Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacsistvan89

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az megszokott, ilyentájt naponta változik a helyzet a vb-re készülő válogatottak kereteiben. Nemrég írtunk a szlovákok problémáiról, máris újabbakról számolhatunk be.A már eddig is tekintélyes hiányzólistára további két név biztosan felírandó. Ladislav Nagy (Los…..
Jégkorong Románia feljutott 2008.04.14 06:21:00
Utólag látszik, nem nagyon kellett izgulni, feljut-e a székely-román válogatott a divízió 1-be. Románia átgázolt valamennyi ellenfelén, az előzetesen keménynek vélt belgákon is.Az utolsó fordulóban végül is ki-ki meccsnek számított Csíkszeredában a Románia-Belgium, hiszen…..
Baskíria büszkesége, a Szalavat Julajev csapata győzött, amikor győznie kellett. Első alkalommal lett Oroszország bajnoka. Az alapszakasz-elsőség után a rájátszásban is a legjobb lett tehát. Megérdemelték a sikert.Mindkét csapat imponáló magabiztossággal jutott a döntőbe.…..
Áprilisban egész hónapban szinte minden egyes napra jut felkészülési mérkőzés válogatottilag. 2-án kezdődött a dömping, a hónap végéig alig lesz nap nélküle. Április 9. Svájc-Csehország 3-2, Ausztria-Oroszország 7-9 Április 10. Dánia-Svédország 1-4,…..
Jégkorong Az utolsó szalmaszál 2008.04.09 19:30:00
A döntő meccsen dől el, ki nyeri a Szuperligát. A Lokomotív Jaroszlavl élt az utolsó eséllyel, legyőzte a Szalavat Julajevet, Ufában kerül pont a történet végére.Amikor már teljesen úgy látszott, a baskírok megtörték a playoffban erőn felül teljesítő alapszakasz-ötödiket,…..
Öt játékost már hazaküldtek az ukrán válogatott távol-keleti edzőtáborából, ám a végleges keretet csak a holnapi, Amur Habarovszk elleni edzőmeccs után nevezik meg. Azt viszont már tudjuk, melyik három csatár fog támadni az első sorban. A homeli Iszajenkónak és négy…..
Az alapszakaszelső idegenben kapta el az alapszakasz-ötödiket, de hülye lenne a Sz. Julajev minden alkalmazottja és szurkolója, ha azt hinné, ebben a bajnokságban biztosan utoljára korcsolyáznak jégre a legjobban összerakott csapat játékosai szerda délután.A baskírok tényleg…..
kovacsistvan89 2008.04.09 06:59:52
A döntő utolsó(előtti) meccse, 17 órától:
video.sportbox.ru/Translations/20080407_09_aprelya_hokkej_ch

Kedves Gromov, és minden oroszul tudó ember, vagy kíváncsi számára mondom, hogy 15:50-től lesz ugyanazon a csatornán a KHL-ről szó. De lehet nézni interneten is:
video.sportbox.ru/Translations/20080401_09_aprelya_hokkej_ko
A Szalavat Julajevnek sikerült megtörnie a Lokomotív Jaroszlavl lendületét, megint nyílt az orosz bajnoki címért zajló párharc. Tényleg teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi lesz.A söprésnek vége, Alekszej Jasinék a sorozatban aratott hét győzelem után beleszaladtak az első…..
kovacsistvan89 2008.04.07 11:07:45
Jégkorong Obara nem tud hibázni 2008.04.06 21:46:00
A japán válogatott lejátszotta mindkét felkészülési mérkőzését az Amur Habarovszk ellen. Talán okosabbak lettünk a tekintetben, hogy milyen kvalitású japán válogatott vár ránk.Az első mérkőzésen nagyjából félidőig eldőlt minden, a 34. percben kialakult a végeredmény.…..
Elképesztő, hogy mit művelnek a jaroszlavliak. 3-0-ra nyerték a döntő első meccsét Ufában, úgy látszik, a bajnok kiverése hihetetlen erőt adott Jasinéknak.Ahogy néhány órával és egy poszttal korábban jeleztük, a szakértők túlnyomó része a publikummal karöltve az…..
A Szalavat Julajev lesz a Lokomotív Jaroszlavl ellenfele az orosz bajnoki döntőben. Az ufaiak másodszor is legyőzték idegenben az Ak Barsz Kazanyt, ezzel vége a párharcnak.Az előre hozott döntő véget ért. A szakértők zöme úgy kalkulált, de a közönség sem látta másként,…..
kovacsistvan89 2008.03.29 09:18:12
A potyagól youtube-on:
www.youtube.com/watch?v=ii4I0tR3z9I
Nem tudom mennyire vehető ki belőle, hogy milyen is volt a gól... De a kommentárok elmondása szerint Tommy Salóé volt hasonló 2002-ben.
Én a "barsz"-ra hóleopárd jelentést találtam a Wikipédián.
ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D1%8B%D0%B9_%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%81
Nem kis meglepetésre idegenben, a Ceské Budejovice otthonában harcolta ki a Karlovy Vary a döntőbe jutást. Mindkét elődöntőn egy gól döntött.    6421 néző várta Ceské Budejovicében, hogy a tavalyi elődöntős bukás után kedvenceik bejussanak a…..
