Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunthatneversets

11249 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Budapest Open Road Days-re. Lesz Family-Kid Zone, Stunt Aréna, Budapesti Motoros Felvonulás, Custom Bike Corso és rengeteg nappali motoros és családi program, nem csak motorosoknak...
Calmness is Pretence címmel megjelent a black/death metalos budapesti Orv harmadik anyaga. A négyszámos, 25 perces EP az Iron Blood & Death Corporation kiadásában digitális és CD formátumban elérhető április 14-től...
Első klipjével jelentkezett a szigetvári, svéd metálzenén szocializálódott Jackhammer. A Kompakt város című dalhoz készült videót részben a zenekar próbatermében forgatta a Hanczik Dávid (ének, gitár), Jancsula Gergő (basszusgitár) és Varga Gary (dob) felállású trió...
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel. Budapesten április 26-án játszanak a Barba Negrában, előttük pedig egy másik kiváló olasz zenekar, a Trick or Treat mutatja be power metal zenéjét...
Finisben az AWS májusban érkező új lemeze. Itt a harmadik és egyben utolsó felvezető dal az ‘Innen szép nyerni’ albumról, a videóklip pedig Sáfrány Levente nevéhez köthető aki többek között olyan hollywoodi produkciókban dolgozott korábban mint az Oscar díjas “Poor Things” a “Witcher” vagy a…..
Heavenly Down címmel június 28-án a Hammerheart Records gondozásában érkezik a Sear Bliss kilencedik nagylemeze. A nyolc dalos albumról új dalt is tudunk mutatni The Upper World címmel...
2022-ben telt ház előtt léptek fel az Akvárium Klubban, november 16-i visszatérésükre pedig fél évvel korábban elkeltek a jegyek, így a nagy érdeklődésre való tekintettel a Guano Apes koncertje átkerül a Barba Negrába...
Heti dalmegosztásunkban most nagypályások és feltörekvők. Mindegyikben közös, hogy van bennük súly. /Fotó: High On Fire, James Rexroad/..
Hogy a Slayer pár koncertre történő újjáalakulása mennyire homályosítja el Kerry King szólóalbumát még nem tudjuk, mindenesetre most befutott róla a második előzetes, amihez egy videót is röffentettek. Mint ismert a volt Slayer gitáros első albuma From Hell I Rise címmel május 17-én jelenik meg. A…..
Második kislemezét mutatta be most készülő hetedik albumáról az Esti Kornél. A Semmi se ment meg minket egymástól című dalhoz, Farkas Marcell készített klipet olyan szereplőkkel, mint Walters Lili (Drakulics elvtárs, Űrpiknik) vagy a berlini filmfesztiválon a legjobb mellékszereplőnek járó Ezüst…..
A chicagói punk-rock zenekar két éve járt utoljára Budapesten, most pedig itt az idő, hogy visszatérjenek egy ütős koncerttel és a legutóbbi nagylemezük, a Nowhere Generation folytatásaként kiadott kislemez dalaival, valamint legnagyobb slágereikkel augusztus 13-án Budapest Parkba...
Idén várhatóan új lemezzel jelentkezik a jövőre 40. évét betöltő Dream Theater. Az újra Mike Portnoy doboslegendával dolgozó progmetal alakulat egy turnét is kerít a a jubileum köré, amely november 1-jén Budapestet is érinti. A zenekar egyébiránt jelenleg is stúdiózik, úgyhogy rövidesen további…..
Több, mint egy év után új anyaggal jelentkezett a budapesti kísérletezős groove/death vonalon mozgó DARKMESS. Az előző év Khaos EP-je után a banda még vadabb vizekre evez, továbbra sem kímélve a hallójáratokat. Az új Khronos című dal, nem csupán az őszi nagylemezük előzetes ízelítője, hanem egyben a…..
Három évvel a To Earth to Ashes to Dust album után új nagylemezzel örvendeztette meg a doom metal itthoni és külföldi rajongóit a színtér hazai zászlóvivője, a Magma Rise. Az idén 15. születésnapját ünneplő zenekar Neither land nor sea című 9 tételes anyaga a stílus tökéletes esszenciájaként…..
Heti dalmegosztásunkban metalcore szupergrupp, sima core-ságok, csajos nu metal fellángolás és goth-os borulás. /Fotó: Umbra Vitae/..
A Napalm Records gondozásában július 26-án érkezik a német Powerwolf új albuma, amely a Wake Up The Wicked címet kapta. A lemezen 11 dal kap majd helyet. Új dallal még nem tudunk szolgálni, dalcímekkel és borítóval viszont már igen. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a zenekar október 22-én az…..
2024-ben is elindult a Wacken Metal Battle, a világ legnagyobb metál-tehetségkutatója és zenekari versenye. A tét idén is az, hogy ki képviselheti Magyarországot a verseny nemzetközi döntőjében a Wacken Open Air fesztiválon. A jelentkezés április 15-én éjfélig tart a metalbattle.hu weboldalon, majd…..
Október 13-án fejest ugorhatunk a sötétségbe és az agresszióba. Budapestre jön a német GHØSTKID, hogy az Analog Music Hall falai között vágjon minden résztvevőt a falhoz...
A múlt hónap végén jelentette be visszatérését a metalcore supergroupként aposztrofált Umbra Vitae. A Jacob Bannon (Converge) énekes, Sean Martin (Twitching Tongues, ex-Hatebreed) és Mike McKenzie (The Red Chord) gitárosok, Greg Weeks (The Red Chord) basszer és Jon Rice (Uncle Acid, Tsjuder) dobos…..
RockStation Áprilisi megjelenések 2024.04.01 07:00:00
Itt az április és itt egy rakat új lemez, ami ebben a hónapban jelenik meg. Több is mint azt szeretnénk ... De sebaj, legalább lesz kontent, vagy hogy is mondják .....
Heti dalmegosztásunkban desert rock, eklektikusság, tufa riffek, némi legebés és a 90-es évek metalcore-ja. /Fotó: Seeyouspacecowboy/..
Nemrég adtunk hírt róla, hogy Maynard James Keenan 60. szülinapját megünneplendő, közös split EP-t ad ki az A Perfect Circle, a Primus és a Puscifer. A három zenekar ráadásul közös turnéra is indul, ahol ezek a dalok is elhangzanak majd. A Sessanta E.P.P.P. elnevezésű anyagon az A Perfect Circle…..
Végre teljes hosszúságú koncerten is bemutatja Budapesten Modern Primitive című nagylemezét a Septicflesh. A ’90-es évek elején alakult görög csapat kitartó munkával dolgozta be magát a monumentális, komplex death metal zenekarok élvonalába, így az említett stúdiólemez már a Nuclear Blastnál jelent…..
Frank Turner az utánozhatatlan trubadúr, aki mostanra talán már a 3000. koncertjén is túl van, fáradhatatlanul járja a világot egyedül és zenekarával is. Az énekes-dalszerző a szökőévet is a javára fordítja és biztosra vehetjük, hogy az extra napot sem pihenésre szánja az évben. 10. lemeze…..
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio. A programban pedig szerepel a teljes Lean Into It album, a 35 éves pályafutás többi nagy slágere mellett...