Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pietnik

0 bejegyzést írt és 404 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha bibliai értelemben gondolkodik, akkor az antikrisztus legvalószínűbb jelöltje David Rockefeller Jr. Ő és családja állnak az elmúlt néhány évben elkövetett összes Covid-csalás és vakcina-bűncselekmény hátterében. Ez is csak a jéghegy csúcsa. Letartóztatása és családja vagyonának elkobzása…..
A NATO és kazár maffiafőnökei elvesztették a háborút Ukrajnában és a Föld bolygó számára, így történelmi következmények következnek majd, lengyel, kínai, orosz, MI6 és CIA stb. források is egyetértenek. Ezért Alekszandr Grusko orosz külügyminiszter-helyettes a múlt héten azt mondta: „A NATO már…..
Több országban is vannak arra utaló jelek, hogy valamiféle világforradalom zajlik. Ezek közé tartozik a hatalmi harc Kínában, zavargások Iránban, katonai mozgósítás Oroszország részéről, hadüzenet Texasban, királyi zavargások az Egyesült Királyságban és még sok más. Amire mindez utal, az valamiféle…..
Valaki egyszerre próbálja megdönteni az EU-t, az USA-t és a kommunista Kínát? Bizonyítékok vannak arra, hogy mindhárom régió uralkodói mind ugyanannak az embernek dolgoznak. Ezt bizonyította az összehangolt vakcina és a hamis világjárványra adott bezárási válasz. A kínai kommunista kormány lépései a…..
pietnik 2022.09.02 22:05:48
  A múlt héten titkos megállapodás született az orosz és a brit kormány között az ukrajnai háború lezárásáról. Az MI6 és az orosz FSZB forrásai szerint ez egy szélesebb körű rendezési megállapodás része, amely a meglévő nemzetközi intézmények teljes átalakításához fog vezetni idén ősszel. A kazár…..
Már napokkal a július 22-i európai „végítélet napja” előtt , amikor a létfontosságú, Németországba tartó Északi Áramlat vezeték tervezett 10 napos orosz karbantartása véget ér – de mély kétségbe keveredett, mivel a Gazprom a közelmúltban kijelentette, hogy többé nem tudja garantálni a „jót”.…..
Janet Ossebaard  10 részből álló, lényegretörő, nagyon fontos összefüggéseket és tényeket felsorakoztató dokumentumfilmje.Vigyázat, az 5. rész az elit legmocskosabb, legkeményebb szálait göngyölíti fel és a YouTube törli is sorra a feltöltéseit. Mindenki csak saját felelősségre nézze meg és menjen a…..
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii16.html    ..
Nézd meg a legfrissebb fejleményekről készült videóbejegyzéseket a mély állam eltávolítása kapcsán. Több forrás elemzését megnézheted egy helyen, megismerkedhetsz több részlettel is és nagyobb megértést szerezhetsz a világon most zajló eseményekről. A világ felszabadul, a kérdés csak az: vele…..
Nézd meg a legfrissebb fejleményekről készült videóbejegyzéseket a mély állam eltávolítása kapcsán. Több forrás elemzését megnézheted egy helyen, megismerkedhetsz több részlettel is és nagyobb megértést szerezhetsz a világon most zajló eseményekről. A világ felszabadul, a kérdés csak az: vele…..
Dr. Steven Greer legújabb filmje megérkezett! Amint hirtelenjében UFO-k kezdik ékesíteni a The New York Times és a The Washington Post címlapjait, a „fake news" és „összeesküvés” mémek korában, hogyan tudjuk értelmezni az ilyen híradásokat anélkül, hogy elveszítenénk a talajt a lábunk alól?..
Több forrás határozottan egyetért abban, hogy az úgynevezett koronavírus-járvány átpauzált az 5G elektromágneses támadásokra. A kemény vonalvezetők megállítása és a teljes háború megakadályozása érdekében aktív vadászat indult az 5G bevezetésében résztvevő összes iparági vezetőre és oligarchára,..
pietnik 2020.05.08 08:23:36
pietnik 2020.05.08 08:24:05
pietnik 2020.05.08 08:25:17
David Wilcock frissítései. Még soha nem volt ekkora egyetértés a földalatti média arcainak berkeiben. Amit most látunk a világjárvány hiszti kapcsán, az a várva várt esemény, mely felszabadítja a bolygót a sötétség régóta tartó fogsága alól...
pietnik 2020.04.20 09:44:13
Russian!
