Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisebbik rokk

0 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hajógyárin szintén gyerekkel sétálgató munkatársunk jelenti: Angelina Jolie és Brad Pitt négy gyereke, Maddox, Pax, Zahara és Shiloh vasárnap délután a nép egyszerű kisfiaival és kislányaival együtt rohangáltak, csúszdáztak és mászókáztak a sziget…..
Érhetné a Modorosblogot az a vád, hogy szép, emberi dolgokat tesz nevetség tárgyává - esetleg túl negatív, szarkasztikus a hangvétele. Hogy bebizonyítsuk, mi is érző emberek vagyunk: szeretnénk mindenkivel megosztani ötven kellemes gondolatot, amit már biztos sokan évekkel…..
kisebbik rokk 2010.07.23 08:08:53
@doszy: Igaz-igaz, vagy csokiskekszről. Vagy csokiskeksz sütéséről.
A belvárosi fiatal után kaptunk egy újabbat Éterfy Robitól - a színvonal a múltkorihoz hasonlóan kimagasló, köszönjük. Sziasztok! A zenekar 2003-ban alakult, mégpedig úgy, hogy Vaszti, a basszusgitáros éppen másnaposan próbált meg lefogni két hangot a gitárján a főiskola…..
kisebbik rokk 2010.05.31 16:52:33
Helyi idő szerint vasárnap reggel az Egyesült Államokban elhunyt Ronnie James Dio, az egyik legnagyobb hatású metálénekes. Wendy Dio, a zenész felesége és menedzsere tavaly novemberben jelentette be, hogy 67 éves férje gyomorrákban szenved, ennek ellenére folyamatosan kötötték le…..
kisebbik rokk 2010.05.17 16:23:18
Euridiké néni már kurvára unja. Megint ott áll előtte a két hülyegyerek: Attiska és Milánka. Pedig ő már hányszor igazságot tett, és mégse jó nekik sehogy. Atti az idősebb és nagyobb: de behemótságához, csöndességéhez élhetetlenség, naivitás és helyenként hirtelen…..
A Kövér Ellenőr nevű beküldőnk munkáját tárjuk ma nyilvánosság elé. Bár a Modorosblog igyekszik alapból mindenféle hírességet, sztárpletykát és személyeskedést kerülni, a nyelvi megoldások miatt bizony az összeállítás mégis érdekelheti a tisztelt Nagyérdeműt.…..
Styxxnek köszönjük szépen ismét a zseniális ötlet mesteri megvalósítását! TOLDI KOMMENTÁROK Arany János Toldi …………………………………….…..
retro gastro Camping sajt 2010.05.06 06:58:00
A Camping sajt a '70-es  '80-as évek nagy klasszikusa, a retro életérzés egyik letéteményese. A Camping sajtban az volt a kihívás, hogy sikerül-e olyan kis lyukat szúrni a csomagoláson, hogy kis sugárban lehessen kinyomni a sajtot, és a csomagolás a nyomás hatására ne repedjen…..
A Telegraph összeszedte a legjobb 10 cicás videót, amiből már mi is megmutattunk itt néhányat. Van olyan, ami nekünk kifejezetten nem cuki, de a többségét szerettük. Önnek melyik a kedvence? A meglepődős Az OMG WTF Az árnyékbokszolós Ninjaaaaa A…..
kisebbik rokk 2010.04.27 16:38:06
A szellemi szabadfogalkozású végtelenül kreatív és tehetséges - egyben a társadalom áldozata, számkivetetettje is. Örök ígéret marad, és ezzel tisztában is van. Lehet ő zenész, író, költő, festő, szobrász, népművész, bármi. Mindegy. Ő nem kurvult el: neki komoly…..
kisebbik rokk 2010.04.21 16:11:31
@Kassian: :) Hát igen, elvileg, ha valaki elégedett a tudatosan választott szakmájával, úgy lenne a logikus, hogy nem húzza a száját az elszállt bölcsészre/művészre ill. menő öltönyösökre, csak mert más utat vállalt be, pláne nem irigységből.
"Kinek kellenek az ilyen kulturális, művészeti hülyeségek, ez nem is igazi munka, hanem szórakozás" illetve "unalmas papírtologatók, csak számolnak meg jogszabályokkal legóznak, semmi pénzért nem vállalnám"... azért ezek elég átlátszó fanyalgások.
Címzett: forumexszabolcskasok@yahoogroups.comTárgy: Top Secret! Csillagvirágaim, ti, akik Életem Párjának, Fecimacinak (nektek Feri) baráti köre vagytok!A múltkori haditanácsnak megfelelően ezúton is értesítelek titeket Fecó (innentől F. a biztonság kedvéért ;)) meglepi…..
Amikor megláttuk ezt a képet, még fogalmunk sem volt, kiről-miről is küldött nekünk fotókat Nóri. Talán egy fél papucsról? De nem, ő itt Zserbó, a 4 hónapos yorkie kutyus. Kattintás után millió fotó és videó a klasszikusan cuki kölyökkutyáról! "Zserbó 2009…..
Hartay "hácsé" Csaba, kedvenc kortárs költőm a legsokoldalúbb honlappal és Komolcsák Dáviddal visszatér. Az átlagról ír nekünk. És szerencsére mi nem vagyunk átlagosak, és egyre többen vagyunk. És hamarosan mi leszünk talán a többség! Az átlagos balfék…..
Ismét itt az évi rendes szakdolgozat szezon, fiatal felnőttek ezrei izzadva gyúrják reménybeli remekművüket, azaz kutatnak, elemeznek olyan témákat, területeket, amelyeket valójában előttük már rengetegen feldolgoztak. Ilyenkor erős a csábítás egy internetről letöltött kész…..
kisebbik rokk 2010.04.15 21:04:09
@Piréz Vitéz: Hahahaha
-Nagyfaterom borzasztóan kemény ember volt. Igazi szikár, szíjas, büszke parasztembert képzelj el. Ott a vasárnapi ebéd alatt egy pisszenés nem sok, annyit sem lehetett hallani. Úgy lapátoltak anyámék, mint a kisangyalok - meg se mertek nyikkanni. Szegény nagyanyám... ha nem volt…..
kisebbik rokk 2010.04.14 14:49:42
@Egregor:
Jól összegyűlt itt rengeteg komment, mióta benéztem, de azért válaszolok, még ha nem is nézed.
Valamit félreérthettél. A posztban büszkélkedő megszólalók nem azzal májerkodtak, hogy a nagyfater mennyit dolgozott és mennyit tűrt alacsony sorban, hanem azzal, hogy milyen kemény terrorban tartotta a családját.

