Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inx

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László nem érti, a volt monortelesek körzetében miért kerül az 1mb/s ADSL annyiba, mint máshol a 15 megás kábelnet? Mert nem fejlesztik arrafelé a hálózatot?A UPC általában kirívó reklámjaival hívja fel magára a figyelmet. Most egyszerre két szolgáltatást is hirdetnek. Az…..
inx 2010.09.09 13:24:54
@Layosh: nem lesz már olyan soká, amikor a digi iránti nagy szeretet alábbhagy ;]
Hiába reménykednek már a sorozat rajongói, megbízható források tömkelege és persze a twitteresek is azt állítják, hogy kaszát kapott a fantasy. Nem meglepő ez, hiszen a színvonal mostanában erősen csökkent, és voltak jelei annak, hogy a bárd lecsap a műsor nyakára. Többek…..
Most hogy itt a monszun, különösképpen érvényes a mondás, hogy "letöröm a kezed, ha a kocsimhoz nyúlsz!" Mert az lehet, hogy a parkoló autóhoz érve akár 2 másodpercig is látni fogják a hirdetést a fogyasztók, de ha ennél tovább a szemük előtt marad, az káros lesz a…..
inx 2009.07.06 17:01:59
@Egyéves Önkéntes: Előző hónapban a XI. kerületben átlag 20 kiló szórólapot kapott egy lakás az egyik nagy szórólapos cégen keresztül. 3 nagyobb cég létezik, lehet számolgatni.
A "Reklámot nem kérek" az sajnos nem mindig segít, az egyik cég kimondottan ignorálja, de a többieknél is előfordul, hogy a hirdető kimondottan kéri, hogy a cső/doboz/egyéb helyett a postaládába kerüljön a szemete.
A Hal a tortán című főzőcskézős műsorban a TV2 ezen a héten ún. Megasztárjait zavarta be egymás konyhájába, főztek is lelkesen egymásnak jókat meg nem túl jókat, de ez most mindegy. A tegnap esti műsorban Laktos "csalással estem ki" Krisztián amellett, hogy végig…..
Az új reklámtörvény nagyon betett például a direkt mail reklámoknak, mivel a címzett lakcímét is regisztrálni kell a küldőnek. Elég életszerűnek tűnő elvárás. Kedves Zugügyvéd! A direktmarketinget és az elektronikus marketinget eddig is a törvényi keretek között…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
inx 2008.09.02 13:38:19
comment:com Hírek kávé mellé 2008.07.17 09:00:00
Jay Leno megerősítette, hogy jövőre kiszáll a tévézésből - legalábbis az NBC színeiben, mert nem egy otthonülős típus. Steve MacPherason, ABC-főnök szerint a rivális csatorna nagy hibát követ el azzal, hogy az évek óta legjobb formáját hozó Lenót elengedi. Az ABC-nél…..
inx 2008.07.17 09:37:06
Az alaphiedelem ugye az, hogy egyre többet netezünk, és egyre kevesebbet tévézünk. Miként a Nielsen legfrissebb statisztikáiból is kiviláglik, a helyzet egyáltalán nem ennyire egyszerű. Az amerikaiak többet tévéznek, mint valaha, és ezzel együtt egyre többet interneteznek. Akkor…..
Az egyik legviccesebb és egyben legszerethetőbb sorozat tér vissza hosszú pihenőről: július 10-én kezdődik a Burn Notice második évada, amit nem tudunk eleget sztárolni, mert annyira, de annyira fasza. Kiváló karakterek, nagyszerű színészek, vicces történetek és király…..
inx 2008.07.07 16:10:41
comment:com Hírek kávé mellé 2008.07.01 09:23:00
Július 19-én rendezik meg Scrantonban az első Office-játékokat, amit a népszerű sitcom egyik szereplője, Mindy Kaling fog vezetni, és olyan versenyszámokban kell majd megküzdeni, mint a céklaevés, vagy a két kilométeres Office-tribute futás (a veszettekért, gondolom). Ha valaki arra…..
inx 2008.07.01 13:57:29
Bigyóblog Laptop/desktop hibrid 2008.06.24 10:33:00
Egy koreai dizájner, Won-Seok Lee ötlete ez a számítógép, mely igazából asztali gép, de mégsem. Nincs kijelzője, de a tetejét elforgatva, rávetíthetjük a falra a képet. Természetesen futurisztikus géphez érintőbillentyűk járnak, láthatatlan dvd-író/olvasó kombóval. Ja, és…..
comment:com Feliratos lesz az OZ 2008.06.12 13:40:00
Már hétfőn jeleztük, hogy jön a TV6 adására minden idők egyik legkeménsebb sittes sorozata, az OZ, az HBO első saját készítésű szériája, az, ami nélkül a Maffiózók sem jöhetett volna létre. Információink szerint a Viasat3/TV6 azt is bevállalja a magyar piacon…..
zsír 256 bötű 2008.06.06 08:06:00
A demoscene eredetileg a korai játékmásolgató klubokból alakult ki. Az akkor játékfejlesztő- és kiadócégek hamar rájöttek, hogy a termékeik könnyen és olcsón reprodukálhatóak, ezért elkezdtek másolásvédelmi megoldásokat kifejleszteni. A tehetséges amatőr coderek meg azzal…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.25 10:37:00
Hivatalosnak tűnik, hogy Conan helyét 2009-től az a Jimmy Fallon veszi át, aki szerintünk kurvára nem vicces. Tom Cruise visszatér Oprah műsorába, remélhetőleg megint sikerül totál idiótát csinálnia magból. Kiakadtak a kritikusok az American Idol ehetei kiesője…..
Várható volt, hogy a mogyoróküldözgetés után a Jericho-fanok megint előállnak valamivel, ezúttal egy kicsivel békésebb kampány indult meg a sorozat megmentéséért: ezen a linken alál lehet írni azt a petíciót, amivel éppen a Sci-Fi Channelt bombázzák, hogy vegye át a…..
Az általános kutatási adatok, a magyar YouTube- és a Google/Live.com felhasználókról már írtunk. Még mindig a Szonda Ipsos - Gemius kutatási eredményeinél maradva, most következzenek a közösségépítő szájtok. Ugye múltkor már kiderült, hogy a kutatás szerint ez év…..
Angelday megelégelte, hogy az Apple kaliforniai központja magasról tesz a magyar felhasználókra. Az hagyján, hogy az iTunes Store továbbra sem érhető el rendesen Magyarországról, meg hogy az OSX csak hobbilokalizációban használható, na de még azt sem sikerült meglépni az elmúlt…..
A YouTube nagy riválisa, a Dailymotion egy hónapja vett egy nagy levegőt, és elindította HD-videómegosztó verzióját.  Videómegosztón hd-tartalmakat én először a Vimeón láttam. Már akkor is az volt a problémám, hogy az ilyen nagy felbontású videók streamelése nem csak…..
Az RTL Klub biztosra ment, a Tv2 stábja meg szokás szerint csak imádkozott, hogy jól süljön el a dolog. A két főzős, celebes reality közül az RTL szerkesztett meg mindent matematikai pontossággal, a Tv2 meg csak felskiccelt néhány celebet az 'ahogy esik, úgy puffan' szerkesztési elv…..
A gyermekek egyre jobban függnek a kütyüktől, például a mobiloktól, mert így próbálják elhatárolni saját társas köreiket a családjuktól, írja a New York Times. Például úgy, hogy a lányok egymásnak írnak szöveges üzenetet még akkor is, amikor egymás mellett ülnek, csak…..