Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivógéptanács

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
ivógéptanács 2014.07.09 20:14:08
Hoppácsak kérem szépen, ennél jobb hírt biztos nem hallottunk ma reggel: Szűcs Gábor, azaz Little G Weevil magyar, de Amerikában élő bluesgitáros lett az RTL Klub énekes tehetségkutatójának új mentora. A hírt a Blikk hozta le, de Little G-t a nagyközönséggel az Index stábja…..
ivógéptanács 2014.05.31 09:26:54
Címlapügyeletben lapozgatom épp a Blikket, és a 10. oldalon csodálatos szociológiai látleletet találtam a mai magyar társadalomról, pompás szegények-gazdagok törésvonallal: Cannes-ban sem enged igényeiből a Vajna házaspár: Naponta egymilliót fizetnek a luxusért Izának…..
A Facebookon panaszkodott nemrégiben Soma, mivel szerinte Az ének iskolája című műsor rendkívül káros a gyerekekre. Ezeket a gyerekeket most szinte mindenki piedesztálra emeli, aztán a zsűri már nem lesz tovább az életükben (nem kapnak érte fizetést, hogy dicsérjék őket),…..
Az elnök állásfoglalása az Eurovíziós dalfesztivál végeredményével kapcsolatban. ..
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
ivógéptanács 2014.05.13 07:46:55
@maltosz: +1

Valaki mondja már meg, hogy miért jobb - dagadt szerint - a 3. hely mint a 2., mert ha az ő logikájából indulok ki akkor a vv6 legelső kiesettjének volt a legjobb, (a győztes után persze).
ivógéptanács 2014.05.13 08:46:39
@Ramón: persze persze, de a dagadt esetében ketten végeztek előtte , és még pofára is esett, nem kicsit nagyon ... arra próbáltam utalni, hogy a kövér még a végén is szépíteni akart, mert az ő esetében ez nagyon csúnya bukfenc volt, hiszen mindenki fölé helyezve, a többi társát lenézve, királynak és tuti győztesnek hitte magát.
A Samsung Magyarország révén lehetőségünk adódott tesztelni a Galaxy széria legújabb tagját, a Galaxy S5-öt, illetve a hozzá tartozó Gear Fit okosórát is. Az első benyomásom az volt, hogy ez a telefon az általam megszokott 4 hüvelykes készülékhez képest nagyon nagy, de elég…..
ivógéptanács 2014.05.06 11:58:10
@ZF2: működik, gyors, szép, jó, (Alcor Access Q787I, magyar cucc, 1 év gari), az emberek többségének nem kell több mint amit ez tud, és ez 160e-el olcsóbb :), szóval szerintem ez egy nagyon jó kompromisszum.
Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak…..
ivógéptanács 2014.04.20 18:18:35
@csiberibe: ja, persze, közben meg a fröcsögő gyűlölet az arcán & szemében, az csak úgy véletlen volt ott. Nem szeretnék senkit megbántani, de aki a vikit komolyan szereti, kedveli, védi, az nagyon gáz (vagy valami ipari rokonsági megfigyelő).
Ott áll előttem egy méterre VV Aurelio, és hosszasan méreget. A tekintete elég fura, mintha keresne valamit, összeráncolt szemöldökkel, láthatóan nagyon koncentrálva matat egyik kezével a nadrágjában. Édes istenem, gondolom magamban, és önkéntelenül jobban a homlokomba húzom…..