Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stagyar-zil-Doggo

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mérnöki csúcsteljesítmények és formabontó épületek az USÁ-tól Ausztráliáig - mutatunk tízet.     1. Millau-i völgyhíd, FranciaországSokak álma eljutni a Tarn folyó völgyében található Millau-i völgyhídhoz, amely a világ egyik legnagyobb hídja. A hatalmas tornyai mintegy 343 méteresek az…..
Stagyar-zil-Doggo 2022.02.04 21:09:23
Az orosz elnök csak 17-én, kedden jön, de az aznapi korlátozások előkészületei már zajlanak – írja a vs.hu. Budapest 14 kerületében lesznek hosszabb-rövidebb ideig tartó lezárások csaknem 20 különböző útvonalon. Biztos, ami biztos, a csatornafedeleket is odahegesztették…..
Stagyar-zil-Doggo 2015.02.15 21:36:03
Bővül a DC Comics tévéuniverzuma: a Arrow (CW), a Flash (CW), a Constantine (NBC) és a Gotham (Fox) után jön a Supergirl, ráadásul a CBS-re, így az ABC-n kívül már mindegyik nagy csatornán jelen lesznek (már ha addig nem kap kaszát valamelyik), az ABC-n a Disney-Marvel vonal miatt…..
Stagyar-zil-Doggo 2014.09.23 13:56:02
A Star Trek a kismillió mozifilm mellett öt tévésorozatot is felmutathat, és minden idők egyik legsikeresebb franchise-ja, de ahhoz, hogy a sorozatozásra nagyon rákapó Netflix egy új Trek-szériát forgathasson, nem elég csak a szándék, vagy a pénz. A Trek-jogok egy része ugyanis a…..
Stagyar-zil-Doggo 2014.07.03 16:12:27
Gulyás István, a közmédia Ma reggel című műsorának egyik műsorvezetője a következő felkonfot választotta a mai, derűs reggelhez: Ma Lídia, Lívia és Simon Gábor lemondásának napja van. Kösz, Pista, tudjuk, hol keressük a nyelvedet...
Stagyar-zil-Doggo 2014.02.12 09:19:05
November 25-ére végez a kivitelező a volt házasságkötő terem átalakításával. Ők se nagyon büszkék erre a megbízásra: jól elrejtették a projekttáblát, amiből kiderül, hogy gyorsétterem nyílik hamarosan a Kossuth téren. Most már csak egy kérdés maradt: vajon ki az a Nana…..
"Napok óta részeg a magyar lottónyertes" - írtuk meg mi is a Blikk nyomán tegnap, mint ahogy a teljes magyar sajtó is (Origo, Hír24, Kapospont, Dehir, Propeller, 444, RTL Klub, stb.), pedig az infó forrása csak egy jókedvű tréfamester volt, aki viccből mondta, hogy a nyertes részegen…..
Stagyar-zil-Doggo 2013.09.26 16:00:26
Egy ideje már kíváncsian nézegetem, vajon miért ugrálnak a turisták az Erzsébet híd pesti hídfőjénél az autók között. A csoportos, rituális öngyilkossághoz keresnek valami rendhagyó helyszínt? A budapesti sofőrök reflexeit tesztelik? Új divat hódít a kalandturizmusban?…..
William Shatner azt nyilatkozta az egyik online lapnak, hogy szerinte a tévé megérett egy újabb Star Trek-univerzumban játszódó sorozatra. Nem vitatkozom vele, azon klevesek közé tartozok, akinek az Enterprise is bejött, szóval hajrá. Az milyen már, mellesleg, hogy az Enterprise első…..
Van is min, az a hisztéria, amit a média rittyentett a gyerek születése köré, igen ijesztő mértéket öltött. A CNN négy órán át élőben koverolta a vajúdást, ami egyszerűen nevetséges, hiszen NEM VOLT MIT JELENTENI, a nő bent izzadt a szülőszobában, mint sokmillió társa…..
Egy kis malőr csúszott a Fidesz pártfinanszírozási modelljébe. Olyanok is pénzt kaptak, akiknek a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nem lett volna szabad. "Bár az államnak meghatározó tulajdonrésze van a Molban, a kormány semmilyen módon nem folyik bele a cég…..
41 éve létezik az Academy of Science Fiction, Fantasy and Horror Films azaz a Scifi- horror- áés fantasy-filmek Akadémiája, és mint minden ilyen szervezet, díjazza a műfajokba tartozó alkotásokat, idén immáron 39. alkalommal. A kategóriák és a nevezettek között is vannak…..
