Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soltigyongyi

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
cseppgyerek A patrónusok szemével 2014.08.28 16:02:48
Kerpel-Fronius Luca Sára és Gyurgyák Tamás május elseje óta dolgoznak Ózdon, az Alapítvány munkatársaként. Ez a kis összeállítás az ő szemükkel mutatja be az elmúlt hónapok munkáját. ..
Nyáron sem áll meg a munka! Elkezdődött az építkezés, és kiválasztottuk a Stúdióba bekerülő gyerekeket. A munkatársak csapata is összeállt, szervezzük az első találkozásunkat a gyerekekkel az augusztusi Stúdiós táborban.  Bővebben olvashat itt. Látogassanak meg minket a…..
A Van Helyed oktatási háló program első projektidőszakának beszámolója. A report of the first project period of Van Helyed educational network. ..
Májusban is volt játék, de folytatódott a komoly munka is. Önkéntesek, régi és új munkatársak dolgoztak a VH Stúdió szeptemberi indulásának előkészítésén. Bővebben itt olvashatja a beszámolónkat. ..
 Áprilisban új munkatársakat találtunk, utaztunk az országban és az időben, és továbbra is folyik a felkészülés az oktatási programra. Részletek itt! ..
Márciusban folytattuk a már megkezdett munkát. Előkészületek szeptemberre, új munkatársak kiválasztása, tematikus gyermekfoglalkozások, önkéntes munka. Részletekért kattintson ide!    ..
  Az Alapítvány munkatársai februárban elkezdték a szeptemberben induló oktatási program előkészítését. Ezzel egy időben önkénteseink folytatták a fejlesztő foglalkozásokat az ózdi II. János Pál Általános Iskolában. A teljes beszámoló olvasásához kattintson ide! ..