Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szetur

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajúdtak a hegyek? És mi született… Gondolatok a Móricz Zsigmond körtéri Gomba átadásának alkalmából.   A Népszabadság cikkének címe:”Végre átadták a Gombát”. Végre átadták a Gombát, végre talán béke lesz a körtéren, végre talán vége az állandó…..
Szet Úr Ki fizeti a révészt? 2014.04.21 21:23:44
 A nagyhét után, politikamentes hétvége családi körben, de azért ezt a gyors gondolatot megosztom mindenkivel! És ezzel az (ingyenes) megoldással Áldott ünnepeket is kívánok mindenkinek!   Egy olyan régi vágású korosodó ember, mint jómagam, ha hazatér azzal kezdi, hogy…..
Még egyszer bocsánatot kérek mindenkitől, de úgy véltem helyesnek, ha az elmúlt félév gondolat kísérleteit egyben kirakom és innentől kezdődhet a naprakész vélemény formálás. Ez tehát az utolsó "régi gondolat" !   Átadták, átvették, birtokba vették,…..
  Konzervatív értékrendű ember nem gúnyolódik, nem szemtelenkedik, nem tesz rosszmájú megjegyzéseket. Konzervatív értékrendű ember, mindig az értékek mentén halad, tiszteli a másik embert, elismeri a másik eredményeit, erényeit,a másik ember hibáira pedig mindig árnyaltan,…..
  A sajtó, az országos is, a helyi is a 4- metró átadásáról, és az azt követő közlekedési változásokról cikkezik. Mi több a BKK honlapjáról megtudhatjuk, „lezárult a véleménykérés ideje”, több mint 7000 észrevételt iktattak, most következik azok feldolgozása. Én…..
A most következő néhány írás az elmúlt hónapok terméke amit megosztok mindenkivel,aztán ígérem, hogy naprakészen és megfelelő ütemben adom közre elmélkedéseimet. A kerület ahol élek, arról volt mindig híres, hogy „élhető kerület”. Fiatal koromban sok barátim…..
Szet Úr Az első találkozás 2014.04.20 11:46:48
 Egy szubjektív írás az első találkozóról Molnár Gyula szemszögéből!   Találkozásom Szet Úrral!   Elfogadta az interneten is olvasható invitálásomat. Annyit kért, hogy ne a kerületben találkozzunk, mert túlságosan ismert ahhoz, hogy ne botoljék bele egy ismerősbe.…..
Szet Úr A kezdetek! 2014.04.20 11:26:00
Mikor elkezdem ezt a "blogolást", úgy tartom helyesnek, ha közlöm a teljes előzményeket amik odáig vezettek, hogy mostanra, őszülő fejjel erre vetemedek. Először is az előző polgármesterrel történő levelezésem álljon itt, mint a kezdet kezdete. Aztán gyorsan folytatom.   Szet…..