Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Linda Kínából

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínában 2014.05.18 17:40:21
Sziasztok! ÚJ CÍMRE KÖLTÖZTEM. Mostantól a http://kinabol.blogspot.com oldalon olvashatjátok a bejegyzéseket. Találkozzunk ott!      ..
Pár egyszerű lépésben bemutatjuk Nektek, hogy hogyan tudtok képet beilleszteni saját bejegyzésetekbe. A blog.hu rendszere jelenleg háromféle módot támogat: képbeszúrása a blog.hu-ra töltött képek közül képbeszúrás külső linkről képbeszúrás az Indafotós képeid…..
Linda Kínából 2014.05.16 14:38:53
@Péter Tóth:

Szia!
A képbejegyzés post készítésére. Nekem nem ad fel ilyen opciót. Annyi lehetőség van, miután kiválasztom, hogy új bejegyzés, és kép is legyen benne, ne a klasszikus post, hogy tallózás, és a betű formázási lehetőség (normál, aláhúzott, félkövér), link beszúzás, és html. Ennyi lehetőség van, semmi egyéb. Olyan, mintha fél üzemmódban működne az az oldal, ahol a blogra a bejegyzést szerkeszteném.
Köszi
Kínában Az első hétről 2014.04.22 17:47:28
Hosszú várakozás után, 2014.04.04-én elérkezett az idő, elindulunk Kínába. Mivel nincs közvetlen járat Pekingbe,így Moszkván keresztül közelítjük meg a célállomást. Benedeknek ez az első repülős útja külföldre, nekünk ez az első útunk kisgyerekkel.Voltak némi…..
Linda Kínából 2014.04.25 17:34:42
Szia Szandra!

Van egy index, ami óránként mutatja a levegő minőségét, városonként.
aqicn.org/city/beijing/

100 alatt elmegy, 100-200 között maszkban közlekedünk. 200 fölött nem megyünk ki. Egyébként már az ablakon kinézve is látszik, amikor lehet látni a toronyházakat a távolban, akkor jó idő van, amikor egyátalán nem látszanak, akkor biztos rossz az index. Csináltam valamelyik nap egy nagyon szmogos városi fotót, elküldöm majd, összehasonlítva a tiszta időben készülttel. Nagyon durva a különbség. Sajnos gyakran rossz a levegő :(,így ha Pekingben jobb a levegő, az ajándék :)