Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miliko Enoki

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AAA Autó az egyik legnagyobb használtautó-kereskedés Közép-Európában, mely láthatóan a Monty Pythontól kapta a nevét,  de Sándor nem ezért nem bizniszel velük többet. Viszont irgalmatlan hosszú levélben fortyogta ki magából a bánatát. Figyelem, 14 bekezdéses betűhalmaz!…..
Miliko Enoki 2015.01.15 22:35:09
totalcar.hu/magazin/kozelet/aaaautoveg/
Visszatértek sajnos...
A legfrissebb negyedéves Symantec összefoglalóból az derült ki, hogy Magyarország a 9. helyet foglalja el a botnet fertőzött országok sorában. Ha ez így van, érdemes lenne több figyelmet fordítanunk a védelmünkre. Az ESET egy listában foglalta össze, mikor kezdjünk el gyanút…..
Számos olvasónk jelezte, hogy tegnap este a Helyszínelők aktuális epizódja helyett egy szívszorító, és minden bizonnyal nagyon érdekes filmet vetített a Viasta3 egy orosz súlyemelő hölgyről, aki családja és a társadalom elvárásaival szemben nem egy olajmilliomos felesége akart…..
Gábi a következő történetben ott követte el a hibát, hogy sokadjára végül felvette a kesztyűt, főleg, hogy ránézésre is sejteni lehetett, hogy egy idióta hülyegyerek vezeti a másik autót, aki majd jól megmutatja. Hát meg is mutatta. Nemrég olvastam az Audis vs. Streetracer…..
autózz! Levillogtam, revansot vett 2009.11.30 13:24:00
Biztos nem Norbert volt az első, aki rávillogott a belső sávban poroszkáló autósra, de pont akkor ér ott szakadhatott el a cérna, meg levélírónk le sem tudta szakítani magáról előzés után újonnan szerzett ellenségét. Rövid de annál idegesítőbb sztorival szeretnék…..
 Amikor 2002-ben Orbán elvesztette a választásokat, senki nem hitt a szemének. Csalásra gyanakodtak, annyira képtelenségnek tűnt. Amikor 2006-ban történt, az okozott volna meglepetést, ha megnyeri. 2010-ben úgy látszik, nem tudja elveszíteni, mégis az agyunk hátuljában valaki…..
Trendi dolog lehet a katana manapság az autósok körében, hisz néhány hónapja csak, hogy legutóbb kitettünk egy olyan posztot, amiben a szamurájok fő fegyvere szerephez jutott, Gergely pedig ezúttal egy benzinkúton látott egy jó kis kardos kergetőzést. Semmi rendes történetet nem…..
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..
Levélírónk, kinek nevét csak mi tudhatjuk, a lopakodó járművekkel kapcsolatban írt nekünk. Pontosabban azokról a vezetőkről, akik sötétben is stresszmentesen közlekednek, macskákat megszégyenítő éleslátással, csak arra nem gondolnak, hogy ezzel a többiekre hoznak szívbajt.…..
A buszmegállóban fingós játék a blog indulásának egyik legnépszerűbb cucca volt anno. Úgy látszik, a bélszelek a Nine Billion Miles From Earth alkotóit is megihlették, új játékukban, a Puzzle Farterben ugyanis a főhős kacsa(?) konkrétan a fingjával tud feljutni magasabb…..
Miliko Enoki 2008.06.19 14:32:18
Rövid, de erős.Megírnám neked a legdurvább szakítást amit valaha is hallottam. Az egyik ismerősöm ismerőse (persze hogy nem én) együtt volt már egy ideje a leányzóval. Végülis túl sok baj nem volt köztük, de nem is az a nagyon virágzó szerelem volt. Viszont a vége a lehető…..
"A szegény embernek kicsi az autója, ha van neki egyáltalán. Többnyire mondjuk nincs, de ha mégis van, ez egy újabb ok, hogy még szegényebbé tegyük." - mondta Pöcs Berci, az Országgyűlés Közlekedésbiztonsági bizottságának elnöke, az új közúti bírságolási…..
A zene az örök konfliktus, jampik-csövesek, alterosok-diszkósok, nehéz, áthatolhatatlan ellentét ez, és igen, jól látja a levélíró, ez a harmadik évezred küszöbén is komoly probléma. Lassú klikkerek kedvéért a levél végén teljes terjedelmében közüljük a szóban forgó…..
Az internet nemcsak a társkeresést könnyíti meg, hanem a lekoptatást is. Mert bár személytelenebb és szarabb, de sokkal egyszerűbb, mint valakivel azért találkozni egy kávézóban az Andrássyn, hogy elmondd neki, te nem úgy gondolod. Mert igen, félreérthető voltam, de te még…..
A Zöld Pardon az a hely, ahol szerelmek szövődnek a nyári éjszakában, miközben vad, erotikus táncban hömpölyög a tömeg valamelyik tíz évvel ezelőtti alternatív slágerre. Itt mindig veszélyes ismerkedni, mivel vagy egy 16 évesbe ütközik az ember fia vagy úgy jár, mint a…..
Miliko Enoki 2008.01.08 13:44:29