Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lavirintos

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok. Ezen a napon egy jó horror animét mutatok be. Talán, 2018 legjobb, egyben legdepresszívebb Horror animéje. Előbb viszont lenne számotokra két kérdésem: Mi a szeretet? A másik kérdés: Szerinted mások számára is ugyanazt jelenti a szeretet, mint számodra? Bezony! Nagyon ritka esetben…..
Lavirintos 2018.11.12 17:13:38
Szegasztok! Boldog 2018-at mindenkinek! Eltelt egy év és itt az idő, hogy elmondjam, melyek voltak szerintem 2017 legjobb, legrosszabb, legtúlértékeltebb animéi, valamint mely animék voltak számomra a legnagyobb csalódások. Akkor foglaljuk össze a 2017-es évet!..
Ez az anime az, amellyel Makoto Shinkai (Journey to Agartha, Voices of a Distant Star) nem csak feltette a koronát az örökségére, hanem túlszárnyalt vele minden eddigi elképzelést és eredményt, amit eddig rendezők elértek. Ugyanis sikerült letaszítania a trónról Hayao Miyazaki első legnézettebb,…..
Lavirintos 2017.12.03 09:06:57
@Michael Dante: Azért a mainstream filmek mindig nagyobb eséllyel indulnak az animáció kategóriában, legfőképpen azért mert a bizottság alapból sem kedveli annyira az animációt, így a általában a kötelező mainstream filmeken átmenve választanak (néha még az se)
Sziasztok. Egy vallomással tartozok a kedves olvasóknak. Van okom rühelleni Ki$himoto munkásságának aligha nevezhető Naruto univerzumot. Amennyire koherensen építette fel a sima Narutot, annyira kellet szétcsesznie a Naruto Shippudent. Erre legékesebb példa a női karakterek fejlődése. És itt…..
Szegasztok! Ezúttal egy nagyon, NAGYON rossz animéről fogok nektek írni, ami nem kicsit b*szta fel az agyam. Hogy mennyire rossz? Nos, ha az anime "témaválasztásánál" kellene maradnom, elég lenne annyit írnom, hogyha a bibliai Lucifer lázadása előtti napon tudta volna előre, hogy 2017-ben egy…..
Sziasztok! A Bleach és a Naruto után a Fairy Tail manga is véget ér a rajongók legnagyobb bánatára...
Lavirintos 2017.06.06 01:54:59
@xx18Rolandxx: Hah XD, ha mangi azt hiszi hogy a 300 fejezettől kezdődik az igazi lavina, akkor vagy nem olvasta sokkal tovább, vagy már igazából már ő is pont leszarja mi történik. A 300 fejezet környékén csak egy lokális mélypont volt, ami jelenleg most zajlik a mangában az olyan mintha a mangaka vett volna egy rakás kezdő manga one-shotot és azokat összegyúrta volna egy még azoknál is rosszabb mixbe, a SAO is konzisztensebb tűnik már (az legalább első nézésre nem mond önmagának ellent). Ha valaki megkérdezné mlyen mangákat ajánlok, előbb lőnek fel pár hentai one-shotot mint ezt.
Lavirintos 2017.06.06 20:25:47
@Mangekyo22: 3 fejezet alatt kerek perec alatt le lett verve Zeref, de ez alatt a 3 fejezett alatt Acnológiát is legyőzték (két drab párhuzamos front)...de mivel még 8 fejezet hátra van, nagy valószínűséggel vagy visszhozza Acnológiát vagy még gyorsan hozz valami ass-pull főbosst. Btw ezen a ponton az egyetlen ship aminek még értelme is van az a LevyxGajeel, az is főleg amiatt hogy nem látjuk..így még eltudom hinni hogy azokban a fejezetekben míg mi a többi gyökeret láttuk az a kettő valami progresst is elért.
Szegasztok! Habár már online elolvasható, de hivatalosan csak jövő héten vége a Nisekoi mangának! Az utolsó fejezet eredetileg csak jövő héten jött volna ki, de hála az internetnek már eme héten elolvashattuk a 2011-ben indult szerelmi hárem mangát, melyet Naoshi Komi írt és…..
Szegasztok! Bocsánatot szeretnénk kérni a késésért, de sajnos technikai okok miatt 2 napot késtünk az eredményhirdetéssel... Remélme megbocsátotok! Mindenesetre végre elérkezett az idő, hogy kihírdessük a Negyedik Anime Manga Palota nyereményjáték nyerteseit! Mint…..
Lavirintos 2015.04.27 21:50:28
@tejbedara: Biztos nem kell a Street fighter díszdobozos kollekció~?
Lavirintos 2015.05.13 22:23:54
@tejbedara: Látod, a sors is így akarta :)
Nagy eséllyel a srácok hibája, mert én nem küldtem e-mailt hogy cserélnénk, ha vissza akarod cserélni add meg a címedet e-mailben (maradjon privát)
E-mail címem: darius.nam98@gmail.com
Egyébként kösz hogy szóltál, még ki se bontottam mit kaptam azért nem tűnt fel >.< , túl elfoglalt voltam
Lavirintos 2015.04.27 16:55:03
@tejbedara: Oké, valaki más akar cserélni?
Szegasztok! Végre megérkezett negyedik nyereményjátékunk írásos manga kritika versenyére is a bátor versenyzők, köztük is a legelső Palacsintaxx, aki a Hajime No Ippo mangáról fog írni nektek! Sok sikert Palacsintaxx-nak, a többieknek pedig jó olvasást és továbbra is…..
Szegasztok! Ahogyan ígértük, idén sem marad el az Anime Manga Palota nyereményjátéka! Idén ismét 2 versenyen vehetnek részt a bátor résztvevők, s mivel a videó formátum elég nehéznek bizonyult sokaknak, ezért maradunk az "papírformánál"! ;P   Idén két versenyre kerül…..
Sziasztok! "Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak,nagy bánata van a cinege madárnak" !   És nem csak neki hanem minden kis és nagy gyerekeknek  is elvégre holnap/ ma  kezdődik az új tanév új kihívásokkal.Lehet Matekozni, Verset Tanulni vagy épp elmerülni a Biológia vagy a…..
Sziasztok! Ma egy újabb ajánlás kerül bepótlásra hiszen már ajánlották egy páran ezt a sorozatot és többen is mondták hogy állítólag nagyon jó így aztán némi elvárással ültem neki ennek az animének. Ma tehát nem más lesz kritikám alanya mint a KamiNomi avagy ismertebb…..
Lavirintos 2014.06.11 09:48:30
@viktor900: nekem inkább az jött be jobban, nagyobb hangsúly volt a sztorin és végre nem egy tök új csajt hódított meg (a 14. lány után már picit unalmas)
Sziasztok! Kivételesen nem írok bevezető szöveget hanem mindjárt a lényegre térek. Ma a Requiem for the Phantom animéról fogok nektek írni.   A Phantom egy 2009-es anime amit a Bee Train stúdió készített Masaki Hiragi mangája alapján ami ahogyan olvastam nem valami…..
Szegasztok! Nem rég, amikor felraktam legújabb anime bemutató videómat a Hidan No Aria-ról, indavideón kaptam üzeneteket, hogy nézek rá a nem rég indult Soul Eater NOT-ra, mert valami rohadtul nem stimmel! Nos, nem csodálom, ugyanis eme új széria, mely egy spin-off manga alapján…..