Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bársony

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
instant mama agresszív 2017.09.04 10:33:52
Ez a bejegyzés tavaly óta lapul a vázlatok között, úgyhogy mielőtt közreadom, kissé aktualizálom: a poszt megírása után döntöttem úgy, hogy segítséget kérünk, és egy úgynevezett önkéntes utánkövetést vegigicsináltunk. Mire egyébként oda eljutottunk, a problémák jelentősen enyhültek, kicsit úgy, mint…..
Mielőtt örökbefogadtam, Gitta hivatásos nevelőszülőkkel élt, akikhez rögtön születése után került. Adjunk nekik nevet is, hiszen nagyon fontos szerepet töltöttek be a lányom életében, szerették, vigyáztak rá, szülei helyett szülei voltak, és én ezért egészen komolyan hálás vagyok: legyenek ők…..
Lábjegyzettel kezdem, a bejegyzés címét bloggerkollega ihlette, helyesebben az ő családjából induló belsős poén, én meg a nem szégyen tanulni a jobbtól elve alapján szíves felhasználásra átvettem. Szóval ugye az idősebb (értsd: már nem csecsemőkorú) gyerek örökbefogadásánál mindenki, akit kicsit is…..
A poszt szerkesztett változatát átvette a Koraszülött.com oldal.Kiadtam magamnak (illetve ennek a posztnak) a fenti címet, de előre szólok, hogy ez egy hatalmas téma. Ebből, meg a következő korosztályból szakdolgoztam és konferenciáltam,  ennek kapcsán kezdtem el komolyabban…..
 Egy felnőtt teste hetven százalékában víz, anyagi felépítésünket tekintve tehát azt mondhatjuk, hogy vízből vagyunk. Ennek ellenére a legutóbbi időkig alig vizsgálták a vizet. Tudjuk, hogy a víz fontos létfenntartásunkhoz, de mivel oly megszokott számunkra, ritkán…..