Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kormányváltó Wartburggal

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyban zajlik a párhuzamos valóság megteremtése, aminek egyik élharcosa Lázár János. Kronológia: 1, Január elején jött a hír, hogy a kormány emlékművet állít a német megszállásnak. 2, Január végén kiszivárogtak sasos-angyalos szobor tervei. 3, Óriási…..
kormányváltó Wartburggal 2014.04.21 14:36:53
@Kovács Ferenc 14:

Safarov helyett viszont inkább az általad mértékadónak tekintett demokLata újlipótvárosi álértelmiségiek (szülei, üzlettársai, párttársai, elvtársai) lennének a jó példák, akik ávós kínzótisztként abból éltek, az volt a szakmájuk, hogy a rendszerrel egyet nem mindenben értőknek kitépték a körmét, leverték a veséjét, az arcába hugyoztak, ütötték-vágták, majd ha az illető nem bírta tovább a szenvedést, akkor arccal lefelé egy gödörbe temették, és ismerőseit, családtagjait megfenyegették, hogy ők is így járhatnak.

Ezek a férgek nemhogy 8 évet nem kaptak, hanem átnevezték a Pártot, és most ők mondanák meg, mi a demokLácia, mi a szabadság.

Ezekre szavaztál idén is, ugye?
kormányváltó Wartburggal 2014.04.21 22:33:25
@Kovács Ferenc 14:

Tehát? Ezeknek a pártjára, illetve annak utódaira szavaztál idén is? Az Összefosásra?
Tanúként idézte a kurucinfó domain-bejegyzőjét és szerverszolgáltatóját a San Francisco-i kerületi bíróság, miután az antiszemitizmus ellen fellépő Tett és Védelem Alapítvány az Egyesült Államokban is eljárást kezdeményezett, hogy kiderüljön, kik a felelősök a nemzeti…..
Lázár János annyira belemámorosodott a Fényességes Diadalba, hogy azt delirálja a szentem, ők nem csak Magyarországot hanem egész Európát leigázták. Így aztán fogja a forradalmi láncfűrészt és nekiront a norvégoknak: "szeretnék, ha nem politikához vagy politikai pártokhoz…..
Néhány hete Moszkvában beszélgettünk olyan fiatalokkal, akik nem a helyi közvélemény-kutatások mainstream orosz polgárát testesítik meg. Fiatalok, moszkvaiak, beszélnek nyelveket és nem a tévéből vagy a napilapokból tájékozódnak. És az országuk jövőjét is másképp…..
Salgótarján, ismét. "Politik ohne Populismus -- das ist eine Illusion." - kezdődik a német arte.tv videójának leírása, és a mondatot nyelvtudás nélkül is érti mindenki. A német tv-stáb a magyarországi szociális feszültségekről és a szélsőségek megerősödéséről…..
A Mandiner az elmúlt napokban különböző irányultságú véleményformálók cikkeit közölte az elmúlt négy év értékeléséről. A választás után rátérünk a következő, 2014-2018-as ciklusra: egy új cikksorozatban a Mandiner szerzői, bloggerei mondják el, mire számítanak,…..
Erre a kérdésre kerestem a sürgős választ, hiszen nem olyan gyakori, hogy Budapesten önmagát csúcséttermi pozícióba helyező étterem nyit, nagyon fontosak az ilyenek (mint például a Lou Lou), még akkor is, ha nyilván nem fog mindenki elmenni enni oda, aki olvas róla. De vajon jó is…..
kormányváltó Wartburggal 2014.04.20 00:25:09
@Nick Leeson:

Alaposan rákozmálhatott valami, ha ilyen alaposan meg kellett küldeni. Én ilyenkor először késsel szoktam letörögetni a nagyját, aztán egy speciális, kétbakos, 40-es smirglivel majdnem a felületig csiszolom, és utána jön a fémdörzsi. Lehet, kicsit tovább tart, de nem lesz utána ilyen karcos a fémtálca, mint az étteremé. Ha megkeresnek, szívesen átadom a know-how-t.
"Polgármester úr, csak azt kérem,Hogy egy kis segélyt adjon nékemHadd tudjak a kocsmába elmenni.Hadd tudjak egy fröccsöt inni, a bánatomat elfeledni Szeretnék egy kicsit, boldog lenni"A vizsolyi polgármester megsértődött a népre, majd egy vereteset odamondott. Mit odamondott,…..
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
kormányváltó Wartburggal 2014.04.17 16:53:25
@Ad Dio:

Pedig már lassan ott tartunk, hogy a kommunista terrorért is kárpótoljuk a szegényzsidókat. Meg a bajuszos által elhurcolt elvtársakért.
kormányváltó Wartburggal 2014.04.17 23:29:15
@Ad Dio:

Miután megint kibasztak az elvtársaid, mert leírtam egy cikkükről a véleményemet, valóban új nicket regisztráltam, ugyanis veletek ellentétben én úgy vagyok vele, hogy a véleménynek szabadnak kell lennie.

Ezután megjelenik a toleráns oldal újabb katonája, és felhánytorgatja, hogy kevés a hozzászólásom - mert az nyilván bűn, netán hitelteleníti az általam elmondottakat.