Nu, csak alacsony az a közmondásos kerítés, az amerikai példát követően a briteknél is sor került az első Klingon esküvőre, full maszkban, jelmezben, beszarás. A pár egyébként svéd, a menyasszony a 23 éves Jossie Sockertopp a vőlegény a 29 éves Sonnie Gustavsson, azt…..
Kormányunk kifogás-gyártásban utolérhetetlen - színvonal mint az oviban, mutogatás a szélrózsa minden irányában. Nem mi voltunk, nem mi akartunk, már megint más a hibás, nem kicsit, nagyon. Meg nem értők, unortodxia-ellenesek körben 360 fokban, a világ is összeesküdött, de nem…..
Stagyar-zil-Doggo 2012.10.17 16:59:52
@Tzio: Az EU ugyan rossz, de az onnan jövő pénz az jóóó. Ez a nem-megszorítás is a kohéziós pénzek el-nem-vesztéséről szól...
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap tájékoztatja nézőit, hogy március 5-én hajnalban műsorterjesztési, vételi változás lép életbe. Az m1, m2, Duna és Duna World tévécsatornákat, továbbá a Magyar Rádió műsorait egyéni műholdvevővel,…..
Ha van a network-sitcomoknak állatorvosi lova, azt How to Be a Gentlemannek hívják, ugyanis ez az a sorozat, ami a műfaj összes buktatóján elbukik. A történet egy olyan újságíróról szól, aki úriembereknek szóló rovatot visz egy magazinnál, de a XXI. században erre már nincs…..
A napokban jelent meg a Marketen a Gdf Suez programja. Jó látni, hogy ilyen kaliberű cégek is kezdik felismerni az Androidban rejlő lehetőségeket. Remélem a többi hasonló szolgáltató is a fejéhez kap, nem ártana haladni a korral ilyen téren. Az app meglehetősen egyszerűen működik,…..
Nyolcadik évadát kezdi meg szeptemberben a Grace klinika, és Shonda Rhimes készítő egyre többször hangoztatja, hogy az eredeti szereplők nagy részének ez lesz az utolsó nagy hurrája, a lejáró szerződéseket nem fogják meghosszabbítani. Ez meglehetősen furcsa húzás a…..
Nem titkoljuk, néha belenézünk testvérmagazinunk, a Dívány cikkeibe is, ott találtuk ezt a bombahírt is: kedvenc 13-as dokink, az isteni Olivia Wilde pont úgy beszél és mozog a Glamour iPadre optimalizált verziójának borítóján, ahogy a varázslók szoktak a Harry Potter-filmek…..
Tom Selleck rendőrös sorozata úgy búcsúzott, ahogy nyitott, látványos, nagyívűnek szánt epizóddal, amiben természetesen visszahozták az évad áthúzódó szálát is, amivel szerintem nem foglalkoztak eleget, de ez a háttérben zajló kötélhúzást ismerve nem volt túl meglepő.…..
A Chuck sorsáról egyelőre nem szól a fáma, illetve annyit lehet tudni, hogy az ötödik évados berendelést vélhetően ma jelentik be az USA-ban. A Harry's Law és a Parenthood rajongói viszönt örülhetnek, mert Kathy Bates ügyvédes sorozata és Rachel Griffiths Lauren…..
Appleblog BRÉKING: új iMac 2011.05.03 14:43:00
Ahogy arra számítani lehetett, az Apple a mai nap bemutatta az asztali gépek új generációját. Az iMac formájában nem, belsejében annál többet változott. Az első generációs Core i-processzorok helyére második generációsok kerültek, amik azonos órajelen is 20-30 százalékkal…..
Stagyar-zil-Doggo 2011.05.03 16:48:01
@franc0: ezek nem átnevezett, hanem mobil GPU-k. A desktop 5770 megeszi őket reggelire (talán a 6970M kivételével).
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Schmitt Pál nem hülye – ezt mindjárt az elején szögezzük le. Amikor a minap kipattant államfőnk legújabb nyelvi ámokfutásának híre, sokan nem így gondolhatták. Kéretik revideálni ezt az ítéletet! Schmitt Pál csak a dolgát végzi: amikor bohócot csinál magából,…..
Az Artúr-legendák legfrissebb feldolgozását a Starz szállította idén, gondolván, ha már egy kardozós sorozat bejött nekik (Spartacus), akkor be fog egy másik is, ha nem fogják vissza magukat erőszak és csöcsök terén. A pilotban van mindkettőből, bár a patakvér mennyiségét…..