Lehet,hogy ahogy halad előre a "felszabadítás" úgy erősödik az ellenpropaganda?!Az a baj,hogy nincsenek fordítások ezen az oldalon sem,csak nagyjából sejtjük,hogy a videók miről szólnak.Egy hét alatt nem tanulok meg angolul,fordítók pedig nincsenek.Ami pedig a legnagyobb baj,hogy valóban úgy érzem,hogy csak a saját intuícióimra hagyatkozhatok,a környezet semmit nem ért ezekből a dolgokból,ha meg beszélni akarok róla,akkor elzárkóznak,vagy hülyeségnek mondják az egészet,nem hisznek abban,hogy a kapitalizmusnak vége,de abban sem,hogy ha legyőzzük is,akkor hogyan lesz abból aranykor?!A félelem nagyobb úr,mint a remény,sajnos!Helyileg pedig semmi sem látszik abból,hogy új idők(jó!) közelegnének,a jégen még repedés sem látszik!Lehet ,hogy a kormányok tudnak a változásokról,de nem mernek nyitni,vagy ragaszkodnak a hatalomhoz,és igyekeznek tudatlanságban tartani a lakosságot.
Nem tudom biztosan,de olyn jeleket látok,hogy az elégedetlenség viszont a jelenlegi helyzettel szemben egyre nő,forrnak az indulatok,látva a kormány,az egészségügy,a politikusok szándékolt,vagy éppen valós tehetetlenségét,a fals magyarázatokat,az egyre szorítóbb szegénységet,ellátatlanságot!
Ennek az a hátránya,hogy a felszabaduló indulatoknak a vége egy hatalmas,pusztító explozíció lehet az élet pozitív rendezése helyett!És a "pusztítót" azt nagyon is végletesnek érzem,amire rámehet az emberiség pozitív része is!!Ekkora feszültséget még az a felvilágosult egységes rosszakarat sem tud megfékezni,mint az illuminati,azaz a Deep State sem!Ez a hazugság csupán homokvár,még ha keményre is van taposva,és az érzelmek hulláma könnyedén,vagy éppen nehézségekkel ,de el tudja söpörni,csak hogy mi marad a végére,az kérdéses!!Azt pedig jobb lenne elkerülni!
Nem szabad megengedni semmiféle Sámson-opciót!
Érdemes eme kedves fiatal ember szavait meghallgatni, nem a levegőbe beszél. Kutatásai eredményét saját kutatásaim is alátámasztják, melyet komoly intuitív erővel és Atyai gondviseléssel, illetve kontakttal is meg tudok erősíteni! A sakkjátszma mely zajlik, már rég meg lett nyerve, csupán néhány…..
Nem lehet kétséges senkinek ... A Föld bolygó a Rabszolga Lázadás közepében tart! Olyan időkben élünk, amelyekről évezredekig írnak majd. Tanúi vagyunk egy ősi ellenőrző rendszer megdöntésének, amely gyilkossággal, hazugsággal és megvesztegetéssel uralkodott. A babiloni adósságszolgaság e rendszerét…..
Sok forrás egyetért azzal, hogy zavartalanul használják a pandémiát, vagy más néven a "járványügyi-infót" a jelenlegi hatalmi struktúra összeomlasztására. Számos jelentés érkezik az elit tömeges letartóztatásáról. Ezek egy részét megerősíthetik olyan vezető híradói jelentések, mint például amik a…..
pietnik 2020.04.13 15:14:39
Hogy azért mégse legyek túl rövid,elmondom,hogy miért is vannak kételyeim,és miért jut eszembe sokszor,hogy ebben a nagy változásban lehet,hogy csak az lesz a változás,hogy a régi elitet megetetjük a disznókkal,,de helyette fel fog állni egy másik,amelyik ugyanazt fogja csinálni?!
