Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoli27

5 bejegyzést írt és 851 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nyílt levél söpört végig a 168ora.hu-atv.hu tengelyen, hogy végül az MSZP honlapjának vezető helyén kössön ki. A címzett Bayer Zsolt publicista, a feladó a Demokratikus Hálózat elnöke, Galba-Deák Ádám. Bayer nem szorul különösebb bemutatásra, a Demokratikus…..
 Az ember szívét mindig megdobogtatja, ha saját kis hazájáról olvashat a világlapok címoldalain. Kálmán eddig sem panaszkodhatott, de Tóninak kevés ilyen élmény jutott, még a 2006-os tankindítás is csak a vicces kisszínesek között jelenhetett meg a jobb helyeken. A napokban…..
 Gyurcsány Ferenc tegnap esti rendkívüli interjúja az m1-en ismét inkább győzelmi jelentésre emlékeztetett, mint a szocialista kormányzás okozta károk megbánására. A miniszterelnök csak akkor szereti a felelősségversenyt, ha ezzel a politikai riválisokat lehet presszionálni…..
„Ha sok cseresznyepaprikát madzagra fűzünk, abból lesz a paprikakoszorú. Ha viszont nem fűzzük fel őket, nem lesz belőlük koszorú. Pedig a paprika ugyanannyi, éppoly piros, éppoly erős. De mégse koszorú. Csak a madzag tenné? Nem a madzag teszi. Az a madzag, mint tudjuk,…..
Árokásó Top100 Buda Péter 2008.10.11 12:26:00
Vannak emberek, főleg az új generációhoz tartozó exkavátorok, akik nem egy hosszú élet verejtékes munkájával küzdik le magukat az ásónyélig, hanem már ottan szocializálódnak. Buda Péter testvérünk ilyen jelenség. Neki már a gimnáziumi tanára is Debreczeni József volt,…..
Igen, ez valóban megtörtént, semmi Photoshop. A magyar média figyelmét elkerülte, pedig valószínűleg az év legviccesebb fotója. (Vagy látta valaki?) Október 17-én, az utolsó elnökválasztási vita utolsó perceiben. A Reuters fotósának blogja pontosan beszámol mindenről, a…..
 Az Index szerint ezekben a percekben közli Gyurcsány Ferenc a szocialista frakcióval, hogy az IMF-hitel lehívásához (és az államháztartás aggasztó finanszírozási helyzetének stabilizálásához) milyen intézkedéseket vár Magyarországtól a Nemzetközi Valutaalap. A…..
Bevallom férfiasan jót kuncogtam szombat este Győzike megaláztatásán. Rá is fért már egy igazi szembesítés saját hazugságaival, ráadásul élő adásban, nyilvánosan. Nem történt más, csak a celebek elé tárták azokat a felvételeket melyeket a nézők láttak ugyan, de akik ott…..
zoli27 2008.10.26 18:16:19
gitáros,
"OV meg az államháztartási hiány ismeretében ígérte az adócsökkentést meg a 14. havi nyugdíjat"

OV 14. havi nyugdíj-ígérete tényleg gáz volt, még akkor is, ha egészen pontosan így hangoztt:
"Amennyiben megvalósul a Fidesz járulékcsökkentési programja és ennek nyomán több százezer új munkahely jön létre, kitűzhetővé válik a 14. havi nyugdíj bevezetésének célja - mondta a volt miniszterelnök a Változás 2006 című országértékelő beszélgetésen."
www.origo.hu/itthon/20060120orban.html

De, ha tetszik, ha nem, Orbán nem nyerte meg a választásokat, vagyis nem kapta meg a lehetőséget, hogy megpróbálja megvalósítani az ígéreteit, tehát nem is lehet felelősségre vonni a be nem tartott ígéretekért.