Nekem is voltak paraszti származású, nehézsorsú őseim, tisztelem is az emléküket, de ott - legalábbis a családi emlékezet szerint - szó sem volt elnyomásról és erőszakról a férfi részéről.

Azért köszi a leseggfejezést, remélem, nem baj, ha nem veszem magamra.
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
kisebbik rokk 2010.04.07 14:35:33
Modorosblog A Motivációs levél 2010.03.30 07:00:00
Motivation Letter   Tisztelt Vonhinten Helga úrhölgy!   A Párthus Magazin februári számában közzétett álláshirdetésük keltette fel az érdeklődésemet, melyben Senior P2P Account Executive-t keresnek a német piacra. Jelenlegi munkaadómnál 2009 júniusa óta Junior P2P…..
kisebbik rokk 2010.03.30 12:14:25
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/21 Subject: Énekest keresünk! To: funkykommando.hu   Funk 'ya!   Olvastam a funkymusic.hu-n, hogy énekest kerestek! Nálam Aretha Franklintől Wild Cherry-ig a legjobb zenék játszanak! A legtöbbnek a szövegét is séróból nyomom, régebben…..
- Naaagy-naaaaaagy szeretettel köszöntök minden apró-cseprő lurkómanót ezen a napsugaras, gyönnnyörűen szépséges tavaszi délelőttön!! Hogy ityeg a fityeg, balambérok? Jól? Nekem is! Mert naagyon-naagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek veletek, hisz (énekli) ez a nap más, mint a…..
kisebbik rokk 2010.03.23 15:14:59
@El Topo (Sgt. Elias): Milyen Bem? :)
kisebbik rokk 2010.03.25 10:11:58
@El Topo (Sgt. Elias): Ó! A műveletlen mindenemet. De így már beugrik persze (aha).

@noirp: Jónás Rita! Tényleg! Ő viszont olyan őszintétlenül, olyan erőltetett vigyorral szerette a gyerekeket, hogy a szemeim előtt lebegett, ahogy a forgatási szünetekben rabszolgaként ugráltatja őket, morog rájuk, és "kis pondrók"-nak nevezi őket.
TradeMark, a Szlengblog egyik legkreatívabb és legaktívabb törzsolvasója végre a Modoroson is megmutatja magát, a tőle megszokott pazar kommenteken túl is. A szalla gavató régi kihagyott ziccer volt a ballagás mellett, és az aktualitásnak köszönhetően két kapcsolódó írást is…..
kisebbik rokk 2010.03.20 19:33:26
@wav: Na, nekünk a Requiem for a dream zenéje volt a bevonulózenénk, amit én nem kimondottan helyeseltem, ugyanis bármennyire jó szám, depressziós és reménytelen: nem szalagavatóra való. A B-seknek bezzeg a jófej fizikatanár blues-t énekelt és gitározott.
kisebbik rokk 2010.03.20 22:27:57
@wav: Ja, ebből a nézőpontból tényleg lehet poén. Nálunk viszont a "milyen szép" volt az indok.

Én és a legjobb barátnőm viszont lázadtunk a magunk módján: nem varrattunk a ronda liláskék fényes egyenanyagból kurvadrága estélyit, ahogy a többi lány az osztályból, hanem sima fekete ruhában vonultunk. Meg is lettünk szólva, hogy rontjuk az összképet a sok liláskék csoda között. :)
Modorosblog A retróbuli 2010.03.18 07:00:00
-Köszönjük szépen Végvári Ádámnak & Csepregi Évának a csodálatos műsort - még egy nagy tapsot nekik -, de senki ne menjen sehova, hiszen az ereszdelahajam csak most kezdődik igazán itt a Retrósátorban - DJ Diffenbachia zenél Nektek egészen hajnali háromig,…..
1. lépés: TerepszemleA csúnya lány házibuliba indul. Vagy meghívták, vagy a barátnőjét hívták meg, és ő hozzácsapódott, mindegy, megjelenik. Ezek után elvegyül (= láthatatlanná válik, fotelbe kucorodik), és hesszelni kezdi a pasifelhozatalt, hátha ez alkalommal végre…..
kisebbik rokk 2010.02.23 13:57:50
@kisebbik rokk: Ja, most eszembe jutott, hogy mégis láttam, de ő nem is a "jó pasik" között kereste a társát, hanem a "hasonló érdeklődésű, szerényebb külsejű" férfiak között.