Az egyik éppen ebben a Fulford -cikkben található!
Ugye,az a célja ennek forradalmi harcnak,hogy az eddig uralkodó elitet eltávolítsuk,az általa létrehozott sátáni pénzvilágot megszüntessük,minden adósságot eltöröljünk,hogy minden ország a maga nemzetével eljuthasson az aranykorba,és fel tudjon zárkózni a többi fejlett nemzethez,és ebben a törekvésben segítségére lesznek az új technológiák,gyógyászati módszerek,a visszafiatalítás,a nullponti energia általános bevezetése,és a Galaktikus Szövetségbe való belépésünk!
És még stb.stb.
De ha ez a célunk,akkor hogyan lehetséges az,hogy Trump háborúval fenyegetve Venezuelát,rá akarja tenni a kezét a világ legnagyobb olajkészletére(és ez eddig mivel is járt!?),holott az Venezuela tulajdona,ráadásul ígéret szerint a nullponti energia bevezetése szinte a kőolajat kenőanyag szintjére vinné le!Persze,tudom,hogy ez az ígéret teljes legyen ,ahhoz évek kellenek,és az emberiség tudatának végletes kiterjesztése jó értelemben(100 év,ezer év???),de akkor is! Felszabadítás címén megszállunk,és elkobozzuk a nemzeti kincseket?!Még az valahogy érthető,hogy Putyin visszahódítja Ukrajnát,mert az,minő véletlen,USA segedelemmel gyakorlatilag egy népírtó fasiszta állam lett,ráadásul Oroszországról szakították le,jogszerűtlenül,és Oo.-t az agresszor ukik miatt sújtották szankciókkal,nem eléggé elítélhető,pofátlan módon.
Júliusra (talán) befejeződik a karantén,de mi leszz a teljesen elszegényedettekkel,akik már most szűkölködnek?!
Aztán milyen szabad választások lesz majd,például Mo.-n,ahol úgy megbuherálták a választásokat,hogy mindenkor a Fidesz nyerhet csak!?Ugyanazokkal a módszerekkel,és ugyan azokkal az emberekkel-politikusokkal hozunk helyre mindent,amelyekkel-akikkel idáig jutottunk?!
Mi lesz a az emberektől elvett vagyonokkal?!Stb.stb.
Még nem ugrottuk át a küszöböt, de egyértelműen haladunk az irányába! Mostanság már nem is telik el hét történelmi eseményektől mentesen. Egyértelműen a világ hatalmas ütemben zajló, megállíthatatlan átalakulását láthatjuk, és mindezt nap mint nap! A valóság megváltozik, és már senki sem tagadhatja…..
Nézd meg a legfrissebb fejleményekről készült videóbejegyzéseket a mély állam eltávolítása kapcsán. Több forrás elemzését megnézheted egy helyen, megismerkedhetsz több részlettel is és nagyobb megértést szerezhetsz a világon most zajló eseményekről. A világ felszabadul, a kérdés csak az: vele…..
A Krízisnek álcázott kibontakozási folyamat új szintre lép! A sötétség hivatalosan is véget ér! Vége a globalizmusnak, a hatalmas multik mindenható monopóliumának, a korrupt pénzügyi és irányítási rendszereknek, a magánkézben lévő központi bankoknak, magának ez egész Vaskornak!..
pietnik 2020.03.23 16:44:46
pietnik 2020.03.30 21:25:57
Érdemes meghallgatnia hölgyeményt, igen érdekes részletekre mutat rá a most kibontakozó események kapcsán! Többek közt azokra a bizonyítékokra is, melyek azt mutatják, hogy a hirtelen "koronavírusossá vált" sztárokat, valójában a Q csapat tartóztatta le. Érdemes megnézni Nyla közel egyórás videóját,…..
Míg Európa nagy részét bezárták a koronavírus járvány miatt, a 17 NATO és partnerországainak elit katonai erői a Defender Europe 20 katonai gyakorlatokat fedezékként használják arra, hogy letartóztassák az erősített európai szervekbe beágyazódott mély állambéli sátánistákat. A New York Times…..