Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunthatneversets

11272 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, hogy már megint eltelt egy év, és újra számolhatjuk vissza a napokat, amíg érkezik az underground bulik földi mennyországa, vagy, ahogy még szólítani szokták, az ország legzöldebb kisfesztiválja. /Fotó: Ungor Richárd/..
Először a MACHINE HEAD és az AMON AMARTH társaságában turnézott, majd a MESHUGGAH előtt nyitott, ezúttal azonban saját headliner turnéjával tér vissza a Barba Negrába a svéd supergroup, a Mikael Stanne, Niclas Engelin, Peter Iwers, Daniel Svensson és Jesper Strömblad alkotta THE HALO EFFECT...
Ha Joe Bonamassa, Glenn Hughes, Jason Bonham és Derek Sherinian állnak össze örömzenélni, akkor indokolt a szupergrupp szóhasználat. Hét év után, június 4-én érkezik a zenekar ötödik albuma, amelyen 10 dal sorakozik majd. Ezek közül most az Enlighten vált publikussá, ami alább jól meg is…..
A most megjelent ötödik Elefánt nagylemez, a SEMMI az előző két albummal együtt alkot egy univerzumot, miközben zeneileg és szövegében is minden eddiginél jobban elrugaszkodik a zenekar “megszokott” világától. Az eklektikus, mégis átgondolt és szorosan összekapcsolódó tematikák mentén haladó anyag…..
Heti dalmegosztásunkban klafa goth metal, hardrock legendák, egy húzós szupergrupp, egy ordas nagy saller és 25 éves hazai jubileum. /Fotó: Watch My Dying/..
Több mint öt év után új anyag jön a hazai extrém metal veterán, idén 25 éves jubileumát ünneplő Watch My Dyingtól. Az Egyenes kerülő címet kapott nagylemez szeptember 5-én jelenik meg rajta nyolc dallal a Metal.hu kiadó jóvoltából. Ehhez megérkezett az első előzetes dal, a Napköszörű, melyhez videó…..
RockStation Májusi megjelenések 2024.05.01 07:40:00
  Idén rendesen beüt a május. Ha a pirossal tervezettek mindegyikét meghallgatjuk már az nagy feladat lesz, hát még írni róluk. Nem is ígérünk semmit :-)..
Korábban már bemutatta a július 19-én megjelenő új nagylemezének, a fura című =1-nak a borítóját és dallistáját a Deep Purple. A rocklegendák akkor jelezték, hogy az hamarosan az első dalt is bemutatják majd a tizenhárom számos anyagról. Nos ígéret szép szó, itt a Portable Door...
Yesterwynde címmel szeptember 20-án a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg a Nightwish új lemeze. Az albumon 12 dal kap majd helyet, az első single pedig a Perfume Of The Timeless című tétel lesz a lemezről, amely május 21-én debütál. Egyelőre tehát dallistával és albumborítóval szolgálhatunk…..
A brit Sleep Token az elmúlt évek egyik legnagyobb sikere. Az anonimitásba burkolózó zenekar első albuma 2019-ben jelent meg, de igazán ismertek a 2021-ben kiadott második lemezükkel lettek, és már szinte minden helyszínt megtöltenek, a Wembley Arénás koncertjükre 10 perc alatt kelt el az összes…..
Jared Leto a New York-i Empire State Buildingre felmászva bejelentette a Thirty Seconds To Mars monumentális, Seasons 2024 elnevezésű világkörüli turnéját, amely Latin-Amerikát, Európát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Új-Zélandot is érinti. Több mint 5 év után indul most újra turnéra a csapat. A…..
Megjelent a NWOBHM legenda Tygers Of Pan Tang új koncertlemeze a dán Mighty Music szárnyai alatt. A 'Live Blood' címre keresztelt kiadvány már meghallgatható a kiadó YouTube csatornáján és tökéletes képet ad, hogy mire is számíthatunk a közelgő budapesti koncerten. A koncertlemez CD és három extra…..
Heti dalmegosztásunkban glam legendák, belezős death metal, csajfrontos hardcore, elektro- és trve heavy metal. /Fotó: Mötley Crüe/..
Az alább látható, ritka gusztusos borítóval érkezik június 28-án a 200 Stab Wounds új albuma. A Manual Manic Procedures címet kapott korong lesz az első a zenekar életében, amely már a Metal Blade Records gondozásában lát napvilágot. Van új dal is beharangozónak, Hands Of Eternity a címe...
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a budapesti közönségnek. Az ausztrálok előtt a White Lion egykori énekese, Mike Tramp lép fel, és szerepel a Beasto Blanco is...
A brit death metal banda áprilisban megjelent új albumával hozzánk is ellátogat május 4-én az Analog Music Hallba, hogy egy felejthetetlen metal bulival örvendeztessék meg a rajongókat. Az Ingested társaságában érkezik a Fallujah, a Vulvodynia és a Mélancolia is. A Live Nation Magyarország és a…..
Tavaly több mint 690.000 néző látogatott el a Budapest Parkba, és az előrejelzések alapján idén újabb rekordot dönthetnek. Az április 25-én induló tizenharmadik évadban hazánkban példátlan vizuális megoldásokkal erősítenek rá a biztonságos és minőségi éjszakai szórakozás élményére. /Fotók: sinco/..
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban. Július elején új basszusgitárossal, és minden korábbinál súlyosabb, kísérletező dalokkal tér vissza az Analog Music Hallba az Infected Rain, augusztusban pedig önálló turnén érkezik az Akvárium Klubba az ausztrál post-hardcore…..
Heti dalmegosztásunkban harmóniák és csúnya riffek, mosh szörnyeteg, fülbe mászó refrének és grunge revival. /Fotó: Gatecreeper/..
A 2021-ben alakult budapesti, grunge és alternatív rock vonalon működő Bonilevine az elmúlt években két kislemez és jópár single után végre első, immáron magyar nyelvű nagylemezével jelentkezik. Az Iklódi Tamás (gitár/ének), Koronczy Gergely (basszusgitár/vokál), Petróczi-Farkas Ádám (gitár) és…..
Az endofdays zenekart az Orient Fall-ból ismert Veszelei Dániel (gitár) és Horváth Tamás (basszus) mellett Delhusa Maximilien (ének) alkotja. A zenekar első kislemeze, a kétszámos levitate, amit egy családi tragédia inspirált...
A Fekete Terror Productions és a Death Trap Records szervezésében szombaton már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Buried Alive Events név alatt futó eseménysorozat. Alább az összes tudnivaló...
Négy exkluzív magyar és több száz nemzetközi lemezmegjelenéssel tizenhetedik alkalommal rendezik meg 2024. április 20-án, szombaton a zenerajongók ünnepét, a Record Store Day-t. A lemezboltok napjára a kiadók és az előadók is különleges, jellemzően limitált lemezmegjelenésekkel készülnek. A…..
Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Budapest Open Road Days-re. Lesz Family-Kid Zone, Stunt Aréna, Budapesti Motoros Felvonulás, Custom Bike Corso és rengeteg nappali motoros és családi program, nem csak motorosoknak...
Calmness is Pretence címmel megjelent a black/death metalos budapesti Orv harmadik anyaga. A négyszámos, 25 perces EP az Iron Blood & Death Corporation kiadásában digitális és CD formátumban elérhető április 14-től...