juventusnál…..
Szabolcs Borbély 2018.03.29 12:29:46
A Juventus mestere, Massimo Allegri igencsak keresett figurának tűnik jelenleg, mivel az AC Milan és a Juventus keretével elért eredményeivel Európa leginkább értékelt mestereivé emelte magát. Az Atalanta elleni meccs előtt a livornói születésű mestert a jövőről kérdezték, ő pedig természetesen nem…..
Szabolcs Borbély 2018.03.22 10:50:22
@Egy Fradista: Mennyi esélye lenne annak, hogy őt elengedi pont hozzánk a Lazio.. gyanítom nem sok.
@Juvegaspy: tartok tőle belebukna az olasz ligába, és ott találnánk magunkat, hogy az Empoli pontot rabolna az Allianzban.
A Calciomercato újságírója, Nicolo Schira nemrégiban Matteo Darmian esetleges torinói visszatérése mellett érvelt. Az olasz válogatott a Manchester Unitedhez igazolás óta nemigen tudott meghatározó elemmé válni José Mourinho csapatában, ezért három év után felmerült az Olaszországba való…..
Szabolcs Borbély 2018.03.01 16:29:34
@west30: Mi lenne a jó igazolás akkor? Mármint tényleg érdekelne, hogy ki mennyiért, milyen fizetéssel, milyen egyéb juttatásokkal igazolnál? Gondolom arra is lenne terved, hogy hogyan is védd ki más csapatok ajánlatait. Neveket kérlek.
Szabolcs Borbély 2018.03.02 12:14:08
@west30: Elképesztő mennyire egy dimenzióban gondolkodsz az átigazolásokról. Az csak rosszabb lesz, ha visszakérdezel miért.
Miralem Pjanić úgy gondolja, hogy a Napoli és a Juventus közötti csata egészen az utolsó bajnoki fordulóig szoros lesz. Jelenleg a Napoli vezeti a tabellát egy ponttal a Juventus előtt, miközben még tizenhárom bajnoki forduló van hátra, az Öreg Hölgy bosnyák játékszervezője pedig arról beszélt,…..
Szabolcs Borbély 2018.02.22 16:58:30
@Dr. Grant: Kövezzetek meg, de én bírtam Marchionnit :D
Luciano Spalletti nemrégiben arról beszélt a szurkolókkal, hogy Francesco Totti már nem tudott futni, miközben aktuális klubját is kritizálta, mondván, hogy az Inter nem kíván költekezni. A nerazzurro klub edzője néhány AS Roma szurkolóval találkozott a milánói Grani & Braci étterem előtt a két…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a Chievo elleni meccset megelőző találkozón arról beszélt, hogy Gianluigi Buffon majd kedden lehet kezdő az Olasz Kupa meccsen, azonban még nem döntött a jövőjéről. A kapus vádlisérülés után tért vissza a csapathoz, azonban a vasárnapi…..
Olasz források szerint Paulo Dybala ügynöke magára haragította a Juventus igazgatóit, mivel a Paris Saint-Germain vezetőivel találkozott. Az elmúlt két meccsen Paulo Dybala a padra szorult, a vezetőség nevében pedig Pavel Nedvěd az argentin kapcsán az áldozatkészségről beszélt. Az idei évben az…..
Szabolcs Borbély 2017.12.19 12:36:01
@Sas Jóska: Nyilván ki kell nyalni a játékosok seggét, ha a játékosok miatt vagy Juve szurkoló, akkor a Real Madrid és a PSG szurkolói csoportok várnak is téged, tárt karokkal. Idióta.
Szabolcs Borbély 2017.12.19 15:07:19
@Génmanipuláltházikecske: Nem semmi dumád van. Nem mondtam, hogy összes játékos úgy ámblokk nem számít. Hanem az, hogy egy-egy figura miatt mi a faszért kell hisztizni? Egy klub sem ment tönkre, mert egy olyan ember ment el, akinek többet szerepel az újságokban, mint a hét válogatottjában.
Szabolcs Borbély 2017.12.19 15:09:06