Bár az utóbbi időben rendszeresen találkozunk velük, mégsem tudunk túl sokat róluk – ideje megismerkedni az ez évi divízió 1-es világbajnokság B csoportjának házigazdáival. A japán jégkorong meglehetősen áttekinthetetlen versenyrendszerének legfelső szintjén az Ázsiai…..
A Lokomotív Jaroszlavl háromból háromszor verte meg a Metallurg Magnyitogorszkot, utoljára büntetőkkel. Hogy ki lesz a döntőben Jasinék ellenfele, az ma délután derül ki.Az alapszakasz ötödik helyezettje igazából az első két meccsen volt hősies, hiszen idegenben kapta el a…..
4-3-ra nyert Kazanyban a Szalavat Julajev, az Ak Barsz az életben maradásért játszik holnapután. Egyenlő erők küzdelme ez, még minden lehetséges, ne fogadjanak.Nem bírta megismételni hazai pályán a második ufai meccsen kiküzdött eredményt a tavalyi vicebajnok: módfelett izgalmas…..
Pocsékul áll a címvédő szénája, második hazai meccsüket is elveszítették a Lokomotív Jaroszlavllal szemben. Idegenben kellene visszahozniuk a reményeiket.A Metallurg csatára nem töltöttek, csak lőttek, majdnem egy egészet percenként, ezzel együtt kikaptak 3-2-re. Végig szaladtak…..
Jégkorong A tatárok feltámadása 2008.03.24 22:04:00
Visszavágott az Ak Barsz a Szalavat Julajevnek, 1-1 az állás, és Kazanyban folytatódik a párharc, ami Morozovéknak kedvez. Nehezedik a baskírok dolga.Az első meccs 3-0-ja után előnyben érezhette magát az ufai alapszakaszgyőztes, de ez nem tartott sokáig. A kazanyiak 2-1-re nyerték a…..
Jégkorong Verik a Magnyitogorszkot 2008.03.23 18:27:00
Tegnap a Szalavat Julajev nyert, ma a Lokomotiv Jaroszlavl, nem feltétlen az esélyesebb csapatok jutnak az orosz szuperliga döntőjébe, de messze még a vége, nyilván.Otthonában került hátrányba a bajnoki cím védője. A Metallurg Magnyitogorszk a második harmad közepén…..
32 évesen egy szezon alatt európai sztárkapussá vált. A Linz, a Davos és jelenlegi csapata, az Olimpija Ljubljana egymást licitálja túl aláírásáért. Pedig tavaly még az ECHL-ben sínylődött, ahol Lencsés Tamás is játszott.Érdekes életpálya áll Alex Westlund mögött.…..
Ma 18 órakor kezdődik Székesfehérváron az Alba Volán-HC Csíkszereda döntő negyedik meccse. A hazaiak győzelme esetén bajnokavatás lesz. Ha minden igaz, hatvanegy érmet osztanak szét. Igaz, nem mindet egyszerre. A felét meg kell rendelniük az albásoknak.Kedves olvasóinkban is…..
Most már a dinamósok is tudják: az utolsó moszkvai meccsen kellett volna bátrabbnak lenniük. A szuperliga-alapszakasz öt legjobb csapata közül három elődöntős.A mindent eldöntő ötödik összecsapáson semmit sem bízott a véletlenre a címvédő Metallurg. Az uráli estében…..
Jégkorong Két hazait lenulláztak 2008.03.13 22:57:00
Hiába fogadkoztak a cserepoveciek, nem rosszabb a Dinamo, mint a Magnyitka, gólt sem bírt ütni a CSZKA és a Lokomotív. Megkezdődtek a negyeddöntők Oroszországban. A szeversztalosok fogadkoztak, hogy ha már a Himiket elintézték, nem lesz kegyelem a Szalavat Julajevnek sem, de…..
Jégkorong Ketten már megoldották 2008.03.07 22:20:00
A CSZKA Moszkvának és az Ak Barsz Kazanynak már nem kell vacakolnia papíron és ezek szerint a valóságban is gyengébb ellenfelével, ott vannak a legjobb nyolc között a szuperligában. A Szavat Julajev meglepetésre még nincs, az Amur kitett magáért.Miként villámgyors olvasónk az…..
Miután olvasónk is felhívta a figyelmet arra, hogy az orosz szuperliga egyik fő esélyesét milyen érdekesen hívják – vö.: Budapesti Petőfi Sándor; nem mintha ne lett volna anno nálunk is Dózsa meg Kinizsi –, muszáj lerántani a leplet a baskír nép nagy fiáról.A…..
A tegnapi két idegenbeli siker után ma csak egy jött össze az orosz Szuperliga nyolcaddöntőinek második mérkőzésein. Az egyetlen zakó pont a Magnyitogorszknak jutott a Nyeftyehimikkel szemben, úgyhogy nehéz helyzetbe került a címvédő.Az alapszalasz első nyolc helyezettje közül…..
kovacsistvan89 2008.03.06 07:30:22
video.sportbox.ru/VideoStorage/20080305_hokkej__superliga_pl
Ha valaki ráér, ezen a linken meg tudja nézni, milyen gólt kapott tegnap Robert Esche... 6:00 után van az a kiegyenlítő gól.