És tudom, hogy kormányoldalon szeretnek mindent összemosni, de miniszterelnökként illetve ellenzéki politikusként ígérgetni sem ugyanaz a kategória.
 Terry Gilliamet nem kell nagyon bemutatni, számtalan kultuszfilm alkotója, melyek közül a Gyalog-galopp a kedvencem, de ennek itt most semmi jelentősége. Egy másik híres mozija, a Brazil kezdőjelenete és első mondatai érdekesebbek most.     A Brazil műfaja jellegzetesen…..
Mandiner blog Nemzeti vacsoracsata 2008.10.18 07:01:00
 Látszatországban mára végképp kiürült a politika. Mindent felzabált a bulvár, körítés helyett főfogássá vált a hatásvadászat, amelynek alá kell rendelni jövőt, méltóságot, mert méltóságból nem lesz mandátum. Aránylag találékony a magyar politikus, legalábbis az…..
Mandiner blog Reakció a Facebookon 2008.10.24 12:31:00
 Ha regisztálva vagy a Facebookon, és szeretsz minket olvasni, akkor csatlakozz! Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a Reakció oldalára a Facebookon, és rányomni a „Become a Fan” feliratra.   Ezzel egyrészt megtisztelsz, másrészt hozzájárulsz egy kis…..
 Egy maszkost és egy sípost elvezettek a rendőrök - adta hírül az Index. Mindez a reggeli órákban történt, a nemzeti lobogó felvonásakor.  Nemsokára sms-t kaptam egy hagyományőrző rokontól, akit már egy korábbi tüntetésen lefotóztam nektek. (Ő a kislányával…..
Mandiner blog Mit mondhat Wittner? 2008.10.07 21:01:00
  Alig volt sajtóvisszhangja Wittner Mária performanszának, hogy leragasztott szájjal ült be a Parlamentbe. Tiltakozásul amiatt, hogy Arnóth Sándort meghurcolták a „lógni fogsz”-ért, valamint a gyűlöletbeszéd törvényjavaslatot is nagyon rossznak tartja.  Wittner…..
 Kedves feketeöves balosok, (és Tóta W. Árpád) akiknek az égadta világon mindenről Orbán Viktor jut eszébe, kérlek engedjétek meg, hogy most ne az ő ötleteivel vesződjek, és felvessem a felelősség kérdését. Szarban vagyunk, tudom, igen, lehet, hogy most összefogás kéne,…..
 Magyar jegybankelnöknek ritkán adódó lehetőséget kapott ma Simor András: az amerikai gazdasági hírcsatorna, a CNBC tudósítója házhoz jött a jegybankár véleményéért. Az élő tudósítás nyilván nem a legjobb jel, főleg, hogy a gazdasági reality előző részében Izland…..
 Múlt péntekig nem sokszor értettem egyet Veres János pénzügyminiszterrel. Veres a pénteken megrendezett Pénzügyi Csúcson, és aztán később több kamerába is azt mondta (a miniszterelnökkel együtt): semmi sem tabu. Mármint, ami a költségvetést illeti. Helyes. És bár túl…..
 Igen, hozzánk is eljutott a gyorsan terjedő pletyka, miszerint szombaton lemond Gyurcsány Ferenc, és Simor András vezetésével új kormány alakul. Nos, a hír csak félig igaz. Gyurcsány valóban leköszön, nincs ebben semmi újdonság: a miniszterelnök számtalanszor leszögezte…..
zoli27 2008.10.17 17:38:01
OFF:
"Ma a hiánycsökkentésnek kell elsőbbséget adni, de nem mondhatunk le az adócsökkentésről"
(Fodor Gábor, 2008. október 16.)
www.privatbankar.hu/html/cikk/friss.php?hir=65129

"Ez az a terület, ahol mi hajlandóak vagyunk visszalépni, és világossá kívánjuk tenni, hogy nem ragaszkodunk az adócsökkentéshez"
(Fodor Gábor, 2008. október 17.)
www.privatbankar.hu/html/cikk/friss.php?hir=65233

Ez a nem gyenge!
 Bár tegnap mindenhol arról írtak, hogy az MDF frakciója Lengyel Zoltán csatlakozásával túlélte a válságot, a Házszabály alapján - mint ahogy azt Bummer többször is jelezte kommentjeiben, - ez közel sem ilyen egyértelmű. Könnyen lehet, hogy tegnap már nem is létezett az…..
zoli27 2008.10.17 15:34:38
"Létrejött az MSZP–MDF költségvetési koalíció"
www.zoom.hu/cikk.php?cikk=29080

Nos, Szilvásy cd-jének és Lengyel Zoltán belépésének meg volt az ára.
Persze ez is meg lesz magyarázva.
Igen, mi is láttuk, amikor Kapócs Zsóka tegnap este megzavarta az időjárás-jelentést, átbukdácsolt az operatőrökön és a pirosan villogó figyelmeztetés ellenére egészen a virtuális Celsiusokig menetelt, hogy megkérdezze, merre is van az XXL stúdiója. Igen, mi is láttuk, hogy a…..
zoli27 2008.10.15 18:59:52